AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez seba842005 · Opublikowano
Lepszą opcją jest wyłączenie turbo przez rejestr. \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\be337238-0d82-4146-a960-4f3749d470c7 -Zmień atributes na 2 W ustawieniach planu zasilania (w ustawieniach dodatkowych) w zarządzaniu energią procesora pojawi się pozycja „Tryb zwiększania wydajności procesora”, jest to turbo boost, ustaw go na „wyłączony” -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Zostałem uznany za osobę, której grożą prześladowania polityczne w Polsce pod rządami Koalicji 13 grudnia. Mamy do czynienia z całą serią represji politycznych. W swoim wniosku przedstawiłem obszerny opis tego, co się dzieje w kontekście łamania praworządności w Polsce - powiedział Marcin Romanowski w rozmowie z telewizją wPolsce24. Romanowski odniósł się do swojej aktualnej sytuacji w czwartek wieczorem. Wśród przykładów łamania praworządności, które opisał w swoim wniosku wymienił m.in. "siłowe przejęciu mediów publicznych, sądów" oraz "nieprawidłowości i przestępstw" w śledztwie ws. Funduszu Sprawiedliwości. Poseł stwierdził, że decyzja Węgier potwierdza, że w Polsce "mamy do czynienia z systemowym łamaniem praworządności pod rządami Tuska, Bodnara i całej Koalicji 13 grudnia". - Przedstawiciele partii opozycyjnych nie mogą liczyć na uczciwy proces. Wielokrotnie podkreślałem i nadal podkreślam, że nie mam zamiaru uciekać od odpowiedzialności. Jestem pierwszym, który jest zainteresowany, by wyjaśnić tę sprawę. Jest jeden fundamentalny warunek - ta sprawa musi być wyjaśniona przed niezawisłymi, bezpartyjnymi organami wymiaru sprawiedliwości. Z taką sytuacją w Polsce absolutnie nie mamy do czynienia. Mamy do czynienia z przestępcami, którzy przejęli Prokuraturę Krajową - dodał. -
Przez voltq · Opublikowano
Idąc twoim tokiem rozumowania zgodnie z logiką to dobrze zachowali się tylko ci którzy nie kupili PS5 Pro i napędu, całkowicie zbojkotowali ten skok na kasę Sony Więc masz rację ja i ty jesteśmy winni tej sytuacji i popełniliśmy błąd kupując PS5 Pro a ci którzy tego nie zrobili zachowali się prawidłowo -
Przez Send1N · Opublikowano
A wi-fi ci w ogóle działa bo może w nerwach nie zauważyłeś że na 24h2 przestało np z powodu drivera -
Przez CichyPL · Opublikowano
Takowe nie istnieje jedynie dzięki stronie https://16bit.pl/gra/devastation można ja dorwać , albo allegro ... gra jes z 2003 wiec wiesz i to nisza była wtedy ):
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi