Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Vulc napisał(a):

Podsumujmy co już wiemy na pewno, jakby ktoś nie miał czasu wszystkiego przeglądać:

Pokaż ukrytą zawartość

Nie ma info, że 5070ti to naplucie w ryj. Niezbyt rzetelnie :E

Opublikowano
9 minut temu, NoviAMG napisał(a):

Kwestia cen ogólnie, nie powiem skąd, bo przecież nie ma sterowników ale... 

5080 nad 4090 w resterze  12%

5070ti nad 4080s w resterze 17%

:E.

Moje kule są zdrowe, więc dobrze przewidują :E 

Nie wiem którymi kulami zgadujesz, ale żeby cię potem nie bolały ...;)

Opublikowano
11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@tomcug A serwery forum są w ogóle gotowe na 7 stycznia? Bo przecież tu będzie przekroczony rekordowy ruch o jakieś 1000 razy :D :D :D :D

Próba generalna będzie wieczorem 6 stycznia po prezentacji AMD, albo rozgrzeje atmosferę albo będzie stypa i reszta wiary poczeka na pana Kurteczkę, a część pójdzie spać z nadzieją, że gdy się obudzą czeka ich cały dzień czytania tego wątku, bo to będzie wyglądać tak:

Czytasz 1 stronę, a w tym samym casie dwie, ba 3 się pojawiają, więc nigdy się nie wyrobisz xD

Opublikowano
35 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@tomcug A serwery forum są w ogóle gotowe na 7 stycznia? Bo przecież tu będzie przekroczony rekordowy ruch o jakieś 1000 razy :D :D :D :D

O to się nie martw ;) Poza tym przeceniasz potęgę zielonego, jeśli chodzi o generowanie ruchu na forum %-)

• Like 1
Opublikowano

Ja tylko przypomne, ze dolar ostatnio podlecial do gory, a to znaczy, ze ceny w PLN beda ustalone wyzej :E Nie ma jednej zasady, czesc producentow bedzie leciala z europejskiej dystrybucji (przewaznie euro, czasem dolar), ale mniejsi gracze bezposrednio sprowadzani z azji to tylko dolarki.

Opublikowano
2 minuty temu, ryba napisał(a):

Ja tylko przypomne, ze dolar ostatnio podlecial do gory, a to znaczy, ze ceny w PLN beda ustalone wyzej :E

$4.1 -4.2 Bez tragedyii

@ryba znasz Caleba :E? Bo tutaj ludzie zastanawiają się od wczoraj kto to taki :E