Umpero 186 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Send1N można kupić plombki do elektroniki?
Gret 132 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No właśnie INNO widziałem zamiast kółeczka na śrubce ma sklejony backplate z laminatem. Zresztą jak ktoś da PTM to przed wysłaniem pewnie by trzeba było go ściągać i dawać jakąś pastę.
srekal34 0 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, Send1N napisał(a): Mało masz plomb w sieci aby w razie W nakleić za grosze? tylko omijaj inno bo tam dają nietypową Dzieki za info w UK od paru generacji sie trzymalem FE bo bylo najtansze i bez plomb, ale zlozenie tego spowrotem to byl koszmar Edytowane 2 godziny temu przez srekal34
cichy45 162 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4090 FE akurat całkiem łatwa/przyjemna do wyciągnięcia PCB, przynajmniej patrząc na film od GN bo sam nie robiłem tego jeszcze.
muszka 100 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Wiadomo, że 5090 to pójdzie w kilka minut, ale chyba z innymi tak źle być nie powinno? Chociaż ciężko pewnie ocenić jakie ilości niereferentów sklepy dostaną na premierę. Edytowane 1 godzinę temu przez muszka
ODIN85 464 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, srekal34 napisał(a): Wracam po latach do Polski, w ktorym sklepie teraz najwieksza szansa na kupienie 5090 na premiere? Jak bylo przy 4090? Bo przy 3090 to wiadomo ze byla masakra wszedzie Media Expert. Dodatkowo nie robią problemu z gwarancją jak opchniesz używkę komuś potem. Edytowane 1 godzinę temu przez ODIN85 1
Brolly 49 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Widzę wątek zrobił się aktywny myślę jakieś newsy a tutaj dalej lanie wody ehh czego się spodziewałem
Send1N 442 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 38 minut temu, Gret napisał(a): Zresztą jak ktoś da PTM to przed wysłaniem pewnie by trzeba było go ściągać i dawać jakąś pastę. Nie koniecznie, ptm ma ten sam odcień szarego co klasyczne gluty a po demontażu wygląda jak zwykła lekko wyschnięta pasta. 1
muszka 100 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Brolly napisał(a): Widzę wątek zrobił się aktywny myślę jakieś newsy a tutaj dalej lanie wody ehh czego się spodziewałem Przyszedł typek z życzeniami na gwiazdkę, że gołe 5070 będzie miało ponad 16 GB i rozruszał towarzystwo 3
Rekomendowane odpowiedzi