sideband 2 242 Opublikowano Poniedziałek o 16:14 Opublikowano Poniedziałek o 16:14 36 minut temu, Sidr napisał(a): Na default 1875MHz przy 800mv. Przynajmniej na wykresie, bo pewnie tez wezmie 810. To masz zacną sztukę nie wiem czy ktoś trafił jeszcze takie cudo
Sidr 207 Opublikowano Poniedziałek o 16:51 Opublikowano Poniedziałek o 16:51 36 minut temu, sideband napisał(a): To masz zacną sztukę nie wiem czy ktoś trafił jeszcze takie cudo Tego Zotaca kupiłem na premiere serii 5k i chyba po miesiącu został już wycofany i zastapiony wersją SSF, więc to jakaś krótka seria chyba była.
maxmaster027 1 121 Opublikowano Poniedziałek o 17:03 Opublikowano Poniedziałek o 17:03 Godzinę temu, Sidr napisał(a): Nie gram w benchmarki. Odpal Quake II RTX na 1440p wszystko na max, i wejdz w rozdzielczosc renderowana ustaw fix 100%
sideband 2 242 Opublikowano wczoraj o 00:52 Opublikowano wczoraj o 00:52 Bios 2500W od MSI to tak naprawdę bios XOC Czyli posiada dokładnie te same plusy i minusy specyficzne dla tych biosów
lukadd 3 362 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Mordę wykrzywiło, więc chyba OK Ale nie klikam, nie chce nawet wiedzieć, nie dam mordzie złamanego centa klikiem zarobić 3 1
Phoenix. 5 508 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Trzeba klikac, zeby dac lapke w dol
MarcoSimone 1 053 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu @Phoenix. to ten sam co dolutował drugie 16pi gniazdko zasilania? LOL...teraz ma powód żeby wykrzywić papę 1
Pentium D 1 575 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 5 godzin temu, lukadd napisał(a): Mordę wykrzywiło, więc chyba OK Ale nie klikam, nie chce nawet wiedzieć, nie dam mordzie złamanego centa klikiem zarobić 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Trzeba klikac, zeby dac lapke w dol 5 godzin temu, MarcoSimone napisał(a): @Phoenix. to ten sam co dolutował drugie 16pi gniazdko zasilania? LOL...teraz ma powód żeby wykrzywić papę Karta zdechła w idlu gdy poszedł się kimnąć z kotem. Wysadziło kondensator, być może od przegrzania go podczas lutowania złącza, ale to by prędzej zdechło w obciążeniu niż w idlu. W panelu miał ustawione preferuj wysoką wydajność. Coś tam gadał o zbugowanym trybie zero rpm i być może gdyby miał to wyłączone i karta kręciła wentylami choć trochę to by się to jakoś odwlekło. Karta będzie wysłana do naprawy do NWR i będzie przeszczep rdzenia i vramu.
Send1N 5 508 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 8 godzin temu, wallec napisał(a): Oglądałem to zanim wrzuciłeś mówi że doszło do tego w idle a po chwili tłumaczy że miał ustawioną maksymalną moc w sterowniku a wtedy karta nie schodzi z zegarów 3D wiadomo, dodatkowo miał buga z 0 fan rpm i mimo rosnącej cały czas temperatury nie rozkręciły się wentylatory ciekawe ile ta karta pobierała pracując pasywnie przy zegarach 3D na pulpicie po tym modzie z drugim gniazdem
Fenrir_14 1 033 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Czyli padł ofiarą własnych wydumek na to wychodzi. Kurde taki macher co kasuje innych za dobranie ustawień a miał u siebie nagrzebane 😀 Nie wiem po co wbilaj profil max Performance w ustawieniach jak to było już kilka razy wałkowane na przykładzie różnych konfiguracji w nVidia inspector, że zmiana tego profilu z zalecanego i domyslnego absolutnie nic nie daje w kwestii wydajności. 2 1
maxmaster027 1 121 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 12 godzin temu, MarcoSimone napisał(a): @Phoenix. to ten sam co dolutował drugie 16pi gniazdko zasilania? LOL...teraz ma powód żeby wykrzywić papę dolutowal, ale przy okazji troche odlutowal wszystko dookoła i taki wlaslnie efekt
sideband 2 242 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 4 godziny temu, Send1N napisał(a): Oglądałem to zanim wrzuciłeś mówi że doszło do tego w idle a po chwili tłumaczy że miał ustawioną maksymalną moc w sterowniku a wtedy karta nie schodzi z zegarów 3D wiadomo, dodatkowo miał buga z 0 fan rpm i mimo rosnącej cały czas temperatury nie rozkręciły się wentylatory ciekawe ile ta karta pobierała pracując pasywnie przy zegarach 3D na pulpicie po tym modzie z drugim gniazdem On tak naprawdę nie wie co się stało wymyśla jak zwykle bzdury Żadnego bambola w biosie nie ma. Bambola to on ma głowie Sprawdziło się to co pisałem nie dawno na temat kombinowania przez takich majstrów, którzy nie wiedzą co robią. 1
Doamdor 2 446 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu https://www.computerbase.de/artikel/grafikkarten/nativ-vs-dlss-4-5-vs-fsr-upscaling-ai-leser-blindtest-auswertung.96165/
Phoenix. 5 508 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu https://videocardz.com/newz/rtx-5090-lightning-z-overclocker-reports-cracked-gb202-die-during-extreme-oc-attempt 1
Phoenix. 5 508 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ale chociaz taka bardziej pocieszna
Pentium D 1 575 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, sideband napisał(a): On tak naprawdę nie wie co się stało wymyśla jak zwykle bzdury Żadnego bambola w biosie nie ma. Bambola to on ma głowie Sprawdziło się to co pisałem nie dawno na temat kombinowania przez takich majstrów, którzy nie wiedzą co robią. Dziwne żeby wiedział co się dokładnie stało jak go przy kompie nie było. Prawdopodobnie przegrzał ten kondensator gdy lutowal złącze i już tylko kwestią czasu było kiedy padnie.
Fenrir_14 1 033 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 40 minut temu, Pentium D napisał(a): Dziwne żeby wiedział co się dokładnie stało jak go przy kompie nie było. Prawdopodobnie przegrzał ten kondensator gdy lutowal złącze i już tylko kwestią czasu było kiedy padnie. Nie oceniam wiedzy technicznej bo nie śledzę kanału ale gratuluję ludziom którzy się biorą za takie rzeczy bez podstawowego zaplecza pomiarowo - diagnostycznego Rozumiem, że każdy robi ze swoją własnością to co się mu podoba ale mnie się nie podoba takie afrykańskie podejście Edytowane 4 godziny temu przez Fenrir_14
Hilt0n 9 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Matrix w Port RoyalMem +3000, Core +220. Fan speed 90%. Temperatura pokoju 16 °C Edytowane 2 godziny temu przez Hilt0n 1 1
Fenrir_14 1 033 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Hilt0n pięknie Gratulacje! Na jakiej płycie posadziłeś kartę ?
Hilt0n 9 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @Hilt0n pięknie Gratulacje! Na jakiej płycie posadziłeś kartę ? Hero BTF
Rekomendowane odpowiedzi