Skocz do zawartości

Dragon Age: Straż Zasłony (Dragon Age: The Veilguard)

bleidd

Rekomendowane odpowiedzi

Niech ogra najpierw Dragon Age, wtedy Cyberpunk będzie jak ten ogórek po poście.
A na serio, lepiej nie czekać. Sam miałem go ograć na lepszym sprzęcie, a w końcu ukończyłem na gtx1660ti w zablokowanych 40fps w dodatku + ustawienia DF. Ba, siostra na trochę słabszych z dropami, ukończyła go na i3 8100 + 12gb ramu + gxt1650super + skrypt windowsa z forum. W podstawce nawet trzymało 40fps..., przeważnie. 

2 minuty temu, crush napisał(a):

Zgodne jest, że jest bi.

to MUSISZ być w związku LG.

Dyskryminacja Samsunga, co to za tylko LG :E 

Dobra idę spać, bo poczucie humoru mi twardnieje do poziomu suchara. 

39 minut temu, cichy45 napisał(a):

Czemu mają się stresować? Zwalą to na brak zakupy gry przez tych złych białych hetero mężczyzn którzy nie byli docelowym odbiorcą gry.

Zwalić sobie można wiele rzeczy.

Ale koniec końców to są gigantyczne pieniądze.

Była gdzieś informacja ile to mogło kosztować? Z marketingiem, itd?

@Element Wojny Gram i pewnie skończę bo i tak nie ma nic do premiery Stalkera. Dla mnie spoko gram wojownikiem i sporo na kontry + miksuje te czary z drużyny. W sumie nie rozumiem tego narzekania na walkę bo jest naprawdę ok i przynajmniej u mnie nie ma tylko spamowania jednego przycisku. Dalej jest więcej umiejętności teraz jeszcze runy doszły. Początkowe rozczarowanie minęło gdy zmieniłem podejście, że nie gram w kolejnego Dragon Age ale baśniową grę akcji. ;) Mi najbliżej tu do Fable...

P.S. Te całe woke bzdury kompletnie po mnie spływają. W BG3 też chyba był jakiś seks z niedźwiedziem czy coś? Jest to ostatnia rzecz do której bym się przyczepił ale to już moje takie podejście i ani mnie to grzeje ani ziębi... 

Edytowane przez userKAMIL

4 godziny temu, crush napisał(a):

I to by chyba było na tyle.

Smutne. Ktoś chce powiedzieć kilka słów? Wpisujmy miasta. :(

17 minut temu, userKAMIL napisał(a):

P.S. Te całe woke bzdury kompletnie po mnie spływają. W BG3 też chyba był jakiś seks z niedźwiedziem czy coś? Jest to ostatnia rzecz do której bym się przyczepił ale to już moje takie podejście i ani mnie to grzeje ani ziębi... 

Jest różnica między Veilguardem, gdzie gra mogłaby być o wiele lepsza, gdyby twórcy skupili się na tym co ważne. Zamiast próbować edukować ludzi jak powinni się zachowywać i myśleć. Odchodząc przy okazji od sprawdzone formuły i atmosfery serii. A między BG3, gdzie fundament i wykonanie nie budzą praktycznie żadnych zastrzeżeń, stąd można pozwolić sobie na nieco swobody, a część rzeczy robiona jest wyraźnie dla beki.

A jak nazwiesz klepanie pompek przez postać, bo przypadkowo zmisgenderowała inną postać? Wybornym akcentem humorystycznym? Nie bądź naiwny, ten proces właśnie tak wygląda. "To jest tylko gra, to jest tylko film, to jest tylko reklama". A dziwnym trafem jakość spada. Co za zbieg okoliczności.