Nie oglądam już więcej materiałów, bo nie chcę sobie psuć eksploracji, i odkrywania świata , ale ten materiał tylko upewnia mnie w przekonaniu, o kolejnej bardzo dobrej pozycji na przyszły rok
Po przeczytaniu recenzji na PUREPC byłem optymistycznie nastawiony do gry. Następnie obejrzałem test wydajności, z którego wychodzi, że w 1440p powinienem pograć w 60 fpsach na odpowiednich ustawieniach (High albo Epic z Dlss Q). Myślałem sobie, że jak cena spadnie do ~150zł, to kupię. Jednak twórcy gry nieco oszukali z wymaganiami, bo do 1440p High miała wystarczyć 3070TI z 8GB Vram.
Następnie czytałem cały wątek tutaj i już się zniechęciłem. Zbyt duże wymagania mogę jeszcze przeboleć ustawiając odpowiednio grafikę w grze. Jednak jakieś crashe, wywalenia do pulpitu to już nie jest na moje nerwy.
Następna sprawa, piszecie, że wrogowie (i mutanty)w bliskiej odległości na potęgę potrafią się respawnować. To akurat mi się bardzo nie podoba, ale to bardzo.
Na cdkeys gra była dziś już na 170zł, ale cena znowu podskoczyła do 190zł. Tak więc było już blisko moich 150zł, które mogę wydać, ale wydam to dopiero, jak połatają grę. Poprzez GP nie będę grał, bo nie wiem, czy przeszedłbym całą w miesiąc, pewnie zajmie mi to dłużej.
Jak skończę Dying Light: The Following, to kto wie, czy nie zrobię trzeciego podejścia do Zew Prypeci.
bardzo kiepska zaczepka. Analiza faktów nie pozwala na uznanie, że to "okres między szkołą a pierwszą pracą". Nie ma dosłownie niczego co mogłoby o tym świadczyć. Na tym polega umiejętność analizowania faktów
Nie na zmyślaniu czegoś na korzyść swojego plemienia
@up
jak pisałem - moje doświadczenia niczego nie detrminują.
Konfederacja to trochę Korwina, Braun i narodowcy. Ale to nic nie zmienia. Z narodowcami nie sposób się zgodzić w wkestii UE, z Korwinem (resztką jego ideologii) w kwestiach ekonomicznych, a Braun to śmierdząca onuca i do tego ktoś kto chce innym zabrać wolność w imię swojej religii. 3x NIE
Rekomendowane odpowiedzi