Dokładnie jak @eNeSik napisał.
Ale moim zdaniem u Ciebie będzie problem głównie z boxowym chłodzeniem. To ono nie wyrabia (znaczy wyrabia na takie właśnie temperatury ok. 90C pod obciążeniem). Wymiana pasty pod IHS (delid) to już naprawdę ostateczność (dla normalnego użytkownika).
Jestem na 90% pewien, że nawet z wyschniętym "glutem", chłodzenie pokroju Endorfy Fortis 5 da w pełni akceptowalne temperatury. Jak ma być po kosztach to możesz wziąć używany Fortis 3 + nowy Fluctus.
No właśnie nie (nie jest mikser. Koło tych 3,5k rpm jest cicho. Silnik i osprzęt szczelny, wytłumienie maski jest. Tłumik nowy na całej długości. Było naprawdę komfortowo. Córka pytana czy nie za głośno to mówiła, że normalnie.
Nie wiem ile dały owiewki ale ich jakoś specjalnie nie słyszałem (hałasów ze strony okien) i spodziewałem się o wiele gorszych warunków akustycznych. Cichutko radio, normalna rozmowa z młodą. Otoczenie słyszalne.
Jestem mile zaskoczony.
Aczkolwiek nad morze raczej bym się tym nie wybrał
Poczytaj sobie więcej to się przekonasz, że color banding na WOLED to rzecz normalna. Też nie zagłębiałem się w temacie przed kupnem Ludzie też nie widzą innych problemów na monitorach na WOLED to nie znaczy, że nie istnieją.
PS nie miałem takiego syfu jak on tam pokazał w tej konkretnej grze.
TV dopiero G4 lepiej prezentuje się pod względem bandingu. LG niedługo wchodzi na normalne matryce RGB więc problem bandingu powinien zniknąć w monitorach.
Gamme to zredukuj w sterach to się przekonasz, że jest mniej widoczny banding i przestaniesz widzieć detale na ciemnych przejściach
Rekomendowane odpowiedzi