Skocz do zawartości

AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 minut temu, znaFca napisał(a):

Za winy to się chyba przeprasza, a nie wysyła procki za 4k w ramach pokuty 😀

Czy ja Ci pisałem, że masz kupić 9950X3D2 i mi go dać, albo inaczej wylatujesz? Nie, sam się pochwaliłeś, że kupujesz 9950X3D2 i dopiero po tym napisałem Ci propozycję odnośnie wypożyczenia proca na kilka dni, które Ciebie będzie kosztować 0 zł a nie 4k. Tak jak pisałem wcześniej, oplułeś portal i chcesz zmyć swoje winy, to zrób coś dla portalu.

50 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Trzeba jakiś cennik ustalić :hihot:

Kusząca propozycja, ale kaską niczego się tu nie załatwi ;) Gdyby chodziło o kasę, to dawno by zostały wprowadzone płatne rangi i kolorki, które niektórzy chcieli, czy też powstałby cennik zwolnienia z Bieszczad %-) Ale tak nie było i nie będzie. W tym konkretnym przypadku chodzi wyłącznie o wykazanie się inicjatywą.

1 minutę temu, znaFca napisał(a):

Orły wylądowały 

Skoro jeszcze się głupio chwalisz, to już nie wykpisz się pomocą kolegi @Zachy ;) Oferta na stole Pipek. Wchodzisz w to albo wylatujesz.

• Upvote 2
Opublikowano
48 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Tyle, że w tym momencie legnie idea permbana...

Idea permbana legła w momencie przyznania się że administracji wiadomo o multiku Pimpka i nic z tym nie robi, a to kupczenie teraz jest po prostu żałosne 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Idea permbana legła w momencie przyznania się że administracji wiadomo o multiku Pimpka i nic z tym nie robi, a to kupczenie teraz jest po prostu żałosne 

56 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Czysto teoretycznie powinien z automatu polecieć na to konto od razu gdy się ludzie zorientowali, że to on...no przynajmniej tak robiłem na labie gdy byłem jeszcze aktywnym modem.

Dokładnie o tym napisałem tu :thumbup:

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, ket_rab napisał(a):

A do tego 9950X3d2 na testy dla @tomcug powinien dodać apexa i jakieś fajne memki :P 

Do najdroższego proca płyta też powinna być odpowiednio droga 😀 moze dla odmiany jakiś Glaciala albo Godlike. Pytanie na czym @tomcug wolałby to testować 😀 

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, ket_rab napisał(a):

A do tego 9950X3d2 na testy dla @tomcug powinien dodać apexa i jakieś fajne memki :P 

ja akurat mam w domu x870e apexa + Gskill 2x24 6000MT cl28 1.35V :) to bylby bdb tandem do testow x3d2 :)

Sam obecnie uzywam x870 Tachyon, nie ma predykcji core / imc i troche tego brakuje

tak to bardzo fajne mobo.

dzis odbieram tez GSkille 2x24 w edycji specjalnej na Gskill CUP - bez radiatorkow, specjalne pcb + selekcjonowane moduly pamieci dla lepszych osiagow.

ciekawe na ile sie da je pocisnac przy 8400-8600MT i przy jakich napieciach.

Edytowane przez Zachy
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

@Zachy mógłbyś wysłać ubezpieczoną całą platformę Apex + 9950X3d2 + 6000 cl28. Tester pewnie byłby zadowolony a Ty byś może dostał jakąś rangę typu Sponsor :D 

Przy okazji lekka drama by się pewnie zrobiła bo niektórym coś tam by pękło. Ruch większy, wyświetlenia, gorące tematy ... generalnie cyrk w wielkim mieście %-)

Edytowane przez Fenrir_14
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Jesli @tomcug by chcial 9950x3d2 + x870e apex + te gskill 2x24 royal (tych selekcjonowanych niestety nie dam, sam bede sie nimi bawil)

to mysle ze jest taka opcja :)

Tylko musze odpowiednie opakowanie znalesc zeby to sie zmiescilo razem.

Edytowane przez Zachy
Opublikowano

@Fenrir_14 Tą z więszym apetytem będę sprawdzać. No jakoś równe SP mnie przekonuje bardziej. Póki co sprawdzam czy będzie stabilnie na nastawach z 9850X3D, bo jak nie to nawet nie ma opcji żeby ten procek został.

Ogólnie jakiejś tragedii nie ma, screen z OCTT. Chłodnica 530 RPM

image.thumb.png.f1dcd5a2ae0be26d67ce73797841cc83.png