Skocz do zawartości

AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, wallec napisał(a):

W teście ładowania gier usuwają wielordzeniowe procki

To nie jest test ładowania gier geniuszu, tylko kompilacji shaderów. To się zrobi raz i potem już grasz bez czekania przy każdym uruchomieniu. A już tym bardziej jest to bez znaczenia, skoro gier, w których kompilacja shaderów jest długa, jest bardzo mało.

Teraz, wallec napisał(a):

Widzisz te 14600k tylko dlatego, że on tak chciał -> zakład, że jest 125w limit i ddr4 ;)

Unboxedy zawsze testowały z całkowicie ściągniętymi limitami.

• Upvote 2
Opublikowano

@MarcoSimone - czemu? Czasem jego wypowiedzi są tak zabawne, że kabaretów nie trzeba odpalać. Dla mnie gość się marnuje - powinien standup dla pracowników IT robić i swoje dyrdymały opowiadać.

Albo być testerem sprzętu - i np. robi testy procków intel dostaje "bencki" od amd, włącza mu się tryb ala Dzbandalf Niebieski, wali reset i krzyczy YOU SHALL NOT PASS.

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, wallec napisał(a):

@Send1N i ogólnie polecam oglądać mniej zmanipulowanych treści jak tamten kanał, bo oni robią jak chcą.

Nie cytuj mnie od rana bo psujesz mi humor na starcie (tzn od popołudnia bo wtedy się budzę :E) zmanipulowane kanały to oglądasz akurat ty jak na przykład Józefa z wykrzywioną gębą xD później może przez to robisz z siebie wariata tutaj :hihot:

• Haha 3
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Send1N napisał(a):

Nie cytuj mnie od rana bo psujesz mi humor na starcie (tzn od popołudnia bo wtedy się budzę :E) zmanipulowane kanały to oglądasz akurat ty jak na przykład Józefa z wykrzywioną gębą xD później może przez to robisz z siebie wariata tutaj :hihot:

Ziom przecież my mamy sztamę, poleciłes mi monitor i podziękowałem.

Jeżeli kogoś moje posty uraziły to sorki, nawet bym nie pomyślał, przecież to tylko części komputerowe?

Na te święta Niech FPS będzie wysoki, frametine stabilny, curva ujemna a palenie się procesorów ryzen wina ASRock!

Edytowane przez wallec
  • Haha 1