baster 8 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, lysyn napisał(a): Ike chcesz? Chcesz, żeby mnie tutaj poobijali? Propozycje korupcyjne przyjmuję na PW 😂
Doamdor 1 778 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 9 minut temu, Necronom napisał(a): Zgadza się, ale są i błędnie wysyłane. To co ja dostałem na początku i po mojej odpowiedzi do allegro. Dobrze, że nie życzą sobie zdjęcia dowodu osobistego jak payu. Na OLX też tak jest? 5 minut temu, Waynerek napisał(a): morele dowiozło, wczoraj zamówiona dziś już hula w obudowie. Ta wersja bardzo mi się podoba, ponoć premiera kart MSI ma być za tydzień.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Doamdor napisał(a): Ta wersja bardzo mi się podoba, ponoć premiera kart MSI ma być za tydzień. Nie napalaj się. W UK dziś zakończyli przyjmowanie zamówień na preordery MSI (5080 i 5090), ostatnią datę jaką widziałem zanim je zdjęli to był maj. 1
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): To nie PL GB i F
zozolek 312 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Sytuacja unormuje się jeszcze szybciej niż w serii 4xxx. Te karty nie kopią, nie zarobią na siebie, chwilowy popyt napędza jedynie fomo i pcmr. 3
dawidoxx 974 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 47 minut temu, JDM napisał(a): Jeśli przestanę się udzielać w tym temacie, to znaczy, że mnie dorwali. Przyznać się, kto jeszcze dostał takie info? Też te gówno dostałem sprawdziłem i wyszło że sprzedałem za 23k pln.. A sprzedawałem tylko części do pc Edytowane 31 Stycznia przez dawidoxx
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, MJRegul napisał(a): To nie PL GB i F Ebay Polska. Karty idą z UK, Francji, a nawet Włoch, bo przecież w Polsce nie ma ich w sprzedaży.
JDM 40 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jesteś pewny, że nie przyklepią podatku? Nie wszystko używałem pół roku. Ale też nie wiem jak mieliby dojść do tego. Ja to rozumiem tak, że jeśli używałeś mniej niż pół roku, lub było nowe i ZAROBIŁEŚ na odsprzedaży, to wtedy jest podatek. I to oni nałożą, a Ty będziesz musiał udowadniać, że się mylą.
MJRegul 495 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Ebay Polska. Karty idą z UK, Francji, a nawet Włoch, bo przecież w Polsce nie ma ich w sprzedaży. Zawsze myślałem, że ebay to ebay a zmiana de na pl na com to tylko zmiana w sumie języka, i tak widać wszystkie oferty ze świata i tylko przelicznik jest na naszą walutę. Wyprowadź mnie z błędu.
Kakarotto 727 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, baster napisał(a): Chcesz, żeby mnie tutaj poobijali? Propozycje korupcyjne przyjmuję na PW 😂
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 5 minut temu, baster napisał(a): Chcesz, żeby mnie tutaj poobijali? Propozycje korupcyjne przyjmuję na PW 😂 Dostaniesz amnestię na forum jak się wyspowiadasz jakim cudem upolowałeś trzy karty gdy inni nie dali rady nawet jeden? Tak trzy... Skoro dwie masz do rozdania to zakładam, że trzecią wziąłeś dla siebie.
dhyde00 240 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 6 minut temu, Doamdor napisał(a): Na OLX też tak jest? Tak 1
TheMr. 2 600 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 25 minut temu, Doamdor napisał(a): Co to miałeś za monitor oled, który wypaliłeś w grach po 2920-4380 godz? Ja nie, klienci którzy przynosili to na gwarancje. Ale to były czasy first gen OLED. Obecnie jest odrobinę lepiej, tylko że “odrobinę”. To dalej nie jest poziom plazmy. Ja po prostu policzyłem po jakim czasie mi by takie wypalenia przyszły. Nawet w tym teście wyżej co wrzucił JDM, wypalenia już są tylko nie są widoczne na pierwszy rzut oka, a on ledwo 2k godzin przekroczył.
Doamdor 1 778 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nie napalaj się. W UK dziś zakończyli przyjmowanie zamówień na preordery MSI (5080 i 5090), ostatnią datę jaką widziałem zanim je zdjęli to był maj. To są tylko oficjalne informacje od MSI, jak masz parcie na nowego RTX, to obserwuj sklepy dokładnie, a na pewno kiedyś go kupisz.
Kaczkofan 243 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 27 minut temu, Element Wojny napisał(a): Spoko. Dlatego też kolejny powód zakupu na Amazonie, coś mi się nie spodoba, to monitor wraca do nich a kasa na konto. Również proszę o opinię/wrażenia, kusi mnie ten monitor w wersji 34" (3440x1440) 1
lukadd 2 901 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @PiPoLiNiO Weź się jeszcze zastanów nad tymi 22k za Astrala co skalper ci proponował. Oficjalny sklep Asusa w DE 4900 euro. Czyli ~20.5k pln. Tyle, że jeszcze nie dostępne i nie wiadomo kiedy wlecą i ile sztuk wleci https://webshop.asus.com/de/Grafikkarten/Nvidia-RTX-5090-RTX-5080/ASUS-ROG-Astral-GeForce-RTX-5090-32GB-GDDR7-OC-Edition-Gaming-Grafikkarte/90YV0LW0-M0NA00
Gość Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 8 minut temu, Umpero napisał(a): Dostaniesz amnestię na forum jak się wyspowiadasz jakim cudem upolowałeś trzy karty gdy inni nie dali rady nawet jeden? Tak trzy... Skoro dwie masz do rozdania to zakładam, że trzecią wziąłeś dla siebie. Mnie bawi to jączenie na skalperów, jest nawet news na videocard ze nvidia ani sklepy temu nie przeciwdziałaja... jakby im zalezało kto kupuje... byle rachunek sie zgadzał... A WINNI JESTEŚCIE JEDYNIE WY! Właśnie kupując od takich pośredników z narzucikiem Jeczęć narzekać ale zrobić to co należy, to jednak hajsik sie znajduje No to sie nigdy nie zmieni! Edytowane 31 Stycznia przez marioking
Doamdor 1 778 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 minuty temu, TheMr. napisał(a): Ja nie, klienci którzy przynosili to na gwarancje. Ale to były czasy first gen OLED. Obecnie jest odrobinę lepiej, tylko że “odrobinę”. To dalej nie jest poziom plazmy. Ja po prostu policzyłem po jakim czasie mi by takie wypalenia przyszły. Nawet w tym teście wyżej co wrzucił JDM, wypalenia już są tylko nie są widoczne na pierwszy rzut oka, a on ledwo 2k godzin przekroczył. To u mnie będzie około 9tys godz po ponad 2 latach i brak wypaleń, z czego 80% to przeglądarka internetowa, a gry tylko 20%.
ODIN85 3 500 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Nie no tak źle to nawet nie było przy 30xx. Nawet 10 kart nie ma na forum
wallec 799 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 19 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jesteś pewny, że nie przyklepią podatku? Nie wszystko używałem pół roku. Ale też nie wiem jak mieliby dojść do tego. Od czego mają ci dać podatek? Od straty? Podatek stratowy? Edytowane 31 Stycznia przez wallec
itherdwer 12 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 01:13, Umpero napisał(a): Wątek się przewijał w tym temacie. Zakup przez stronę NV. X-kom zaprzeczył, że będzie sprzedawał FE, a z kolei Lipton z pewną dozą niepewności stwierdził, że x-kom będzie dystrybuował karty FE. Przy czym sam proces zamawiania przez stronę NV. No i moje obawy okazały się prawdziwe : Cytat Jak patrzycie na serie 50 to na dole jest morele,x-kom itp, ale NIE ma nvidii. Ale dzięki za odpowiedź
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Doamdor napisał(a): To są tylko oficjalne informacje od MSI, jak masz parcie na nowego RTX, to obserwuj sklepy dokładnie, a na pewno kiedyś go kupisz. Nie no oczywiście, na 20-ego mam już wytypowane 2-3 modele 5070Ti, uda się albo się nie uda, czas pokaże. Teraz już nvidia i sklepy wiedzą co się wczoraj odwaliło, wiedzą jaki bot je załatwił i jak, nie zdziwię się jak za chwilę wprowadzą dodatkowe obostrzenia, captche, dodatkowe potwierdzenia itd.
Alonzo 40 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Ja też się pochwalę ,że wczoraj kliknąłem a dzisiaj mam 6 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 13 minut temu, MJRegul napisał(a): Zawsze myślałem, że ebay to ebay a zmiana de na pl na com to tylko zmiana w sumie języka, i tak widać wszystkie oferty ze świata i tylko przelicznik jest na naszą walutę. Wyprowadź mnie z błędu. Tu masz to w miarę sensownie pokazane: 1
Rekomendowane odpowiedzi