piet Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Miałem jeszcze 50 rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, areczek1987 napisał(a): https://x.com/Mindfactory_de/status/1854179542920770045?t=D7R4OY2tWpuaJr7La60gHw&s=19 smiesznie wyglada te male pudeleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Intel Ultra 9 285k 9 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @pietnie odsyłaj, wreszcie w temacie o zen5 będzie mógł się wypowiedzieć praktyk, a nie teoretyk Edytowane 1 godzinę temu przez Krzysiak 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek1987 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Ali napisał(a): smiesznie wyglada te male pudeleczka No w Intelu masz cały wafel sztuczny ale jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userKAMIL Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Niecałe trzy miesiące temu wziąłem 7800x3d za 400€. Z jednej strony mógł człowiek poczekać. Z drugiej dla mnie 60FPS jest w pełni satysfakcjonujące i pewnie przez kolejne lata problemów nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Krzysiak napisał(a): @pietnie odsyłaj, wreszcie w temacie o zen5 będzie mógł się wypowiedzieć praktyk, a nie teoretyk Jak go puszczę na TDP 125W jak zen 4 i podszlifuję timingi 3 i 4 rzędu to nie powinno być tragedii po przejściu z 5800x3d, jeśli IMC oczywiście pozwoli. Przewiew w budzie mam, ALF II 280 powinien dać radę. Zobaczymy jak zareaguje 4080s. 1 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne2008 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 19 minut temu, Ali napisał(a): smiesznie wyglada te male pudeleczka Lekko licząc będzie ze 3300 sztuk. Pójdą gładko... 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadajo Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jakoś testy ITH, Herbatki, Maślanki i Star Trek Testers, mniej więcej wszystko się zgadza, ale na pjurze tragedia, Intel musi wyyygrać!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galakty Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Kadajo w sumie to dalej ten 5800X3D daje radę i pod MFS + VR u mnie lepiej będzie kupić GPU 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doamdor Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 53 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Tak sobie patrzę testy i 285k na słupkach w gamingu wygląda przy tym jak nieśmiesznych żart Wygląda prawie jak te wykresiki z przed lat z topowym FX od amd vs reszta inteli 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachy Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Kto sie przesiada z 7800x3d i 7950x3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piła Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 17 minut temu, Stjepan napisał(a): Jakoś testy ITH, Herbatki, Maślanki i Star Trek Testers, mniej więcej wszystko się zgadza, ale na pjurze tragedia, Intel musi wyyygrać!!. A czemu kłamiesz? Intel wcale tam nie wygrywa, dostaje w tyłek 8-10% po uśrednieniu zależnie z jakim RAM bo puścili z dwoma zestawami. Skończ te kiepskie prowokacje. Serio, niektórzy tu mają jakąś fiksację. Heloł, może trzymajmy się merytoryki a nie zmyślajmy. Swoją drogą, w testach TPU to 9800X3D jest tylko 4% szybszy od 7800X3D i jakoś nikogo to Edytowane 1 godzinę temu przez Piła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper76 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @Zachy Wskakuję w nową zabawkę Jurto dla niecierpliwych pojawi się kilka sztuk w sklepach ?? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Zachy napisał(a): Kto sie przesiada z 7800x3d i 7950x3d? Ja się będę przesiadał z Intela 12700K ale dopiero w marcu przyszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper76 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, Kadajo napisał(a): 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel_krk Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, Piła napisał(a): w testach TPU to 9800X3D jest tylko 4% szybszy od 7800X3D i jakoś nikogo to Jak zawsze patrze przekrojowo, widocznie testowali już na limicie GPU w niektórych grach:) Na pure 17%, it hardware +15% gdzie, co ciekawe Na pro Amd niby Techspot/HU +11%: Gamers Nexus też coś +15, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadajo Opublikowano 56 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 56 minut temu Tak patrze i patrze na te testy. Intel został dosłownie zdemolowany, wytarto nim podłogę. Ależ oni muszą mieć ciepło. 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tankietka Opublikowano 52 minuty temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 52 minuty temu Po co kupowałem 7800X3D rok temu. I tak w nic nie grałem Chociaż w 1440p patrząc przekrojowo na różne testy aż taki duży wzrost nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doamdor Opublikowano 47 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 47 minut temu (edytowane) 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Tak patrze i patrze na te testy. Intel został dosłownie zdemolowany, wytarto nim podłogę. Ależ oni muszą mieć ciepło. Tak, nawet w 4K Intel przegrywa z 9800X3D. 35 minut temu, Zachy napisał(a): Kto sie przesiada z 7800x3d i 7950x3d? Jest wzrost wydajności w 4K, to upgrade uzasadnione. Lecz i tak bym zmienił, bo 7800X3D jest dla mnie za gorący. Edytowane 47 minut temu przez Doamdor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike Opublikowano 47 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 47 minut temu (edytowane) 36 minut temu, Zachy napisał(a): Kto sie przesiada z 7800x3d i 7950x3d? Ja z 7950X3D napewno nie, spodziewałem się że będzie chłodniej a jest dużo cieplej: Kaszę umiejscowlili inaczej żeby się miał mniej grzać niż poprzednik, tym czasem na tym wykresie jest ponad 10 stopni cieplej, wtf? Edytowane 45 minut temu przez Godlike 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzbi Opublikowano 46 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 46 minut temu 5 minut temu, Tankietka napisał(a): Po co kupowałem 7800X3D rok temu. I tak w nic nie grałem Chociaż w 1440p patrząc przekrojowo na różne testy aż taki duży wzrost nie jest. to go sprzedaj powinieneś zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi