Gret 104 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 9 minut temu, Send1N napisał(a): Lipton to prawie popuścił w swoim teście tak jak wy przy premierze danego sprzętu na labie a teraz tutaj czlowiek poszedl spac na 9 godzin wstaje a tu +10 stron dokładnie premiera dojechała i forum też, po robocie poszedłem w kime wstaję a tu 100+ wpisów 4
Umpero 139 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Nie czytajcie forum i tych głupot co w recenzjach gadają. Się tylko napalacie i będziecie robić większy tłum gdy ruszy sprzedaż
Krzysiak 203 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) 26 minut temu, Send1N napisał(a): Lipton to prawie popuścił w swoim teście tak jak wy przy premierze danego sprzętu na labie a teraz tutaj czlowiek poszedl spac na 9 godzin wstaje a tu +10 stron I tak tu dziś spokojnie przy tym co się działo na labie przy premierze arrow A tymczasem na forum pure w zen 5 jeden post z dziś Edytowane 6 Listopada przez Krzysiak 2 2
Gret 104 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada ja nie kupuję, w 4k to żadna różnica, ale jak bym brał 5090 to już będę musiał
Godlike 76 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) 36 minut temu, Send1N napisał(a): Lipton to prawie popuścił w swoim teście tak jak wy przy premierze danego sprzętu na labie a teraz tutaj czlowiek poszedl spac na 9 godzin wstaje a tu +10 stron Bo dzisiaj wszyscy na premierę 9800x3d: 36 minut temu, Send1N napisał(a): Edytowane 6 Listopada przez Godlike 6
PiPoLiNiO 255 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada @Gret Z 5090 dalej w 4k nic się nie zmieni zbytnio :p
Gret 104 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada @PiPoLiNiO z 15% może się zrobi z 25% przy przejściu z 12700k na 9800x3D przy 5090
PiPoLiNiO 255 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada @Gret W 4k? Zapomnij :p Ty nawet na 15% nie licz w 4k Chyba, że nvidia wyda potwora i tylko 9800X3D da radę go napędzić w 4k,to wtedy jo. Ale na to też nie ma co liczyć :p
DarkeVo 23 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Przez to założyłem tą ramkę bo weź pucuj później tego procka z pasty która wszędzie wejdzie. Zwłaszcza za dwie dychy z Ali to nie majątek 🙃 1
Mizu 7 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Godzinę temu, Kaczkofan napisał(a): Jednak się skuszę. Zobaczymy jak z dostępnością + jeśli faktycznie będzie w cenie 2400... Ja tak samo. No chyba, że nasi janusze klasycznie polecą z podatkiem od nowości i wystartują za >2700 to jednak sobie wtedy poczekam. Będziesz sprzedawał swojego 7800X3D? Z tego co patrzyłem teraz na olx za 1700zł chyba da się go sprzedać na ten moment. Poczekam ze sprzedażą dopiero jak będę miał 9800X3D w ręku także pewnie zejdzie jeszcze niżej niż te 1700zł.
Gret 104 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Gret W 4k? Zapomnij :p Ty nawet na 15% nie licz w 4k Chyba, że nvidia wyda potwora i tylko 9800X3D da radę go napędzić w 4k,to wtedy jo. Ale na to też nie ma co liczyć :p patrząc na test purepc to teraz jest 16% między 12700k a 9800x3D w 4k
PiPoLiNiO 255 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Teraz, Gret napisał(a): patrząc na test purepc Nie patrz na średnią dla 4k. Patrz na poszczególne gry. Ta średnia w 4k tam urosła głównie dlatego, że są samolociki i wyścigi które leżą ostro na procku. Reszta gier ma płaski wynik. 2
Godlike 76 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 10 minut temu, DarkeVo napisał(a): Przez to założyłem tą ramkę bo weź pucuj później tego procka z pasty która wszędzie wejdzie. Zwłaszcza za dwie dychy z Ali to nie majątek 🙃 Fajnie to wygląda, chyba sobie też taka strzele.
tomn2o 1 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ciekawe, czy 9600x3d wyjdzie za jakiś czas (przecieki coś o tym wspominały, że może to być nawet wersja w regularnej sprzedaży, nie limitowanej, jak 7600x3d czy 5600x3d). Może się okazać, że 9600x3d miałby wydajność zbliżoną do 7800x3d..
PaVLo 186 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 28 minut temu, DarkeVo napisał(a): Przez to założyłem tą ramkę bo weź pucuj później tego procka z pasty która wszędzie wejdzie. Zwłaszcza za dwie dychy z Ali to nie majątek 🙃 Zaciekawiłeś mnie, ale ze względu na AIO bardziej zastanawiam się nad taką miedzianą blaszką.
Ravenik 1 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Czy ta ramka przeciw rozpełzaniu pasty jest kompatybilna z Arctic Liquid freezer III 420 i Ryzen 9?
Kaczkofan 4 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 47 minut temu, Mizu napisał(a): Ja tak samo. No chyba, że nasi janusze klasycznie polecą z podatkiem od nowości i wystartują za >2700 to jednak sobie wtedy poczekam. Będziesz sprzedawał swojego 7800X3D? Z tego co patrzyłem teraz na olx za 1700zł chyba da się go sprzedać na ten moment. Poczekam ze sprzedażą dopiero jak będę miał 9800X3D w ręku także pewnie zejdzie jeszcze niżej niż te 1700zł. Czekam na spokojnie, sprzedam swojego rzecz jasna, ale najpierw muszę mieć w domciu 9800
PiPoLiNiO 255 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada To co Panowie, jutro zawody w "ustrzel 9800X3D zanim zniknie"?
Zachy 94 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Zawody jak zawody. Większe sa pod katem tego kto wygra silicon lottery 1
Smalec 57 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Tymczasem kolejka w x-cum po 9800X3D, jak za starych dobrych czasów po 3080 4
Lameismyname 53 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Jakich dożyliśmy czasów - AMD jest topką i konkuruje samo ze sobą. Jakby lata temu ktoś mi ktoś powiedział, że AMD tak przeskoczy Intela, to zareagowałbym jak dziś na słowa "Za ileś lat AMD przeskoczy Nvidię w GPU" (btw. ciekawe jak się te słowa zestarzeją ) Edytowane 6 Listopada przez Lameismyname
Rekomendowane odpowiedzi