lukadd 2 917 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 3 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): wszędzie mówią, że dostępność dramat, a nie mogą się odpędzić od telefonów i wiadomości klientów o 5090tki Wystarczy, że 200-300 najbardziej napalonych osób dwa razy dziennie będzie obdzwaniać sklepy w poszukiwaniu 5090 i już mamy korek. Sam taki Pipelino to zrobi ruch x10 w ilości telefonów, maili i zapytań tylko do jednego xkom'a 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Parę sekund mnie dzieliło, żeby teraz spokojnie czekać na 5090 TUF za 10300 zł ehhh w lekko irytującej sytuacji się znalazłem, chyba łatwiej by mi było, jakbym nawet do koszyka nie zdążył go dodać - a ja jeszcze przy kliknięciu zapłać dostałem kopa na łeb
Necronom 431 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Mam szczerą nadzieję, że wyślą ci tę kartę dzisiaj @PiPoLiNiO bo inaczej będziemy czytać narzekania przez miesiąc tu 😜
lukadd 2 917 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) @PiPoLiNiO A skąd wiecie, że konto xkoma nie leci na tym portalu na AI Sam się tak czasami zastanawiam, czy te nie reklamowy bot klepie te posty A tak w ogóle piosenka dla poprawienia nastrojów Edytowane 3 Lutego przez lukadd 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 1 minutę temu, lukadd napisał(a): @PiPoLiNiO A skąd wiecie, że konto xkoma nie leci na tym portalu na AI A tak w ogóle piosenka dla poprawienia nastrojów
samsung70 210 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Godzinę temu, GAZuOOT napisał(a): 5090 MSI Gaming Trio, niezłe temp i ładne zegary trzyma, ciekawe jak z głośnością: moja karcioszka taka piekna, w sobote na szybkich testach poszla + 500/500
Alonzo 40 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Astral ponoć najgłośniejszy z całej stajni Asusa. Górny wiatrak robi głośną robotę. Niektórzy testerzy nawet go odpinają od PCB 1
Joloxx9 941 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego @Raider Jesteś na PC teraz? Możesz sprawdzić to?
ODIN85 3 504 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dziwne, dostałem z X-kom fakturę proforma. Też dostaliście? Data z dzisiaj. To znaczy, że jest opcja na wysyłkę dzisiaj czy jaki jest tego cel? Tylko taki żeby Cię bardziej wk...
GAZuOOT 192 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Dobra, 5090 MSI Gaming Trio, będzie dzisiaj wysłany, mam już też nr listu przewozowego. Teraz tylko sprawdzić kartę, jak nie będzie piszczeć, będzie w miarę cicha i bezproblemowa to zostaje u mnie. Dopłaty po sprzedaży 4090, 4,3kzł, trochę sporo, no ale tragedii nie ma Edytowane 3 Lutego przez GAZuOOT 5 4
Gasparo 26 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Miałem w rękach MSI Suprim RTX 5080 i muszę przyznać, że karta kręci się fantastycznie. Na rdzeniu moja sztuka dobijała do 3240 MHz. To pozwala srogo zredukować dystans do RTX 4090, a w grach z DLSS4 nawet ją przebija (jednak nowe Tensory i rdzenie RT robią tu różnicę).
DżonyBi 1 975 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Raider napisał(a): to wystawiłem przed zrobieniem OC więc wszystko się zgadza Ale po co takie glupoty pisac? OC zrobil za Ciebie techpowerup i nie przebila stockowej 4090 FE, a wersje niereferencyjne sa 3-4% szybsze niz 4090 FE, a na 4090 tez mozesz zrobic OC i zyskac kolejne kilka procent. Jak sie nie okrecisz dupa z tylu. Edytowane 3 Lutego przez DżonyBi 3
Phoenix. 4 731 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Gasparo napisał(a): rdzenie RT robią tu różnicę ehe Rdzenie tak dobre, ze po wlaczeniu RT traca na wydajnosci w porowniu do rasteryzacji miedzy stara generacja. Edytowane 3 Lutego przez Phoenix. 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 4 minuty temu, Gasparo napisał(a): Miałem w rękach MSI Suprim RTX 5080 i muszę przyznać, że karta kręci się fantastycznie. Na rdzeniu moja sztuka dobijała do 3240 MHz. To pozwala srogo zredukować dystans do RTX 4090, a w grach z DLSS4 nawet ją przebija (jednak nowe Tensory i rdzenie RT robią tu różnicę). A czemu już nie masz?
sideband 1 784 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): No u mnie L blokuję napięcie i zegary nawet w idle na stałe. Chyba, że jakoś inaczej to robisz? Ogólnie rzadko z tego korzystam, ale jak chce przetestować jakiś nastaw i punkt na szybko bez robienia krzywej to się przydaje. Inaczej żółta linia pozioma pojawia się i przy obciążeniu nie wyjdzie poza zaznaczony pkt napięcie/takt.
Gasparo 26 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): A czemu już nie masz? Bo to nie była moja karta, do mnie jedzie MSI RTX 5080 Gaming Trio, ale jeszcze czekam, chociaż czas się dłuży strasznie.
DżonyBi 1 975 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 6 minut temu, Raider napisał(a): ja miałem na myśli te wyniki Czyli OC u Ciebie to MFG. 10
Kadajo 7 424 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Godzinę temu, MarcoSimone napisał(a): @PiPoLiNiO "Mental" to jest hałas generowany przez ta kartę 2
Joloxx9 941 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Teraz, Kadajo napisał(a): "Mental" to jest hałas generowany przez ta kartę I cena 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Astral Hałas Astral Cena Astral Beyond
zozolek 313 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego 29 minut temu, Gasparo napisał(a): Miałem w rękach MSI Suprim RTX 5080 i muszę przyznać, że karta kręci się fantastycznie. Na rdzeniu moja sztuka dobijała do 3240 MHz. To pozwala srogo zredukować dystans do RTX 4090, a w grach z DLSS4 nawet ją przebija (jednak nowe Tensory i rdzenie RT robią tu różnicę). O tym pisałem gdy wczoraj oznajmiłem ze opyliłem 4090 i jeszcze w kieszeni zostanie spora kwota.. Wystarczy cierpliwie czekać na 5080. Z czasem różnice nvidia sprytnie zniweluje. 2
Rekomendowane odpowiedzi