Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Spychcio napisał(a):

Rozmawiałem z kolegą, który pracuje w sklepie z elektroniką i weźmie dla mnie 5070Ti na rabat pracowniczy. Dobry przyjaciel:yuppie:

ktos się orientuje czy w DANI elektronika wychodzi taniej? kumpel mieszka tam i jeslibyłoby sporo taniej mógłby kupić i wysłać :D

Opublikowano
14 minut temu, Tankietka napisał(a):

Trzeba niedługo zrobić zbiorczy temat - 5000 jaki najlepszy model i jaki zasilacz ; d

Dobry pomysł. Może być  z taką nazwą ?   RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy :boink:

Opublikowano
3 minuty temu, kacpi278 napisał(a):

ktos się orientuje czy w DANI elektronika wychodzi taniej? kumpel mieszka tam i jeslibyłoby sporo taniej mógłby kupić i wysłać :D

W krajach skandynawskich to możesz jedynie dopłacić do interesu. 

Dania ma 25% VAT

Opublikowano

DF i obecny build CP na którym testowali nowe fejkowe klatki. Oczywiście wszystko wedle wytycznych nvidii. DLSS performance itd.

1melJ2B.png

FG 2x to jest wydajność ~obecnego FG które mamy w Adzie, x3 i x4 to fejkowe klatki które będzie można oglądać na Blackwellu.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Totek napisał(a):

Na razie najbardziej eleganckie są Pality, oraz Gigabyte i Inno3d z blokiem wodnym do custom lopa.

Palit zamiast zastosować sterowanie ARGB przez PCIE dodał po prostu wtyczkę 3 pin ARGB obok złącza zasilania.

111.thumb.png.65e5c3ab67596a1bcd06ae9a2c83fc3c.png

1 minutę temu, Pawlos napisał(a):

@P.Wiśnia co ty bierzesz ? Ty tu jesteś najbardziej odpalony image.png.52fb989570e030316fc5dd70bb18372c.png

Dopłacę i wezmę 5070TI.

Ale pierwszy plan to było 5070.

Opublikowano
12 minut temu, zozolek napisał(a):

Do 21 można się rozejść.

Wykresiki nie są za różowe, więc cenowo trzeba zachęcić na zmianę.

Coś mi się tu nie zgadza. Zawsze można było zamawiać dzień po reckach. Tu dopiero po 9 dniach:hmm: