MJRegul 495 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Brzoskwinia tuż przed 15 zmieniła cenę na 9999zł i póki co nie ma opcji "KUP" na ASUS Prime OC Edytowane 20 Lutego przez MJRegul 1
TechStrategist 3 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Chce ktoś? EDIT: Chciałem oddać nieskalpującej osobie, ale x-kom nagle postanowił zadecydować, że nie mam tego w koszyku. Edytowane 20 Lutego przez TechStrategist
x-kom 281 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Brolly napisał(a): Wszystko czasowo niedostępny równo 15 XDDDDDD XDDDD XDDDD @x-kom znowu boty was zrobiły 1 3
soundvibez 25 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Ventus na sklepie MSI 4519 Poczekam do wakacji, albo kupię konsolę, nie dzięki. W reszcie sklepów nic neidostępne. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Reklamowac sie Ventusem... brak slow.
Nightdew 28 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 3 minuty temu, FszoQ napisał(a): Vanguard z stronki MSI za 4799zł ustrzelony! A nie za 4879? Tez mi sie udało chyba ustrzelić ale uwierzę jak wyślą
BarBar009 62 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego TRIO 4649 piernicze za drogo o 300zł conajmniej niedodaje
TheMr. 2 608 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) @DżonyBi Vanguard dostał tyle samo heatpipe ile w wersji 5080, przy 40W mniej TDP. Solidny overkill tam MSI urządziło, i taniej niż TUF o 100 zł. Dobra robota MSI, mają kolejną generację w garści jako topka w każdym modelu 5xxx. GameRock jako drugi najlepszy 5070Ti - w rozsądnej cenie będzie schodził Edytowane 20 Lutego przez TheMr. 1
damyan123 30 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Edytowane 20 Lutego przez damyan123 1
soundvibez 25 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Nightdew napisał(a): A nie za 4879? Tez mi sie udało chyba ustrzelić ale uwierzę jak wyślą +1000zł do MSRP i cieszą się, że kupili... Dramat jak tu się spodziewać że ktoś zacznie to sprzedawać taniej 5
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, x-kom napisał(a): Po co te pierdoly wypisujesz albo długo tego posta pisałeś, albo screena miałeś wcześniej, bo wszedłem po przejrzeniu waszej oferty i widziałem ten post 7 minut temu, FszoQ napisał(a): Vanguard z stronki MSI za 4799zł ustrzelony! A u was było pusto już Edytowane 20 Lutego przez SylwesterI. 1
Doamdor 1 799 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego MSI GeForce RTX 5070 Ti Vanguard SOC Launch Edition 16GB GDDR7
Nightdew 28 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, soundvibez napisał(a): +1000zł do MSRP i cieszą się, że kupili... Dramat jak tu się spodziewać że ktoś zacznie to sprzedawać taniej Oj bardzo przepraszam, że wydałem swoją kasę jak chciałem i wreszcie wymieniłem swojego gtx 970 a nie czekałem kolejne lata bo Maciek z internetu zabronił 2
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Chciałem Gigabyte Windforce, ale udało się tylko Ventusa 3X. Może w innym sklepie uda się go złapać. 1
BarBar009 62 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Z Ventusami to bierzcie od razu słuchawki z ANC. 1 3
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Ventus jedyna dostepna karta w UK, a nikt go nie kupuje
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Nightdew napisał(a): Oj bardzo przepraszam, że wydałem swoją kasę jak chciałem i wreszcie wymieniłem swojego gtx 970 a nie czekałem kolejne lata bo Maciek z internetu zabronił On ci nie zabrania , śmieje się z leszczy po prostu 4
soundvibez 25 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Nightdew napisał(a): Oj bardzo przepraszam, że wydałem swoją kasę jak chciałem i wreszcie wymieniłem swojego gtx 970 a nie czekałem kolejne lata bo Maciek z internetu zabronił Nie chodziło mi o zaglądanie komuś do portfela tylko o mentalność oraz jak taką sprzedaż widzą korporacje. Niedługo ludzie zaczną się cieszyć z byle ochłapu rzuconego przez łaskawe korporacje, w podwójnie zawyżonej cenie, ALE KUPIL! XDD
Rekomendowane odpowiedzi