Kadajo 9 793 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 6 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @Kadajo 5090 to gówno. Poza tym 1. Nie potrzebujesz tego do grania. 2. Lato idzie 3. Twoja noctua umrze A to nie dla mnie Ja tylko przetestuje 1 minutę temu, ket_rab napisał(a): 72 stopnie na ramie? Przez tą twoją ciszę to ty tam wszystko chyba masz ugotowane 3
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Jo, zapomniałem, że occt leci ram i zostwiłem wentyle obudowyna 500 też
Fenrir_14 1 240 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @znaFca ewentualnie wyjmij te pedalskie dummy kit od Corsaira z RGB to Ci temperatura na memkach spadnie o te 5 stopni I wbij mu chociaż te stabilne 5450mhz.
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 1.368V na pulpit trochę przeraża No ale curva będzie później.
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @Kadajo Nic nie mów, kombiwar już się dziś zajął ogniem 1
Kadajo 9 793 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Czemu w tych testach nigdzie nie widzę Ryzena 5950x albo w ogóle takie wielordzeniowego stwora z AM4 ?
ShaDow_Pro 1 046 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) U linusa był test z 5950X. https://www.youtube.com/watch?v=BfRCEeRiLI4 Edytowane 23 Kwietnia przez ShaDow_Pro 1
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): wyjmij te pedalskie dummy kit Ale to nie do mnie tak, do mnie nie 😁 Mylisz moje pamięci z tymi nowszymi gdzie jest ściągane
Pentium D 1 949 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Godzinę temu, znaFca napisał(a): 1.368V na pulpit trochę przeraża No ale curva będzie później. Mientus 1
Doamdor 2 823 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Tak dużo, za tak niewiele, Intel tańszy i niewiele gorszy.
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia FCLK i vsoc jak w 9850X3D więc git Trzeba curvy poszukać.
Fenrir_14 1 240 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @znaFca faktycznie, wracam honor z tym dummy kit'em. Te podświetlenie tych dominatorow jak się patrzy z boku sprawia wrażenie jakby wszystkie banki byky obsadzone. Ale tym bardziej kurde przy szczelinie pomiędzy a2 i b2 takie temperatury to JPRDL 🤣
Phoenix. 6 909 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Przekładamy 😎 Edytowane 23 Kwietnia przez Phoenix. 3 3
Phoenix. 6 909 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Bo biały miał być GB ale znalazłem ten model i wpasował się lepiej w moje potrzeby, a kolor był na ostatnim miejscu brany pod uwagę. Najważniejsze że to dziadostwo wyciągnąłem intelowskie 🤣 3
ket_rab 412 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @Phoenix. z intelowego 250K kapcia na AMD ?
Phoenix. 6 909 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Trzeba będzie posadzić króla gamingu niedługo 😎 A co pobawione i sprawdzone to moje 1
ket_rab 412 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @znaFca a pokaż jak wygląda HWINFO po 10min R23.
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 13 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ojjj... Banicja Cię czeka kolego 7 minut temu, ket_rab napisał(a): a pokaż jak wygląda HWINFO po 10min R23. Póki co to lecę na nockę. Ale moje HW i tak Ci nie przypasi raczej, bo ja mam tam zostawione tylko rzeczy które mnie interesują konkretnie. Ale mogę wrzucić jak już znajdę curve i wentyle będa na normalnych obrotahc. Na testy to mam wszystko rozkręcone.
Zachy 835 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) 13 minut temu, Phoenix. napisał(a): Trzeba będzie posadzić króla gamingu niedługo 😎 A co pobawione i sprawdzone to moje Jak chcesz kumpel ma na handel: - MSI B850 MPower 1DPC - Asus B850 Gaming OC AYW 1DPC jesli jestes zainteresowany - ceny na priv Edytowane 23 Kwietnia przez Zachy
Phoenix. 6 909 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Mono już kupione więc dziękuję 😁 Panowie na tych nowych BIOS Refresh bank klasyczny ten stary to tryb „normal” ?
Rekomendowane odpowiedzi