RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Tydzień temu przeszedłem The Beasta, to może podzielę się wrażeniami. Przejście fabuły + zrobienie wszystkich zadań pobocznych zajęło mi nieco ponad 33 godziny. Mówiąc w skrócie - jestem tą grą oczarowany. Przed premierą nastawiałem się na to samo co w jedynce i dostałem to samo, co w jedynce 👌Czyli świetnego parkoura i możliwość kopania zombiaków z wyskoku (butem prosto w czachę). Nawet główny wątek został zbudowany identycznie tj. Kyle Crane musi zlikwidować lokalnego watażkę. Grałem na "Brutalnym" poziomie trudności (wyżej jest tylko "Koszmar") i muszę przyznać, że balans został zrealizowany wzorowo. Czuć, że protagonista z każdym poziomem doświadczenia staje się coraz silniejszy, ale otoczenie przez grupę potworów to niemal 100% gwarancja zgonu nawet pod koniec gry. Trochę męczył mnie brak jakichkolwiek punktów szybkiej podróży - można cofnąć się w czasie o 20 lat, kiedy trzeba było biegać z jednej strony mapy na drugą i celem wykonania kolejnego zadania. Ten problem trochę niweluje odblokowanie umiejętności pozwalającej na szybsze bieganie, ale mimo wszystko wolałbym ze 2-3 punkty szybkiej podróży. Z innych wad - trochę mała różnorodność bossów tj. chimer. W pewnym momencie zdajemy sobie sprawę, że z tym bydlakiem już się kiedyś walczyło, tylko teraz dodana została mu jakaś umiejętność lub podatność (np. wrażliwość na kwas albo niewidzialność). Niemniej, bawiłem się świetnie. Poczekam na tę aktualizację, która ma wyjść w marcu i może kliknę sobie Nową Grę+ na najwyższym poziomie trudności. -
Przez VRman · Opublikowano
Przecież to nic nie szkodzi. USA mają nieskończoną ilość pocisków. Więcej rakiet niż atomów w całym kosmosie! No i co tam strata miliarda za popsuty radar. Przecież dzięki Trumpowi USA zyskało dzieisątki czy tam setki miliardów, dzięki jego geniuszowi cen. Dopóki wyborcy w to wierzą, to nie ma problemu No i świetnie, że inwestujemy jako Polska w drony i obronę WRE, zamiast papugować podejście USA, na które nas nie stać, prawda? Prawda? Wspólczuję Kamizeli, Wolskiemu itp. Ich to musi ku..ica strzelać, bo wiedzą i rozumieją problem. Ja nie znam się a i tak mnie wuj strzela jak o tym myślę. -
Przez Legtom · Opublikowano
Problem występuje co jakiś czas, naprawią za 2-3 kompilacje. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nie ma znaczenia ile mają samolotów w okolicy, walisz pociskiem wartości setek tysięcy, bądź milionów w taniego drona których jest więcej niż pocisków dostępnych. Na razie to drony uderzyły w radar, bazy, rafinerię i inne cele, a Iran ich ma dziesiątki tysięcy + bieżąca produkcja. Schowają się pod ziemię jak Ukraińcy i Amerykanie będą mogli gówno zrobić z powietrza. A Iran nadal wojsk lądowych nie użył, bo po co. Samoloty będą musiały wspierać Kurdów na ziemi a to kolejne uzbrojenie i czas/paliwo. Śmiem powiedzieć, że budowa balistyków Iranu jest tańsza niż budowa rakiety do jego zestrzelnia przez USA.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi