YouKnowSedri 39 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca ok 12°C różnicy na hotspot po 45 minutowej sesji w Crimson Desert 530W po UV
Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca https://videocardz.com/newz/first-geforce-rtx-50-hotspot-reports-prompt-board-partner-to-recommend-after-sales-service
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Zamówiłem dziś tego Astrala od Asusa. W przyszłym tygodniu powinen być! 1 1
lukadd 3 935 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) I to jest sprzęt. Dodatkowo zawsze będziesz wiedział czy dobrze kabelek podłączyłeś, więc mniejsze ryzyko pożaru . Edytowane 16 Lipca przez lukadd 1
sideband 3 386 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Piszczenie cewek zagłuszy nawet ognisko w obudowie 1
lukadd 3 935 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 120hz to nie będzie źle, zresztą loteria jaka sztuka się trafi.
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 25 minut temu, lukadd napisał(a): I to jest sprzęt. Dodatkowo zawsze będziesz wiedział czy dobrze kabelek podłączyłeś, więc mniejsze ryzyko pożaru . Nastraszyłeś mnie tymi temperaturami i finalnie te cena jeszcze mi siadła. 😜 Oby ta gwarancja po trzech latach nie była potrzebna.
lukadd 3 935 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Astral jeśli chodzi o chłodzenie to jest topka w powietrznych modelach. 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Te dwa biosy jest jakaś znacząca różnica? Czytałem, że jeden to tyle co ciszej trochę karta chodzi.
sideband 3 386 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Tylko trafienie dobrego krzemu w Asusie graniczy z cudem
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Finalnie cena mnie przekonała. Na Scan niedostępne więc pewnie brałbym u nich: https://www.overclockers.co.uk/asus-geforce-rtx-5090-rog-astral-oc-32gb-gddr7-pci-express-graphics-card-gra-asu-04144.html Po przeliczeniu na euro z dostawą wychodziło 4600€. Więc 700€ mam w kieszeni.
Doamdor 3 117 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): Zamówiłem dziś tego Astrala od Asusa. W przyszłym tygodniu powinen być! 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Powodzenia z chrzaszczami, trzeba byc masochista, zeby brac astrala 2
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Powodzenia z chrzaszczami, trzeba byc masochista, zeby brac astrala Uwielbiam takie wpisy. XD Tego nie bierz, tamtego nie bierz a tego to już na pewno nie! Finalnie człowiek by nic nie kupił.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Astral to najgorsza karta pod względem cewek czy ci się to podoba czy nie więc jak cię fakty bolą to lepiej nie pisz nic Najpierw pytasz o modele a później takim wpisem robisz z siebie hipokrytę. Więc jak masz problem z przyjmowaniem faktów to co tu robisz ?
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) Nic mnie nie boli kolego wręcz przeciwnie. Jednak tego typu wpisy: 16 minut temu, Phoenix. napisał(a): trzeba byc masochista, zeby brac astrala Przez ostatnie 2 tygodnie pojawiały się tu bez względu na model kart. Nie ma to już dziś najmniejszego znaczenia czy Ci się to podoba czy nie. Edytowane 16 Lipca przez userKAMIL
Sebastiansbk 145 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Miałem asusa 4080 w wersji tuf, nigdy więcej asusa nie kupię, kartę było słychać w drugim pokoju tak wyły cewki, chłodzenie samo w sobie bdb ale cewki katastrofa. 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Nic mnie nie boli kolego wręcz przeciwnie. Jednak tego typu wpisy: Przez ostatnie 2 tygodnie przewijały się tu bez względu na model kart. Nie ma to już dziś najmniejszego znaczenia czy Ci się to podoba czy nie. Tak jest ignorancie 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Teraz, Phoenix. napisał(a): Tak jest ignorancie Dlaczego ignorancie? Rozumiesz znaczenie słów, które używasz? 1
Doamdor 3 117 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) 18 minut temu, Phoenix. napisał(a): Powodzenia z chrzaszczami, trzeba byc masochista, zeby brac astrala Po takim czasie, kiedy to Pipek z nimi walczył, to chyba już zdechły. Edytowane 16 Lipca przez Doamdor 5
DżonyBi 2 334 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca (edytowane) To ja dla przeciwwagi napisze, że trafił mi się cichutki Astral LC i karta okazała się najcichsza ze wszystkich jakie miałem i to mój pierwszy Asus w ogóle. Najgorsza karta pod względem cewek, która miałam, to 3080 Ti Suprim X - istna katastrofa. Moim pierwszym wyborem przy 6090 będzie topowy Asus, ale jak będzie horda świerszczy, to nie będę mial żadnego sentymentu. Premiera nowych kart to na ten moment pieść przyszłości. Edytowane 16 Lipca przez DżonyBi
lukadd 3 935 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Nawet w Astralach jest loteria, chociaż większość ma te bardziej wychodzące cewki. Ale ogólnie @userKAMIL siedząc przy 120hz raczej nie będzie narzekał do tego nie ma kompa przy biurku. Grube dywany połkną cewki 1
sideband 3 386 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Na pewno Tylko UV, a jak nie to tylko słuchawki. Głośniki to przy dużej dynamice to i tak cewki będą wychodzić chyba, że ktoś jest głuchy na jedno oko 1
Doamdor 3 117 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Słuchawki z ANC i zapominamy o otoczeniu. 1
MadDog 453 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Informacyjnie PNY RTX 5080 po parunastu minutach Quake RTX: 1. Def 2. UV 950mV / 3000MHz
Rekomendowane odpowiedzi