Element Wojny 4 775 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) To zostańcie przy 40XX, tutaj nie ma się czego bać. Ta generacja to jest po prostu żart, niech Jensen w dupę sobie włoży te karty. Edytowane 15 Lutego przez Element Wojny 1 6
Pawlos 69 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): A coś słyszałem że się palą przy graniu. Ale to chyba nie problem, bo przecież 3/4 kupujących tutaj i tak nie gra tylko całymi dniami siedzi na forum. Grają, grają na ithardware.pl w Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników. 1
sovas 662 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Aż sprawdziłem jak u mnie to wygląda w nowym corsair shift rm1200x. Kabel nigdy nie montowany. Nie mam obiektywu do makro, ale może coś widać.
dawidoxx 974 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 22 minuty temu, Element Wojny napisał(a): I jak tam te Wasze 5090 - dojechały? Jak tam twój founders 🤣😁 2
Pawlos 69 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) @PiPoLiNiO Nie prawda tylko raz zagrałem w 2024 r., ale to przed serią 50x a to się nie liczy Edytowane 15 Lutego przez Pawlos
ket_rab 227 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co tam miałczysz śmieszku? @Zachy Suprim x liquid ? Edytowane 15 Lutego przez ket_rab
Element Wojny 4 775 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 22 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Jak tam twój founders 🤣😁 Mój Founders bardzo dobrze się sprzedał, a ja sobie kupiłem 4070 Ti Super. I wiem, że była to ekstremalnie dobra decyzja. Karta po OC i UV, zapierdziela jak trzeba, a przy tym jest cicho i chłodno.
Smalec 1 551 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Doamdor napisał(a): Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ty tak na serio udostępniasz tego gościa? Edytowane 15 Lutego przez Smalec 1 1
Smalec 1 551 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) @PiPoLiNiO. Kumam, pokazać to może jeszcze, ale to nic nie daje. On nie testuje, nie potrafi po prostu. Edytowane 15 Lutego przez Smalec
DżonyBi 1 969 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/zotac-geforce-rtx-5090-solid-test.91250/
Roman_PCMR 866 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ten koles to jakis zart. Przekazuje nie wlasciwe dane, w nastepym filmiku juz prawidlowe ale zero sprostowania,.... 1
VRman 2 635 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Puścić to karaoke w tle i Jaki gorąc mam w budzie Czy to normalne, ludzie? Ten wentyli szum! W sieci widzę Kurtasa jest na plaży w Mombassa Po blackwelle tłum. W wątku będą sie spierać TOP Hardware'a wybierać przez wieś przeszedł dreszcz w krzakach Radeonowcy Obserwują pęd owczy Premierę chcą też. Skalperów welcome tu! W Xkomie "nie ma już" Choć cena dzika, dawno podbita Hobbyści mają dół Skalperów welcome tu! Chcesz? to se zestaw kup! Janusz ma bota, jego robota! Że kart już nie ma tu. Biorą namiar na marżę forumowi nudziarze Wzrosty chcą mieć znów Co to są za dzikusy frejmdżen przecież być musi Daliby se luz. Niepotrzebny nam raster Jak płaczesz to weź plaster I se benchmark puść. Sklepy robią w bambusa Jakby mało, że w USA Jensenowy kit. Skalperów welcome tu! W Xkomie "nie ma już" Choć cena dzika, dawno podbita Hobbyści mają dół. Skalperów welcome tu! Chcesz? to se zestaw kup! Janusz ma bota, jego robota! Że kart już nie ma tu. Stary kabel od karty jest już dzisiaj nie warty By go w kartę wpiąć. Bo pewnego dnia w upał Spali ci się chałupa Taki to jest shit. Znów wtyk będą rozbierać Do konkluzji docierać że nas robią w ciul. W karcie za dwieście baniek Wtyczki dają z...ne Gracze czują ból. Skalperów welcome tu! Edytowane 15 Lutego przez VRman 6
DżonyBi 1 969 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Asus ROG GeForce RTX 5090 Astral Czwarty wentylator jest głośniejszy od pozostałych trzech i sprawia, że niestandardowa konstrukcja „od razu po wyjęciu z pudełka” jest głośniejsza niż FE zarówno w BIOS-ie Performance, jak i Quiet. ROG Astral osiąga głośność FE w testowym systemie redakcyjnym przy pełnym obciążeniu, jeśli zatrzymamy czwarty wentylator w trybie cichym. Aktualizacja BIOS-u sprawia, że karta graficzna pracuje ciszej. Ostatecznie po aktualizacji BIOS-u, która w trybie cichym dostosowuje krzywą pracy wentylatorów jednakowo dla wszystkich czterech wentylatorów, karta Asus ROG GeForce RTX 5090 Astral jest cichsza niż model FE w systemie testowym od razu po wyjęciu z pudełka. Radzimy nie używać BIOS-u Performance, który jest aktywowany fabrycznie, ponieważ spowoduje to, że karta graficzna będzie bardzo głośna i – ze względu na czwarty wentylator – nieprzyjemnie głośna. https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/asus-rog-geforce-rtx-5090-astral-test.91096/seite-3#abschnitt_der_vierte_luefter_ist_lauter Edytowane 15 Lutego przez DżonyBi 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 36 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Element Wojny Dobrze pamiętam, że 5080 miałeś? Czy to nie Ty? Miałem kupić, ale na szczęście tego nie zrobiłem. Zamiast tego kastrata kupiłem sobie 4070 TS i OLED'a i w życiu nie zamieniłbym tego combo nawet na jakiegoś Astrala czy Suprima 5080. 1 1 2
wallec 803 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Ale ich ciśnie 14 dni na zgłoszenie zwrotu 5 1
DżonyBi 1 969 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Caly Asus, wiele rzeczy robi dobrze, czasem lepiej niz konkurencja, ale zawsze musza cos sp.. Edytowane 15 Lutego przez DżonyBi
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 11 minut temu, Element Wojny napisał(a): Miałem kupić, ale na szczęście tego nie zrobiłem. Zamiast tego kastrata kupiłem sobie 4070 TS i OLED'a i w życiu nie zamieniłbym tego combo nawet na Jaki moniek wziąłeś?
Kadajo 7 410 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co tam miałczysz śmieszku? Ej, moderatorzy i admini forum powinni być pierwsi niezależnie od punktów
DżonyBi 1 969 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @DżonyBi 39db, nie 30 z hakiem Jednak te ~600W daje w kosc.
Zachy 586 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Godzinę temu, ket_rab napisał(a): @Zachy Suprim x liquid ? Nie, to było na randomowym Gigabyte 4090 Gaming OC Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Odpowiem za niego. Tak. Wlasnie nie Na liquid byłby lepszy wynik.
Zachy 586 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): To nie była ta co sprzedawałeś? Sprzedawałem Gigabyte
DżonyBi 1 969 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) W dniu 16.01.2025 o 23:32, Zachy napisał(a): Liquid 4090 trochę trwalo opylic... Za ile pogoniles? Aa, teraz czytam, ze wczesniej go miales, tak? A potem Gigabyte? Tez caly czas myslalem, ze na Liquidzie leciales do konca. Edytowane 15 Lutego przez DżonyBi
Kiper09 22 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Wy tu się kłócicie o 5090, obrażacie 5080, a ja od tygodnia użytkuję już 5080 Suprim SOC i jestem więcej niż zadowolony i z fps i z kultury pracy, a z temperatur to aż jestem w szoku co MSI zrobiło z tą kartą 🤩 2
Zachy 586 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) 12 minut temu, DżonyBi napisał(a): Za ile pogoniles? Panie! Ja Liquida juz dawno nie miałem wtedy. O ile pamiętam to kontest wypowiedzi był ten, że dość długo trwało zanim sprzedałem. To było też sporo czasu wcześniej niż na początku tego roku. Masło maślane czy jasno opisałem? 2 minuty temu, Kiper09 napisał(a): Wy tu się kłócicie o 5090, obrażacie 5080, a ja od tygodnia użytkuję już 5080 Suprim SOC i jestem więcej niż zadowolony i z fps i z kultury pracy, a z temperatur to aż jestem w szoku co MSI zrobiło z tą kartą 🤩 Cudownie Edytowane 15 Lutego przez Zachy 1
Rekomendowane odpowiedzi