Skonczylem ALYX i za krotki troche tytul ale dobrze sie gralo. Koncowka troche slaba, jakby zabraklo pomyslu dobrego na zakonczenie.
Niestety mieliscie racje kabel to jakas loteria jest. Raz bylo plynnie a raz nie. Jedynie nie szarpalo co z koleji przytrafialo sie na WIFi...
Ale przypadkiem odkrylem ze cos mam nie tak z przednim portem usb C. Wedlug manuala siedzi tam 20gbps i moc ladowania 26W linia nie wspoldzielona z niczym (ani SDD ani PCIE) a meta wykrywa go jako 480mbps a moj tel s23u nie wykrywa szybkiego ladowania na nim. Lipa MSI jak zwykle. Spradzilem przewdy i ten usb C jedt podpiety tam gdzie trzeba. Czemu nie dziala to juz pytanie do inyznierow msi. Z tylu porty dzialaja w miare ok i pokazuja okolo 3gbps i 2 z nich tel wykrywa jako szybkie ladowanie ale one chyba wiecej nie wycisna bo linie maja sharowane z m2.2 a tam mam dysk o ile pamietam. Ale ten przedni port to porazka
No i teraz pytanie co dalej z tym VR zrobic jak nie ma juz takich gier jak ALYX Przejde jeszcze MAdison VR i RE7 VR i moze poraz 6 alien isolation i do szafy na razie pojdzie lub moze syn bedzie lowic. Ogolni eto dalej VR tylka nie urywa i watpie zeby to sie zmienilo w najblizszej przyszlosci.
Trochę ciężko z jego dostępnością widzę, a z allegro nigdy nie kupowałem droższych produktów. A alternatywa dla tego thinkpada ze sklepów typu x-kom, mediaexpert, albo euro? Ewentualnie z tych cienkich laptopów coś, tylko żeby to było bezawaryjne. Tata powiedział, że może być laptop z niższą obudową, tylko żeby był bezawaryjny i żywotny.
Rekomendowane odpowiedzi