bourne2008 51 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Jak komus nie udalo sie kupic to spokojnie, nowe dostawy beda w sklepach bardzo szybko Do konca msc kazdy sie obkupi. źle się zestarzało co nie? 3
Lameismyname 45 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 40 minut temu, Zachy napisał(a): Ta sztuka to znowu blad systemu Nie moglem jej do koszyka dodac Czesty blad u nich. Taa, błąd systemu. Po raz enty widzę u nich coś takiego. Swoją drogą na tą chwilę 7800X3D stoi najtaniej za 2100zł, a więc tylko 300zł taniej. 300zł warto dopłacić no i spokój na lata. A tak na marginesie chyba od czasów krypto i braku dostępności GPU zaczęło się takie rzucanie na sprzęt. Narracja dosłownie "bier bo zara nie bedzie" i hajs się zgadza. Edytowane 7 Listopada przez Lameismyname
Phoenix. 277 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): źle się zestarzało co nie? No nie Kazdy stock moze sie skonczyc, a pisalem tu ostatnio, ze procki sa juz na magazynach ale przeciez nie recze za ilosc. W xkom wiem konkretnie, ze bylo kapke ponad 100szt. Do 2tyg beda kolejne dostawy.
Serba12 0 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Ciekawe czy wogóle wysla Edytowane 9 Listopada przez Serba12
bourne2008 51 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 10 minut temu, Lameismyname napisał(a): Taa, błąd systemu. Po raz enty widzę u nich coś takiego. Swoją drogą na tą chwilę 7800X3D stoi najtaniej za 2100zł, a więc tylko 300zł taniej. 300zł warto dopłacić no i spokój na lata. A tak na marginesie chyba od czasów krypto i braku dostępności GPU zaczęło się takie rzucanie na sprzęt. Narracja dosłownie "bier bo zara nie bedzie" i hajs się zgadza. Nie, to tylko kwestia nieudanych premier w tym roku. Tak to by się rozłożyło po trochu na Intela i AMD w zależnosci od preferencji. Edytowane 7 Listopada przez bourne2008
muszka 87 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 17 minut temu, Lameismyname napisał(a): A tak na marginesie chyba od czasów krypto i braku dostępności GPU zaczęło się takie rzucanie na sprzęt. Narracja dosłownie "bier bo zara nie bedzie" i hajs się zgadza. Na Arrow Lake jakoś nikt się nie rzucił 2
Lameismyname 45 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @muszka Pewnie są jacyś masochiści 1
Ali 57 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) @muszka no jak to nie, spojrz na sklepy, na drugi dzien juz wszedzie bylo ze towar niedostepny zaczelo sie ;d Edytowane 7 Listopada przez Ali 5
Krzysiak 200 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 15 minut temu, muszka napisał(a): Na Arrow Lake jakoś nikt się nie rzucił Czekamy cały czas na @levenżeby się zapisał jako pierwszy posiadacz na forum 😎 2
sniper76 43 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) AMD już zarobiło grube miliony zielonych już na start 💪 Edytowane 7 Listopada przez sniper76
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Moja paka też już wysłana Rano trza zagrać FUT Champions, potem wgrać nowy BIOS i rozebrać maszynę...
Vulc 294 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Co się dzieje w tym wątku, epic. Byłem "o tyle" od zakupu procka, ale ostatkami siły woli udało się powstrzymać. Teraz będę żałować przez 3 dni, ale mam trochę zniżki na Amazonie, zobaczymy jak się będą kształtować ceny do końca roku.
sniper76 43 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Już tylko ME posiada procek w cenie 2,5k PLN
PiPoLiNiO 242 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada @sniper76 Bierz, za parę h będziesz żałować, że nie wziąłeś jak zniknie nawet w Media.
ShaDow_Pro 30 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ja sobie spokojnie wymienię po nowym roku, może trochę cena spadnie
Krzysiak 200 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Teraz, ShaDow_Pro napisał(a): Ja sobie spokojnie wymienię po nowym roku, może trochę cena spadnie Ja jak kilkukrotnie pisałem najpierw GPU 1
Godlike 75 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 6 minut temu, sniper76 napisał(a): Już tylko ME posiada procek w cenie 2,5k PLN Poczekaj kilka dni/tygodni dostępność będzie lepsza i cena pewnie też bo teraz to chyba będzie powtórka jak z napedami do ps5.
bourne2008 51 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Nie mają. Ja bym to nazwał preorderem. Zwłaszcza, że nie można zamówić z odbiorem i płatnością w sklepie. Tylko kasa "z góry" Edytowane 7 Listopada przez bourne2008
wrobel_krk 212 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Za parę miesięcy to już będzie 9950x3d i plus 1% co do 9800x3d dzięki pewnie lepszym zegarom i wtedy kto będzie królem
some1 40 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Godzinę temu, bourne2008 napisał(a): źle się zestarzało co nie? To jeszcze gorzej 7
Godlike 75 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 33 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Moja paka też już wysłana Rano trza zagrać FUT Champions, potem wgrać nowy BIOS i rozebrać maszynę... To prośbę mam, jak już ogarniesz to odpal FC5 i poka screena z temperaturami bo mega mnie ciekawi 9800x3d 2 tej grze pod kątem temp.
Rekomendowane odpowiedzi