RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez BEM.22 · Opublikowano
krukkpl Mi się gra dobrze, ale nowe bugi wkurzają. Ostatnio chyba popsuli defibrylator Dlatego od ostatniego patcha nie używam defibrylatora , zamiast niego granatnik . Bugi jak to w serii BF zawsze były i będą Słyszeliście coś na temat Botów v2.0 , już kilka razy widziałem, że ludzie o tym piszą, a i zachowanie niektórych ''graczy'' mogłoby być podciągnięte pod A.I bota . Wiadomo te oficjalne dziwnym zbiegiem okoliczności prawie niezmienione od 10 lat -
Przez bergercs · Opublikowano
Z tym, że ten "Fiat" wcale nie musi generować częstych awarii. Ponadto - padnie coś w "Fiacie" - mechanik dzwoni do hurtowni i za kilka godzin, max na drugi dzień ma części do naprawy. Przy "wynalazku" - rozebranie, diagnoza - potem zmarnowany czas na oddzwonienie dystrybutorów, gdzie wszędzie odbije się od ściany - pozostaje ASO: tam telefonicznie nie zamówisz: musi jechać, zamówić, wplacić zaliczkę a potem czekanie - np dwa tygodnie. Wlaściciel samochodu ma uziemiony pojazd, mechanik wk..ny bo mu zajmuje rupieć grat, jeżdżenie po części (ASO też mu nie przywiezie) - więc w rachunku ten czas też będzie uwzględniony. Ta Honda wyjdzie taniej tylko do pierwszej ciekawszej awarii. -
Przez galakty · Opublikowano
Dzisiejsze Hondy to nie te same Hondy co kiedyś, zresztą czy one takie bezawaryjne były... Chcesz spokój to Toyota albo Mazda, tylko w tej drugiej zostaje wolnossąca benzyna co w dużym SUV jest średnie. Bierz Koreańca w dieslu i tyle -
Przez VRman · Opublikowano
Hehehe Dokłądnie tak. Najgorsze jest jak te ichnie superboty (GPT, Grok) kłamią, że właśnie zweryfikowały, sprawdziły i teraz przepraszają za wcześniejsze złe info, ale teraz dają już prawdziwe, sprawdzone linki: - link PAGE NOT FOUND - następny link ERROR, NOT FOUND - następny link zupełnie kij wie do czego, nie ma nawet związku z tematem - następny link, ma jakiś związek z tematem, ale zupełnie nie o to chodzi. Po czym przeprosił i podał... znowu to samo. Ale znowu "zweryfikowałem, oto nowa lista linków, które sprawdziłem przed sekundą i działają". A idź pan w ... edit: Poszedłem do innego chatbota. Tego pytam "dasz radę zmienić kolor tego auta, ale tylko kolor?" jasne, dawaj wrzucaj, zaraz zmienimy elegancko! Ale tu już nie uwierzyłem. Zapytałem czy potrafi zmienić część czy generuje wszystko od zera zawsze, więc nie może zmienić tylko części zostawiając wszystkie pozostałe piksele z oryginału. I tu nagle "masz rację, zawsze generuję wszystko od zera, więc nie mogę wykonać tego zadania" Innym razem pytalem o możliwości, które wymagałyby w zasadzie AGI. Chatgpt: tak, potrafię Liar liar ass on fire
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi