RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
No właśnie tak do 4 lat były ok ale 5 rok już dużo gorzej, 6 tragedia. Jak były nowe to naprawdę dobrze kleiły. Stąd właśnie wybór teraz padł na wielosezonowe i zobaczymy jak to będzie. Letnie Firehawk wytrzymały 5 lat i kleiły dobrze do samego końca zjechania bieżnika. A co do zimówek to już od dawna piszę na forum, że wiele z nich potrafi na mokrym się słabo zachowywać. A w zimę to głównie po mokrym się jeździ. Te Goodyear wypadały bardzo dobrze w testach na mokrym, jeszcze jakieś Nokiany brałem pod uwagę. -
Przez Yedi · Opublikowano
V1 to juz relikt jest Są mniejsze i lepsze bo V1 ma duże ograniczenie co do chłodzenia CPU (140mm) jak i GPU (ponizej 285mm). Osobiście wolałem większy model - V21 - tak to chociaż AIO 240 mozna było zapodać. Aktualnie siedzę w Ncase T1 - ale z tańszych polecam Lian Li A4 H2O i zadbać o chłodzenie SSD. Zapomniałbym - najlepiej kupić dwie V1/V21 i wywalić te paskudne akrylowe okna A tak naprawdę sprawdz sobie DeepCoola CH170/C160 plus - polecam Jonsbo C6 - leży i czeka na graty retro Aktualny status -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Witam Zblizam sie do zakupu laptopa na komunie dla chrzesnicy. Nie chce przeplacac, bo wiadomo jak to z dziecmi i sprzetem czasami bywa. Widzieliscie cos ciekawego? Da sie cos wyrwac do 2000zl-2500? Tylko nowe z systemem i gwarancja. Laptop do codziennego uzytkowania + jakies gierki raczej niewymagajace. Chetnie 14 cali glownie dlatego, ze latwiej sie go transportuje i mniejsza szansa na niego np. usiasc Dzieki -
Przez Yedi · Opublikowano
Ja tam jeszcze lubie Red Matter i Arizona Sunrise Używam MQ 2 to odpalam go raczej sporadycznie. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@Send1N pracuje to też pod samą ładowarka? Dobrze dmucha? Też bym coś szukał w takim stylu. Do kompa to jeszcze luz ale do młodego xbox x to już w ogóle jak to z młodymi a tam juz chyba nawet nowe kolonie powstają😂😂😂 czekam do końca gwarancji konsoli i wtedy ja dopiero rozkręcę do czyszczenia i zmiany pasty😅
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi