Lameismyname 2 351 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 6 minut temu, itherdwer napisał(a): Właściwie to wzorowo skorzystam z tego prawa - sprawdzę czy mi pasuje głośność i jeśli nie to zwrócę :). Tak, 3899 Słusznie. Może jakieś UV zrobi robotę. Pamiętaj jednak, że Ventus/Mech to taki Fiat Multipla wśród kart graficznych i jak zechcesz ją sprzedać za te 2-2,5 roku, to będziesz miał ciężko. 3 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Miałem zapolować dla zabawy, to akurat w robocie jestem i miałem falę klientów jak ruszyła sprzedaż Też miałem rzucić okiem ale jak już się gapnąłem to było po 16:00 Edytowane 20 Lutego przez Lameismyname
itherdwer 12 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Element Wojny napisał(a): Dlatego ja kupiłem miesiąc temu 4070 Ti Super, a ludzie się dziwili. Mam niewiele wolniej, a do tego jest cicho i chłodno. Tez kupiłem w tym tygodniu 4070 TI SUPER za 3100 z allegro i gosc juz kilka dni nie odpisuje, to wzialem............. VENTósa Teraz, Lameismyname napisał(a): Słusznie. Może jakieś UV zrobi robotę. Pamiętaj jednak, że Ventus/Mech to taki Fiat Multipla wśród kart graficznych i jak zechcesz ją sprzedać za te 2-2,5 roku, to będziesz miał. Też miałem rzucić okiem ale jak już się gapnąłem to było po 16:00 Gorąca głośna i ciężka w odsprzedaniu gorzej być nie mogło .................................
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, itherdwer napisał(a): Tez kupiłem w tym tygodniu 4070 TI SUPER za 3100 z allegro i gosc juz kilka dni nie odpisuje, to wzialem............. VENTósa Zastanów się czy w tej karcie i tym modelu chcesz lokować swoje pieniądze. Szukasz karty do 1080p, a nie do 1440p, a 5070Ti moim zdaniem to nie jest karta do 1080p. Ja na swoim 4070 TS jadę wszystko w 1440p i śmiga totalnie. Edytowane 20 Lutego przez Element Wojny 1
AvengerGT 60 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 5 minut temu, TheMr. napisał(a): Po ile był GameRock? 4199? Tbh. Jesli w tej cenie to najlepsza karta. Po tyle to chyba nigdzie nie było. W x-komie wiadomo, nie dostępny na ten moment ale pokazuje 4800 zł 1
itherdwer 12 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Dlatego ja kupiłem miesiąc temu 4070 Ti Super, a ludzie się dziwili. Mam niewiele wolniej, a do tego jest cicho i chłodno. To w złą kartę celujesz kolego, 5070Ti to jest karta do 1440p. Czy ja wiem... jeżeli chce mieć ustawienia MAX !!!!! i fps minimum 60 to bedzie git.
Lameismyname 2 351 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, itherdwer napisał(a): Gorąca głośna i ciężka w odsprzedaniu gorzej być nie mogło ................................. Nie martw się, zawsze może się okazać, że Twój egzemplarz ma kiepski potencjał OC (czyli żaden) i cewki w nim grają aż sąsiad usłyszy 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Tak sobie oglądam recenzje Digital Foundry i w sumie dobrym pomysłem na mierzenie "jakości" MFG jest input LAG a nie FPS. To chyba teraz idealnie pokazuje że większa ilość "FPS" poprzez MFG wcale nie oznacza fajniejszego doświadczenia z gry. Wręcz przeciwnie. 4
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Właśnie widziałem Myślałem że GamingPro będzie w MSRP a GameRock za te 4200-4300 a tutaj ostro przesadzili
Brolly 766 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Olx w formie https://www.olx.pl/d/oferta/msi-geforce-rtx-5070-ti-16g-ventus-3x-oc-gddr7-CID99-ID14yGOQ.html ventus za 5500 Tym czasem sklep MSI https://pl-store.msi.com/collections/geforce-rtx-5070-series-gpu/products/geforce-rtx-5070-ti-16g-ventus-3x-oc Serio takiego jelenia ktoś szuka? Edytowane 20 Lutego przez Brolly
itherdwer 12 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Lameismyname napisał(a): Nie martw się, zawsze może się okazać, że Twój egzemplarz ma kiepski potencjał OC (czyli żaden) i cewki w nim grają aż sąsiad usłyszy Zamiast podniesc czlowieka na duchu to go jeszcze dołujecie. Ide z tego forum. (dzięki za pomoc ) 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, itherdwer napisał(a): Czy ja wiem... jeżeli chce mieć ustawienia MAX !!!!! i fps minimum 60 to bedzie git. Ehm, właśnie skończyłem FFVII Rebirth - 1440p, wszystko na maxa, DLSS 4 Transformer - rzadko miałem spadki poniżej 100 fpsów. W 1080p miałbyś grubo ponad 120 fpsów.
AvengerGT 60 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Właśnie widziałem Myślałem że GamingPro będzie w MSRP a GameRock za te 4200-4300 a tutaj ostro przesadzili Teraz coś sobie przypominam, że ten Gamerock był chyba za około 4500 zł. Chyba teraz cenę podnieśli na przyszłość pewnie Jednak nie. 4500 to za słabsze wersje Palit i Gainward Edytowane 20 Lutego przez AvengerGT 1
Doamdor 1 800 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 6 minut temu, TheMr. napisał(a): Po ile był GameRock? 4199? Tbh. Jesli w tej cenie to najlepsza karta. 4799 zł https://www.x-kom.pl/p/1311238-karta-graficzna-nvidia-palit-geforce-rtx-5070-ti-gamerock-16gb-gddr7-dlss4.html 1
Brolly 766 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, itherdwer napisał(a): Czy ja wiem... jeżeli chce mieć ustawienia MAX !!!!! i fps minimum 60 to bedzie git. W 1080p to mój 3060 by dał radę na ultra 60 fps xd ~~ Ale mam 1440p hehe Edytowane 20 Lutego przez Brolly 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Gamerock w tej generacji lideruje w kartach segmentu budżetowego, wyższe modele też dawały radę.
itherdwer 12 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ehm, właśnie skończyłem FFVII Rebirth - 1440p, wszystko na maxa, DLSS 4 Transformer - rzadko miałem spadki poniżej 100 fpsów. W 1080p miałbyś grubo ponad 120 fpsów. Zobacz , Wukong 60 fps w 1080p czyli ledwo ledwo
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 13 minut temu, itherdwer napisał(a): To co myślicie, zwracać tego Ventusa z paczkomatu skoro to taki szmelc? Bierz z paczkomatu, nie otwieraj, wrzucaj na olx +1000pln 2 3 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, itherdwer napisał(a): Zobacz , Wukong 60 fps w 1080p czyli ledwo ledwo Wukong, 1080p, wszystko max. DLSS, RT, FGx2. Nawet bez FG wyciągniesz ponad 60 i to z RT. Edytowane 20 Lutego przez Element Wojny
wrobel_krk 851 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, SylwesterI. napisał(a): Bierz z paczkomatu, nie otwieraj, wrzucaj na olx +1000pln Tyle to nie bo taniej w sklepie MSI ale ktoś pewnie za +300 się skusi. Jak nie to zwrot na 14dni;) 1
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Gamerock w tej generacji lideruje w kartach segmentu budżetowego, wyższe modele też dawały radę. O ile ma cenę budżetową. A cenowo jest na poziomie Vanguarda. GamingTrio pozamiata środek, Vanguard topke. Na dole Galax, Gigabyte, GamingPro może. W przypadku 5070Ti oczywiście. Edytowane 20 Lutego przez TheMr.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, TheMr. napisał(a): O ile ma cenę budżetową. A cenowo jest na poziomie Vanguarda. GamingTrio pozamiata środek, Vanguard topke. Na dole Galax, Gigabyte, GamingPro może. W przypadku 5070Ti oczywiście. Teraz nie ma co kupować kart Panowie, bo teraz nie jest czas na normalne ceny. Wygrają cierpliwi. 1 2 2
itherdwer 12 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Wukong, 1080p, wszystko max. DLSS, RT, FGx2. Nawet bez FG wyciągniesz ponad 60 i to z RT. No ale 4070 ti super to chyba tez nie karta do 1080p cnie :)?
Lameismyname 2 351 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Bierz z paczkomatu, nie otwieraj, wrzucaj na olx +1000pln Albo w ramach walki ze skalperstwem, niech wrzuca na olx -1000zł i patrzy jak świat płonie 2 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, itherdwer napisał(a): No ale 4070 ti super to chyba tez nie karta do 1080p cnie :)? To jest karta do wyrwania za normalne pieniądze z drugiej ręki. Ale zawsze możesz brać Ventusa... 1
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Teraz nie ma co kupować kart Panowie, bo teraz nie jest czas na normalne ceny. Wygrają cierpliwi. Tak, masz rację. Ale bawi mnie że Vanguard ma ten sam MSRP jak GamingRock, GamingTrio ma 20$ mniej od Vanguard. Ale to Vanguard jest tańszy od GameRocka Nic nie ma sensu. Edytowane 20 Lutego przez TheMr.
Rekomendowane odpowiedzi