AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Co do wysyłki z x-kom u mnie jest info z Inpostu: 15:34 - w trakcie przygotowania 23:31 - Przyjeta w centrum logistycznym O tej porze i powinna juz chyba jechać :s -
Przez Spychcio · Opublikowano
A na jakie gry czekacie na Switcha2? Ja czekam na Elden Ring Definitive Edition (czyli z dodatkiem) to będzie dla mnie totalny must have jak i Diablo2 oraz Zelda TOTK w dopakowanej wersji. Oczywiście interesuje mnie tylko tryb handheld. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
@Winter Oczywiście że PO przejęciu. Wcześniej "za Piły" morale w "tajnej bazie" były bardzo wysokie, wymiana spostrzeżeń, porady dla nowych modów, wspólne rozwiązywanie problemów i szukanie konsensusów, tworzenie wspólnych wytycznych dla "ciała moderatorskiego"... a później wszystko walnęło po przejęciu przez Onet (no może jeszcze się trochę tliło przez pierwsze.. może z dwa lata - ale skoro Onet miał wywalone to po co mody miały się starać, dlaczego mieliby się starać "użytkownicy z uprawnieniami" [moderatorzy] jak właściciel czyli Onet ma wywalone ) -
Przez crush · Opublikowano
Czyli biorąc pod uwagę jak znikomą grupą są księża, stwierdzenia o problemie pedofilii są krzywdzące? Może estymacje z tak małego zakresu też są błędne i jest to problem znikomy? Ja uważam, że nie jest. Tu nie ma filozofii. Dane bazują na ilości osób złapanych w stosunku do populacji danej grupy. W to wliczają się mniejsze grupy jak transy i większe jak mężczyźni hetero. Błąd może wynikać z niedoszacowania, konkretnie osób które się jeszcze nie dostały w tryby wymiaru sprawiedliwości. Czyli skoro już teraz transy zgniatają hetero mężczyzn w tych statystykach to kto wie o ile gorzej to wygląda. A ta wstawka nie na temat to ma służyć czemu? Wzbudzeniu współczucia? Jak lubisz czytać raporty to zapoznaj się z Cass Review. Niezależnie badanie zlecone przez brytolskie ministerstwo zdrowia. Ciekawe. Ty sugerujesz, że skrajna lewica nie jest systemem autorytarnym? Nie kpij. Jest. Dokładnie tak samo jak skrajna prawica. Geniuszem było nazwanie tego ruchem progresywnym. Przecież "progres nie może być zły!". I w ten o to sposób można wrzucić dzbanom najgorszą bzdurę. U podstaw to się wcale tak mocno nie różni od sekciarskich zachowań katoli. Nie jesteś w stanie dojść do prawdziwego zakończenia bez interakcji i wsparcia dla tego dziwadła. Dosłownie omija Cię część contentu. -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Ta linia Puga z tamtych lat jest naprawdę dobra. Generalnie 405, 406 i 605 wyglądają bardzo dobrze pomimo upływu lat 👍
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi