Nvidia ma o 3:30, ale AMD ma o 20:00, więc będą pierwsi, akurat kolacyjka, weźmie się tabsy i będzie można oglądać no i nie można zapomnieć czegoś na uspokojenie, bo jak się zobaczy te dziwactwa jakie tam nam zaprezentują, to różnie z nami może być, jakieś dziwne anomalie dostaniemy jak bóle głowy, drgawek na widok wyników wydajności, a co dopiero cen, które nas mogą jeszcze pogrążyć w "żałobie technologicznej" cokolwiek to znaczy
Kurde, dobrze, że was tutaj znalazłem
Może starsi użytkownicy pclaba mnie jeszcze kojarzą, udzielałem się tam pod nickiem "helfire", dawien dawna robiłem dość popularną jak na tamte czasy modyfikacje obudowy fever shinobi, były to jeszcze czasy jak duniek był niedoszłym bitcoinowym miliarderem.
Od dłuższego czasu, sam na pclaba forum zaglądałem sporadycznie, aczkolwiek nigdy bym nie przypuszczal, że zostanie ono tak brutalnie zamknięte. Tam było tyle wiedzy, że aż mi przykro jak sobie o tym myślę
Bardzo źle, że takie miejsca są zamykane, bo młodzi obecnie - wolą robić sobie (i innym) papkę z mózgu na fejsbuniu niż tak jak za "naszych czasów" podyskutować rzetelnie na forum. O znalezieniu informacji na jakiekolwiek bardziej złożone tematy niż "jaki zasilacz", "amd lepsze, intel lepszy" w obecnych czasach (na polskim podwórku) zakrawa o cud.
Rekomendowane odpowiedzi