Myślę że dużo więcej niż piszesz, bo; część kontraktowych wróciła do domów, a nawet taki logistyk, magazynier czy kierowca na tyłach, który frontu nie widział, doświadczenie posiada.
Większość wentylatorów w tanach obudowach nie grzeszy kulturą pracy, ale można ustawić 600-700rpm w większości sytuacji to wystarczy i będzie dość cicho.
Zależy jaka jest matka, jak będzie mentalnie ruską z krwi i kości, to Rybus zrobił deal życia, ani żony, ani dzieci i możliwy brak lub na wyczerpaniu finanse. Zależy jakie tam klauzule małżeńskie mają. No ale tak tylko sobie spekuluję.
Cóż miał czas, grał jako tako, pewnie mógł osadzić się w dowolnym lepszym miejscu w Europie, no ale jego decyzja, wybrał jak wybrał. Czy faktycznie dobrem dzieci się kierował możliwe, ale mając możliwości grać gdzie indziej i wybrał ruskie no to każdy może sobie odpowiedzieć resztę.
Ja mam ustawione u siebie od 2 lat tak że w idle czy tam podczas korzystania z przeglądarki tylko na chłodnicy cpu dwa slimy 140 pracują na niesłyszalnych 500rpm i to samo na grafice 500rpm, wszystkie wentylatory w budzie są całkowicie wyłączone i dopiero jak odpalam jakąś grę to włączam drugi profil gdzie zaczynają się kręcić robiąc przeciąg w budzie mimo to karta bez żadnego obiegu powietrza na tych 500rpm ma okolice 35 stopni zamiast 50 na trybie pasywnym podczas oglądania filmów na YT gdy włączę akcelerację sprzętową w przeglądarce i to wszystko przy zamkniętej budzie także nie wiem skąd takie wnioski
To nie jest prawda, wentylator ma tą samą wydajność w push jak i w pull i nie raz zostało to potwierdzone, chyba że miałeś na myśli coś innego
A nie użyłeś czasem radeon chill jako ogranicznik klatek przykładowo w ten sposób? :\
Rekomendowane odpowiedzi