@Pan Mateoo ale nic nie usprawiedliwia tego, że podał jako przyczynę kłamstwo. I to, że to zrobił po złości wskazuje fakt, że nie zrobił tej niby rzekomej próby doręczenia o godz np 14 tylko tak żebym nie zdążył odebrać w tym roku. Dla mnie ewidentnie złośliwe i celowe zagranie. Na godzinę przed zamknięciem zostawił. Musiałem w ślizgawicę iść i nieść w ręku 10kg paczkę. Wiem, że mają ciężką pracę i wtedy w październiku sam mu to mówiłem. Ale widocznie był bardzo niezadowolony, że musiał cokolwiek wnosić. Każdy ma jakąś pracę, ale stara się ją wykonywać rzetelnie, a przynajmniej powinien. Ten inny kurier co wcześniej był u mnie starszy i był super. Ten może z 23-24 lata i ma wywalone, albo może już się zwalnia od przyszłego roku. Jak nie chciał wnosić to mógł nawet zadzwonić i powiedzieć, że ma dużo do doręczenia żebym sam wniósł. Ale to przy okazji widać, że koleś z przerostem ego. Wtedy też nie było prośby itp tylko rzucał mi jakimś regulaminem co potem się okazało kłamstwem po wymianie maill z centralą DPD. Był już wtedy bardzo niemiły.
Rekomendowane odpowiedzi