sk09372 66 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 5 minut temu, Vulc napisał(a): No tak, a uważasz, że można zbojkotować sklep? W sensie można, ale gdzie będziesz wtedy kupować? Wszyscy tak robią, nie tylko u nas w kraju. Taki Amazon robi to samo. Ja tu miałem głównie na myśli sklepy które sprzedają produkty których fizycznie nie posiadają.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Rico650 napisał(a): Jakiego Oleda kupujesz, może też bym sobie kupił skoro kart się nie opłaca 😆 AOC Agon PRO AG276QZD2-27 https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/ag276qzd 1
Kłaczkov 32 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): 14200 za Astrala to promocja? Nie, ale mechanizm jest ten sam. Kupię w sklepie na handel.
TheMr. 2 602 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia A dla pozostałych tysięcy chętnych nie dało się. Brawo spryciarze, oszukaliście system
JDM 40 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jeśli przestanę się udzielać w tym temacie, to znaczy, że mnie dorwali. Przyznać się, kto jeszcze dostał takie info? 3 2
VRman 2 635 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Vulc napisał(a): No tak, a uważasz, że można zbojkotować sklep? W sensie można, ale gdzie będziesz wtedy kupować? Wszyscy tak robią, nie tylko u nas w kraju. Taki Amazon robi to samo. "Do Bydgoszczy będę jeździł a tu nie będę kupował!" 2
MoKo 2 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Czyli koleś zarobił 6k. Pewnie więcej niż Nvidia, producent karty i sklep razem wzięci. Jeśli uważasz że to jest ok, to jak 6090 będzie za 18k to też powinno być dla Ciebie OK. 1
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 54 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Pomysle o tym A to nie jest na wodę?
NoviAMG 432 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, JDM napisał(a): Jeśli przestanę się udzielać w tym temacie, to znaczy, że mnie dorwali. Przyznać się, kto jeszcze dostał takie info? Uuu, trzeba będzie dochodowy opłacić
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dokładnie. Perfekcyjne przygotowanie. U mnie to samo łącznie z telefonem do banku dzień wcześniej. Dało się? Dało. No nie wiem, ja jakiś dziwny jestem, jak chcę coś kupić przez internet to odpalam przeglądarkę, wchodzę na ceneo, sprawdzam ceny, wchodzę do sklepu, dodaję do koszyka, płacę, czekam na przesyłkę. Nie zaklinajmy rzeczywistości, opisywany sposób kupowania to patologia tak samo jak bycie skalperem to patologia i Januszerstwo. 1 2
lukadd 2 911 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 27 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie. Ale gadałem z gościem. Nie zdjęli mu ogłoszenia. Sprzedał za 22.5k. Tak napisał. Może sobie jaja z ciebie robił, tak się napędza kolejnych klientów Zobacz za 22k schodzą jak świeże bułeczki, a w sklepach pustki. No, ale kto wie. Xkom wczoraj miał wieczorem jeszcze kilka modeli 5090 dostępnych, ale w ich niemieckim sklepie x-kom.de. Wszystko wystawione za 5299euro Dzisiaj wszystko już niedostępne. Więc, albo wycofali, albo faktycznie jakieś czubki kupiły. Ogólnie ludzie z nich bękę kręcili na niemieckim pclabie (hardwareluxx) za te ceny. Ale kto wie, świrów nie brakuję
TheMr. 2 602 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia https://videocardz.com/newz/scalper-bots-said-to-be-responsible-for-majority-of-geforce-rtx-50-founders-edition-sales-in-europe Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Ale co to ma do rzeczy i jaki związek ze skalperami? Jak tysiące chętnych miały kupić kartę skoro było ich koło 30 sztuk według X-kom? To że karta by trafiła do osoby która jej potrzebuje a nie na handel do scalpera. Sklepy wyprzedały “promocyjne” ceny pierwszej partii kart. Tak było przedstawione przez Asusa. 1
wkamil73 285 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a): Fiio k11 uważam że byłby też super wyborem 👍 https://youtu.be/JI4QJazex2Y K11r 🤗
JDM 40 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, NoviAMG napisał(a): Uuu, trzeba będzie dochodowy opłacić Jeśli się załapię - sprzedawałem stare, zalegające graty, a to ma być bat m.in. na skalperów, co sprzedają towar nowy, nie starszy niż 6 miesięcy.
lysyn 96 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Gość z olx nie sprzedał karty. Wystawił teraz zestaw komputerowy za 29 tys.
Morv 9 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Może sobie jaja z ciebie robił, tak się napędza kolejnych klientów Zobacz za 22k schodzą jak świeże bułeczki, a w sklepach pustki. No, ale kto wie. Xkom wczoraj miał wieczorem jeszcze kilka modeli 5090 dostępnych, ale w ich niemieckim sklepie x-kom.de. Wszystko wystawione za 5299euro Dzisiaj wszystko już niedostępne. Więc, albo wycofali, albo faktycznie jakieś czubki kupiły. Ogólnie ludzie z nich bękę kręcili na niemieckim pclabie (hardwareluxx) za te ceny. Ale kto wie, świrów nie brakuję Przecież już tutaj widać ile jest świrów. Rzucają się na szajs i robią przygotowania do kupna tydzień wcześniej.
Vulc 2 191 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, lysyn napisał(a): Gość z olx nie sprzedał karty. Wystawił teraz zestaw komputerowy za 29 tys. Ależ tam musi mieć wkurw za te raporty, stara nie nadąża bigosu gotować. 5
Stjepan 2 376 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Morv napisał(a): Przecież już tutaj widać ile jest świrów. Rzucają się na szajs i robią przygotowania do kupna tydzień wcześniej. ZA 8000 Euro za 5090FE, chorzy ludzie.
JDM 40 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): AOC Agon PRO AG276QZD2-27 https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/ag276qzd Ale czemu OLED a nie QD-OLED? QD-OLED to ponoć całkiem inne użytkowanie, czyt. nie trzeba tylu wyrzeczeń co na OLED. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 21 minut temu, TheMr. napisał(a): Daj znać po 2 latach jak wypalenia. Zbyt drogi sprzęt, za mało czasu na amortyzację. W złotych czasach gamingu jak grałem po 8-12h to taki OLEDZik by mi starczył na mniej niż rok A to nie problem, bo dają 3 lata gwarancji na wypalenia OLEDA. Warranty included: 3-Year Warranty (Including coverage for OLED burn-in)
Necronom 431 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, JDM napisał(a): Jeśli się załapię - sprzedawałem stare, zalegające graty, a to ma być bat m.in. na skalperów, co sprzedają towar nowy, nie starszy niż 6 miesięcy. Wysyłają to czasami przez pomyłkę. Sam miałem taki sam przypadek. Sprawdź czy nie przekroczyłeś któregoś z limitów. Jeżeli jesteś pewny, że nie to wyślij maila do nich z wyszczególnieniem transakcji. Mnie przeprosili za nieporozumienie i sprawa zamknięta.
Rico650 63 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): AOC Agon PRO AG276QZD2-27 https://aoc.com/uk/gaming/products/monitors/ag276qzd Dzięki, boję się tylko że się wypali, ja lubię nieraz zostawić kompa, iść coś zrobić a monitor swieci i wyświetla pulpit albo przeglądarkę lub jakiś dokument jak robię jakieś pracę na studia.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, JDM napisał(a): Ale czemu OLED a nie QD-OLED? QD-OLED to ponoć całkiem inne użytkowanie, czyt. nie trzeba tylu wyrzeczeń co na OLED. 2 minuty temu, Rico650 napisał(a): Dzięki, boję się tylko że się wypali, ja lubię nieraz zostawić kompa, iść coś zrobić a monitor swieci i wyświetla pulpit albo przeglądarkę lub jakiś dokument jak robię jakieś pracę na studia. 3 lata gwarancji na wypalanie. 2
Rekomendowane odpowiedzi