dawiduser143 45 Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 Jestem lekko zaskoczony. Naprodukowaliście 81 stron w temacie i to o co najwyżej średniaku jakim jest Vailguard 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 20 minut temu, Gakuto napisał(a): Co nie przeszkadzało żeby wtrynić do zakończenia plot twist i nowego wroga. Tak na wszelki wypadek. To nie jest żaden plot-twist, tylko wymysł którego nikt nigdy nie podchwyci w przyszłości. Jeśli kiedykolwiek powstanie jakaś kolejna gra w tym uniwersum, będzie to coś zupełnie innego. 5 minut temu, Sheenek napisał(a): Wielka szkoda, bo jak juz tu bylo pisane wczesniej, naprawde widac tu sporo bardzo dobrze wykonanej pracy programistow, animatorow i artystow. Szkoda tych ludzi i ich wysilku. Za to rezyseria i ludzie od dialogow to jakas banda niedojrzalych i niedowartosciowanych idiotow, i to bardzo widac. Dokładnie, szkoda wysiłku tych uzdolnionych, którzy włożyli w tą grę mnóstwo pracy.
musichunter1x 1 305 Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) Przestałem się interesować, ale Drwal nawbijał gwoździ dzisiejszym materiałem. Ponoć max 1 milion sprzedanych egzemplarzy, ale raczej 500-600tys z czego 30 tys zwrotów w pierwszych dniach, a łącznie może nawet 280tys udokumentowanych zwrotów. ANTHEM sprzedał się w 5 mln sztuk. Outlaws również lepiej sprzedało się, ale było porażką. 81 stron gwoździ może dorzuciło swoje 3 grosze Edytowane 19 Listopada 2024 przez musichunter1x
Sheenek 330 Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) 29 minut temu, dawiduser143 napisał(a): Jestem lekko zaskoczony. Naprodukowaliście 81 stron w temacie i to o co najwyżej średniaku jakim jest Vailguard Bo dla wielu DA jest uwielbiana i niezapomniana seria, sporo oczekiwan i stracone szanse. Do tego jeszcze to cale zamieszanie z woke i masz klikbajta i generator memow w jednym, a co najsmieszniejsze to akurat bardzo maly problem w tej grze. Edytowane 19 Listopada 2024 przez Sheenek 1
afrikan 29 Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 Ja również skoczyłem dzisiaj grę po 35 godzinach. Trochę faktycznie szkoda bo jakiś tam potencjał był, ale cóż przynajmniej technicznie gra była dobrze wykonana. Na resztę szkoda słów...
dawiduser143 45 Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 Sam uwielbiam DAO i przyjętą gorzej dwójkę. To była uwielbiana i niezapomniana seria, pokryta już kurzem. Inkwizycja debiutowała 10 lat temu(!), a tej nie miałem już siły kończyć. Z każdym kolejnym wydawanym tytułem od Bioware jest coraz gorzej i nie jest to proces, który trwa od dwóch czy pięciu lat. Dodajmy do tego cyrki z woke i osobami odpowiadającymi za historię, duże wątpliwości do tego, jak ten tytuł się prezentował na materiałach przed premierą. Naprawdę oczekiwania były spore? Sporo to było, ale znaków zapytania. Bioware to tylko nazwa studia, a nie gwarant jakości. Nie licząc Rockstar'a z serią GTA, który jako jedyny ostał się jako pewniak, na pewno pod względem sprzedaży Swoją drogą, EA jest bardzo wyrozumiałe. Nie za tak słabe produkty, pod względem sprzedaży i jakości, zamykali studia. Legendarne Westwood od C&C czy Pandemic Studios, odpowiedzialne za dobre The Saboteur. 1
aureumchaos 440 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 no i pojawil sie stalker 2... nie skoncze tej gry chyba nigdy
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Na koncu i tak wszyscy gina, wiec nic nie stracisz. Baw sie dobrze w Stalkerze! 1
afrikan 29 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Mi zginęła tylko jedna postać a myślałem ze będzie gorzej. Teraz wypadało by zagrać w jakiegoś dobrego rpg. Dalej można emulować gry na pc z nintendo switch ?
DITMD 787 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) U mnie również zginęła tylko jedna postać, a przejście zajęło mi 68 godzin. Ostatnia lokacja była prawdziwą ucztą dla oczu, HDR w tej grze robi ogromną różnicę. Sama ostatnia misja też była spoko. Na początku i przez większość gry tematy LGBT nie były zbytnio eksponowane, ale pod koniec było tego aż dużo. Kilka postaci wrzucono na siłę jako niebinarne. Szkoda, bo gra miała spory potencjał, ale został on kompletnie zmarnowany. Edytowane 20 Listopada 2024 przez DITMD 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) 4 godziny temu, afrikan napisał(a): Dalej można emulować gry na pc z nintendo switch ? Oczywiście, na ostatniej wersji Yuzu wszystko działa jak trzeba. Jeśli nie grałeś, polecam Fire Emblem Three Houses - mega gra, mega fabuła. 24 minuty temu, DITMD napisał(a): U mnie również zginęła tylko jedna postać, W każdym scenariuszu ginie osoba, która wyznaczysz na dywersję, reszta może przeżyć. Edytowane 21 Listopada 2024 przez Element Wojny
ODIN85 3 500 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 W głupiej strzelance lepiej to zrobili
aureumchaos 440 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Ja nie jestem jakims dyskryminatorem mniejszosci czy cos ale ta gra jako calos zostala stworzona pod LGBT... Animacje postaci typu necromanta sa zniewiesciale, gesty, sposob mowienia, oprawea graficzna kolorow.... To wszystko jest zorbiione pod jedna niby dyskryminowana grupe LGBT... Nic tu nie ma dla hetero. Mozna udawac i przymykac oczy ze sie nie widzi lub kjakos to tlumaczy ale prawda jest inna. Gra zdecydowanie dyskryminuje hetero i probuje wmowic ze zniewiesciale ruchy, sposoby gestykulacji oraz mowy jest normalnoscia. A to jest tylko 1%.... Nie rozumiem tej taktyki.. Znam w swoim srodowisku kilka osob les, bi czy gay, normalnie znimi sie romzmawia i oni sami sa przeciwni calej tej politycznosci poprawnej i ich to denerwuje bo przedstawia sie ich w swietle w jakim sami nie sa. Gre dokoncze ale niesmak pozostanie. Jeslki Ci sami ludzie beda ronbic Mass Effect to bedzie to bluźnierstow i totalne zniszczenie najlpeszej serii gier jakie wyszly.
Spychcio 802 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 26 minut temu, ODIN85 napisał(a): miód na moje serce A Ubisoft już pewnie cały spocony Na DNO! 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Cóż, jeśli multiplatformowy Veilguard sprzedał się gorzej o 21% od ex'a na PS5, to ja naprawdę nie mam pytań. Jak oni dobiją do progu 2,5mln kopii łącznie to będzie cud, a przecież muszą sprzedać minimum 5mln kopii, żeby wyjść na zero.
afrikan 29 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): W każdym scenariuszu ginie osoba, która wyznaczysz na dywersję, reszta może przeżyć. Aha to ja myślałem ze wszyscy mogą przeżyć jak odpowiednio poprowadzisz grę. 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Oczywiście, na ostatniej wersji Yuzu wszystko działa jak trzeba. Jeśli nie grałeś, polecam Fire Emblem Three Houses - mega gra, mega fabuła. FIre Emblem TH było moją 1 grą na switcha. Zacny tytuł i ukończyłem 2 ścieżki fabularne. A to Yuzu nie jest przypadkiem już wspierane ?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 2 godziny temu, afrikan napisał(a): FIre Emblem TH było moją 1 grą na switcha. Zacny tytuł i ukończyłem 2 ścieżki fabularne. A to Yuzu nie jest przypadkiem już wspierane ? Heh, ja ukończyłem wszystkie Nie jest wspierane bo Yuzu jak i Ryujinx'a już nie ma, są inne emulatory dostępne w odpowiednich miejscach (rozwijają Yuzu) ale nie szukaj ich, bo 99% tego co znajdziesz to typowy spam i trojany. Ostatnia oficjalna wersja Yuzu działa ze wszystkim, ten emulator był rozwijany wiele lat i był prawie doprowadzony do perfekcji, nie trafiłem jeszcze na tytuł z którym byłyby jakiekolwiek problemy.
Joloxx9 941 Opublikowano 21 Listopada 2024 Opublikowano 21 Listopada 2024 Wina leży po stronie białych mezczyzn, którzy nie chcą w to grać. W ramach walki z mowa nienawiści powinniśmy ich zmusić pod kara więzienia do kupna przynajmniej jednej kopii gry. 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 22 Listopada 2024 Opublikowano 22 Listopada 2024 Dragon Age: The Veilguard w Europie poniżej oczekiwań. Wynik sprzedaży daleko poza podium Jeszcze więcej woke,DEI, Sweet Baby Inc. i lewackiej propagandy, gracze wytrzymają. 4
aureumchaos 440 Opublikowano 22 Listopada 2024 Opublikowano 22 Listopada 2024 moze duza czesc ludzi woli kopie recenzenckie...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 22 Listopada 2024 Opublikowano 22 Listopada 2024 Brakuje mi Bellary, chyba zagram raz jeszcze. 2
afrikan 29 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Sam wybrałem romans z Bellarą z braku laku W tej grze nie ma ani jednej ładnej postaci kobiecej. Trzeba być postępowym i płeć piękna nie moze mieć kobiecych kształtów...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Bellary to ja nie wybrałbym w absolutnie żadnym scenariuszu, wolałbym już rękodzieło do końca życia. Sam wybrałem Neve, bo wydawało się że to najbardziej ogarnięta Pani w całej tej żenującej ekipie. Niestety, szybko dostosowała się do poziomu reszty, pierdzieląc totalnie o niczym im dalej w grze. Już pomijając ten metalowy kikut, kobiece atrybuty odpowiednio pomniejszone by nie przykuwać wzroku, ubrania to worek w kilku wersjach by absolutnie niczego nie podkreślić, a romans to pocałunek, widok sofy i zamknięte drzwi. To miał być ten hiper reklamowany rozbudowany romans? To nawet nie leży obok tego co Bioware oferowało w swoich własnych grach, a do tego co zaoferowali REDzi z Judy i Panam to nawet nie niebo a ziemia, a cała galaktyka różnicy w jakości. 1
Rekomendowane odpowiedzi