Kadajo 7 396 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Szczególnie w lato strych jest premium 1
bofff 127 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada jeeez najwyżej zundervoltujesz 5090 do poziomu 4090 nikomu nie powiemy 1
X360 84 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada A co tutaj się wydarzyło...Ukryte pokłady mocy zostały w Blackwellach wykorzystane?
HappyLittleGamer 190 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Patrząc na grafikę w tej grze to zostały wykorzystane w złym celu. Może jakiś rtx tree generation.
Smalec 1 551 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 47 minut temu, Kadajo napisał(a): Szczególnie w lato strych jest premium Ta radość na strychu w lato z 60 klatek w 5k i 60 stopni 1
Lameismyname 2 340 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Jakieś deja-vu mam 3 fala crypto, bez krypto? 2
bourne2008 1 202 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Dużo fajnych czynników się na siebie nałoży. Końcówka roku i święta + drastyczne podwyżki cen pamięci wszelakich. Trzymajcie się tam entuzjaści. 2
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 5090 sie koncza, cena rosnie 5080 superek sie raczej nie doczekamy na przestrzeni 12 miesiecy 60x0 tez raczej dalej niz blizej (min. 18-20 miesiecy?) czuje ze 2026 to bedzie swietlany rok la tego watku
lukadd 2 901 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Z 5090 już od ~3 miesięcy robi się mniej modeli na sklepowych półkach i ceny rosną, szczególnie tych modeli z niższymi MSRP. Ale ogólnie kto chciał to kupił, teraz kolejne przesiadki na Rubina Może. Edytowane 10 Listopada przez lukadd
bourne2008 1 202 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 3 minuty temu, oldfashioned napisał(a): czuje ze 2026 to bedzie swietlany rok la tego watku Z braku nowinek, kolejny rok narzekania na MFG i DLSS. Kto to wytrzyma
Spl97 1 291 Opublikowano 10 Listopada Autor Opublikowano 10 Listopada 3 minuty temu, lukadd napisał(a): Z 5090 już od ~3 miesięcy robi się mniej modeli na sklepowych półkach i ceny rosną, szczególnie tych modeli z niższymi MSRP. Przecież te 5090 to idą teraz paletami do AI .
Smalec 1 551 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 24 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Dużo fajnych czynników się na siebie nałoży. Końcówka roku i święta + drastyczne podwyżki cen pamięci wszelakich. Trzymajcie się tam entuzjaści. Jakoś tam się żyje z tym PCMR 4 1
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 4 minuty temu, lukadd napisał(a): Z 5090 już od ~3 miesięcy robi się mniej modeli na sklepowych półkach i ceny rosną, szczególnie tych modeli z niższymi MSRP. Ale ogólnie kto chciał to kupił, teraz kolejne przesiadki na Rubina Może. Glupi to ma zawsze szczescie, kupilem doslownie przed tymi podwyzkami
Spl97 1 291 Opublikowano 10 Listopada Autor Opublikowano 10 Listopada https://videocardz.com/newz/nvidia-board-partners-reportedly-still-lack-geforce-rtx-50-super-technical-specs W zasadzie to jest potwierdzenie opóźnienia ew. Superów.
lukadd 2 901 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 12 minut temu, oldfashioned napisał(a): Glupi to ma zawsze szczescie, kupilem doslownie przed tymi podwyzkami Ogólnie jeszcze kupi np. Suprim SOC w czeskiej alzie wychodzi ~12k pln, Astral 5090 w niemieckim Media podobnie. Ale te tańsze modele jakieś Zotac czy TUFy jak można było wyrwać w okolicy 10k to teraz już podchodzą pod 12k Więc tylko kwestia czasu pewnie kwestia dni czy miesiąca max jak te lepsze modele się wyprzedadzą i kolejne partie będą w wyższych cenach.
maxmaster027 875 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 1 godzinę temu, Lameismyname napisał(a): Jakieś deja-vu mam 3 fala crypto, bez krypto? U nich ten napis przy 5090tkach juz jest od kilku miesiecy.
Lameismyname 2 340 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 27 minut temu, maxmaster027 napisał(a): U nich ten napis przy 5090tkach juz jest od kilku miesiecy. Nie śledzę Ale pamiętam jak podobnie było jak udało mi sie od nich kupić RTX 2060
Phoenix. 4 711 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada https://videocardz.com/newz/nvidia-board-partners-reportedly-still-lack-geforce-rtx-50-super-technical-specs Skoro zaden AIC nie otrzymal od listopada danych prjektowych to o CES mozna zapomniec, zapewne tak jak pisza Q3 2026.
sideband 1 768 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 25 minut temu, Lameismyname napisał(a): Nie śledzę Ale pamiętam jak podobnie było jak udało mi sie od nich kupić RTX 2060 Przy tej generacji u nich to norma nawet po zwrotowych kartach Oni nawet tego nie mają na stanie
jankooo 252 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 3 godziny temu, Spl97 napisał(a): Przecież te 5090 to idą teraz paletami do AI . tym się teraz zajmują nasze karty 1
Totek 774 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Ja wysiadam z tego pociągu, będzie w miarę cena to biorę po CES 5080 gaming OC, zakładam blok wodny i gram. Czekać to można wiecznie i ciągle będzie nadzieja na coś lepszego za rogiem. A ogólnie plan miałbym taki że po premierze superek po prostu wymienię sobie na kartę Gigabyte z 24GB bo w teorii blok będzie pasował. To wszystko zależy też od oplacalności takiego manewru Edytowane 10 Listopada przez Totek 1
raffi23 11 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 31 minut temu, Totek napisał(a): Ja wysiadam z tego pociągu, będzie w miarę cena to biorę po CES 5080 gaming OC, zakładam blok wodny i gram. Czekać to można wiecznie i ciągle będzie nadzieja na coś lepszego za rogiem. A ogólnie plan miałbym taki że po premierze superek po prostu wymienię sobie na kartę Gigabyte z 24GB bo w teorii blok będzie pasował. To wszystko zależy też od oplacalności takiego manewru Ja jeszcze nie zdecydowałem po sprzedaży 4080 czy kupować teraz 5080 czy czekac na Superki o ile wogóle będą ale ma na oku Gigabyte gaming oc,Aourus Master i ktoś polecał INNO3D GeForce RTX 5080 iCHILL X3
maxmaster027 875 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Ale co chcesz planować, jak producenci nawet żadnych planow dotyczacych ukl super nie dostali. A wszystko sie w duzych fabrykach dzieje z reugly z opóźnieniem. Bedzie blackfrajdej to szukaj okazji moze jakis sklep pusci tanio 5070Ti albo 5080, bylebyś czuł że robisz dobry deal, to najważniejsze Edytowane 10 Listopada przez maxmaster027
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada 4 godziny temu, lukadd napisał(a): Ogólnie jeszcze kupi np. Suprim SOC w czeskiej alzie wychodzi ~12k pln, Astral 5090 w niemieckim Media podobnie. Ale te tańsze modele jakieś Zotac czy TUFy jak można było wyrwać w okolicy 10k to teraz już podchodzą pod 12k Astral 5090 wciąż kosztuje 12,6 tys na polskim Amazonie. Nie trzeba buszować po sklepach za granicą jeżeli ktoś ma ochotę na ten model.
Totek 774 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, raffi23 napisał(a): Ja jeszcze nie zdecydowałem po sprzedaży 4080 czy kupować teraz 5080 czy czekac na Superki o ile wogóle będą ale ma na oku Gigabyte gaming oc,Aourus Master i ktoś polecał INNO3D GeForce RTX 5080 iCHILL X3 Równie dobrze może nie być tych superek, a jesienią dadzą info że Rubin na wiosnę się pojawi. Poza tym na jesień ma wyjść GTA więc wszyscy wielcy uciekną z premierami na początek roku albo wiosnę 27. Ja biorę Gigabyte z tego względu że najmniej skarg na cewki jest, a sekcje zasilania faktycznie mają fajne i rozbudowane. Edytowane 10 Listopada przez Totek
Rekomendowane odpowiedzi