sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Teraz, DżonyBi napisał(a): @sovas Jaka cena tego Asusa byla? 12899 z rabatem 400 za opoznienie, tuf oc 1 1
Zachy 589 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego A jak wykonanie Tufa? metalowy shroud czy plastik tez? No i jak waga chlodzen i ilosc cieplowodow... No i ciekawe jak sama budowa pcb, ale to juz techpowerup powinien je rozebrac.
maras2574 891 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 25 minut temu, Elvis79 napisał(a): Do mnie w drodze Ventus 5080 wersja OC PLUS, czyli głośnoscią nie ma co się przesadnie przejmować ? PLUS więcej niż zwykła
Nightdew 28 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Czy komuś wczorajsze zakupy w sklepie MSI ruszyły? U mnie cały czas status w trakcie i nie ma nawet nigdzie przewidywanego czasu dostawy.
Kadajo 7 418 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 13 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie masz psychy Burdel się robi w temacie. I wszytko jest nieczytelne bo komuś nie chce się poświecić 30 sekund na edycje. 1
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Przyszło całe. Nie spal mi domu proszę dla skali gtx 1060 1 7
Johnny Tomala 80 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce z 3899 na 4499 w X-Kom. W Media Expert też taka cena, ale produkt niedostępny.
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 19 minut temu, Zachy napisał(a): A jak wykonanie Tufa? metalowy shroud czy plastik tez? No i jak waga chlodzen i ilosc cieplowodow... No i ciekawe jak sama budowa pcb, ale to juz techpowerup powinien je rozebrac. Ma komorę parową, obudowa full aluminium + backplate aluminiowe. Wydaje się ciężka i solidna. Na riser mi się raczej nie zmieści, ale sprawdzę. Jak nie to normalnie dam. Edytowane 21 Lutego przez sovas
MJRegul 495 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Jeśli kogoś to interesuje bo boi się o wtyk to tak wyglądają złącza 12V-2x6 w zasilaczu Fsp Hydro PTM Pro. Jest niemal idealnie równo i ręką też ciężko zmienić położenie pinu w złączu ciągnąc za kabelek. Foty dwóch końcówek 1
dante2kx 1 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 30 minut temu, dhyde00 napisał(a): To powiem tak – Ventusa mam w małej obudowie, bez żadnych wentylatorów poza jednym na CPU, więc można powiedzieć, że przepływ powietrza jest praktycznie zerowy. Komputer stoi w salonie, podłączony do telewizora. Siedzę w odległości 2,5 m, a dźwięk zazwyczaj leci przez soundbar. W moim przypadku wentylatory Ventusa potrafią dojść do 2400 RPM, ale szczerze mówiąc, nie jest to dla mnie problem. Gdy gra soundbar, w ogóle ich nie słychać, a w nocy, gdy ściszam dźwięk prawie do zera, są trochę bardziej słyszalne. W słuchawkach natomiast nic nie słychać. Dla innych może to być uciążliwe, ale dla mnie jest po prostu OK. Miałem podobne chłodzenie w swojej 3080 i jak sąsiad burzył ścianę to też jej nie słyszałem. A tak na poważnie to zastawiam się czy nie zmienić 5080 na 5070ti, czy 5080 jest wart 2000zł dopłaty. 1
leven 550 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 15 minut temu, Kadajo napisał(a): Burdel się robi w temacie. I wszytko jest nieczytelne bo komuś nie chce się poświecić 30 sekund na edycje. To zrób porządek, bo faktycznie tego nie da się czytać, a ciekawy jestem tych nowych kupionych kart Edytowane 21 Lutego przez leven
sovas 662 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 10 minut temu, MJRegul napisał(a): Jeśli kogoś to interesuje bo boi się o wtyk to tak wyglądają złącza 12V-2x6 w zasilaczu Fsp Hydro PTM Pro. Jest niemal idealnie równo i ręką też ciężko zmienić położenie pinu w złączu ciągnąc za kabelek. Właśnie sprawdzałem tego pająka od nvidii co przychodzi z kartą i tu też jest bardzo dobrze. Dużo lepiej niż w przewodzie "premium" od corsaira za który dałem 129zł + 49 przesyłka kabel nvidii: Edytowane 21 Lutego przez sovas 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego No i juz pojedyncze modele zaczynaja wisiec w sklepach takze szybko sie rynek wysyci
Fusion 24 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Teraz, dante2kx napisał(a): Miałem podobne chłodzenie w swojej 3080 i jak sąsiad burzył ścianę to też jej nie słyszałem. A tak na poważnie to zastawiam się czy nie zmienić 5080 na 5070ti, czy 5080 jest wart 2000zł dopłaty. Na tym forum podobno modna jest zamiana z 4090 na 5080, ale 5080 na 5070ti.. czemu nie
MJRegul 495 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 8 minut temu, sovas napisał(a): Właśnie sprawdzałem tego pająka od nvidii co przychodzi z kartą i tu też jest bardzo dobrze. Dużo lepiej niż w przewodzie "premium" od corsaira za który dałem 129zł + 49 przesyłka Ja do Corsaira odwróciłem się dupskiem z 10 lat temu już 1
srekal34 66 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 5090 Trio bardzo spoko sobie radzi, full stock na razie: http://www.3dmark.com/spy/53466828 2 1
AvengerGT 60 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Wleciała "ti ajka". Będzie testowane dzisiaj na grubo. 1 6
Zachy 589 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 5 minut temu, srekal34 napisał(a): 5090 Trio bardzo spoko sobie radzi, full stock na razie: http://www.3dmark.com/spy/53466828 Zrob plz zwyklego Time Spy, Port Royal i Nomada tez
lukadd 2 915 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 1 godzinę temu, Joloxx9 napisał(a): Astral ma całe 80mhz na rdzeniu więcej i 3 stopnie mniej niz moja karta, a kosztuje 1/3 więcej Ale bez podania RPM wentyli to wiele nie mówi. 1
sultan_kosmitow 21 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego https://videocardz.com/newz/zotac-is-shipping-geforce-rtx-5090-with-missing-rops-up-to-4-5-lower-performance
Phoenix. 4 730 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): Leczyć się powinniście. Znowu bylo pite
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Teraz, Phoenix. napisał(a): Znowu bylo pite Jest pite 4
Rekomendowane odpowiedzi