Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Ja wysiadam z tego pociągu wariactwa, może latem zobaczę jak będzie wyglądać sytuacja jak karty już się przyjmą na rynku :E

Nie rób tego dobry człowieku, 1000zł tu czy 8000zł tam, co to za różnica, Twoja obudowa domaga się zmiany. 

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie rób tego dobry człowieku, 1000zł tu czy 8000zł tam, co to za różnica, Twoja obudowa domaga się zmiany. 

Teraz zdecydowałem że czas wymienić telefon, karta zostaje na lato + potem pewnie 9800X3D, daj mi wytrwać w silnej woli, dam radę :szatanek:

Opublikowano
Teraz, Godlike napisał(a):

A po co ci telefon? W murzyna ani w KCD2 na telefonie nie pograsz a na nowiutkim i pachnącym RTX juz tak :E

O to to!

2 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Teraz zdecydowałem że czas wymienić telefon, karta zostaje na lato + potem pewnie 9800X3D, daj mi wytrwać w silnej woli, dam radę :szatanek:

A na cholerę Ci telefon, rozmowa będzie taka sama czy to na Nokii na na iPhonie, a nowy RTX w obudowie - ten kolor, ten zapach, ta poranna bryza! Tego się nie da zastąpić! 

Opublikowano
Teraz, ShaDow_Pro napisał(a):

Idę nawalać w BO6, bo mnie przekabacicie za chwilę :faja:

No stary, są takie chwile w życiu, że nie wolno się zastanawiać, tylko trzeba działać. To jak przy pierwszym razie - jak już zaczniesz działać, to będzie dobrze, a jak będziesz się zastanawiał, to Ci opadnie. Czasem trzeba dać się ponieść chwili. Ile razy w życiu będziesz miał jeszcze okazję kupić kartę z serii RTX 50XX? No sam pomyśl - taka okazja już może się nie trafić.

On o tym doskonale wie!

image.png.ddac2d3bcb24b7e318411d74c03b1124.png

• Haha 3