kalderon 1 092 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 9 minut temu, NoviAMG napisał(a): Kwestia cen ogólnie, nie powiem skąd, bo przecież nie ma sterowników ale... 5080 nad 4090 w resterze 12% 5070ti nad 4080s w resterze 17% . Moje kule są zdrowe, więc dobrze przewidują Nie wiem którymi kulami zgadujesz, ale żeby cię potem nie bolały ...
NoviAMG 432 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) ... Edytowane 2 Stycznia przez NoviAMG
Reddzik 2 775 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @tomcug A serwery forum są w ogóle gotowe na 7 stycznia? Bo przecież tu będzie przekroczony rekordowy ruch o jakieś 1000 razy Próba generalna będzie wieczorem 6 stycznia po prezentacji AMD, albo rozgrzeje atmosferę albo będzie stypa i reszta wiary poczeka na pana Kurteczkę, a część pójdzie spać z nadzieją, że gdy się obudzą czeka ich cały dzień czytania tego wątku, bo to będzie wyglądać tak: Czytasz 1 stronę, a w tym samym casie dwie, ba 3 się pojawiają, więc nigdy się nie wyrobisz
NoviAMG 432 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) ... Edytowane 2 Stycznia przez NoviAMG 3
lukadd 2 913 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 11 minut temu, NoviAMG napisał(a): Zależnie od doboru gier oczywiście Wiadomka. Taki zestaw testowy gier ppc w rastrze będzie do 5% średnio. Edytowane 2 Stycznia przez lukadd
tomcug 2 440 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 35 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @tomcug A serwery forum są w ogóle gotowe na 7 stycznia? Bo przecież tu będzie przekroczony rekordowy ruch o jakieś 1000 razy O to się nie martw Poza tym przeceniasz potęgę zielonego, jeśli chodzi o generowanie ruchu na forum 1
lukadd 2 913 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 15 minut temu, NoviAMG napisał(a): Tak będzie, mówię wam . Różnice w 4k bez rt Spodziewam się trochę mniej. Ale i tak 12% to słabo 4080 nad 3080 miał ~50% w rastrze w 4k na średniej puli ppc.
ryba 1 246 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Ja tylko przypomne, ze dolar ostatnio podlecial do gory, a to znaczy, ze ceny w PLN beda ustalone wyzej Nie ma jednej zasady, czesc producentow bedzie leciala z europejskiej dystrybucji (przewaznie euro, czasem dolar), ale mniejsi gracze bezposrednio sprowadzani z azji to tylko dolarki.
Mar_s 2 226 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia @PiPoLiNiO Jak śmiesz wątpić w potęgę ITH?? Dysponujemy nawet profesjonalną, klimatyzowaną serwerownią! 10
lukadd 2 913 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, ryba napisał(a): Ja tylko przypomne, ze dolar ostatnio podlecial do gory, a to znaczy, ze ceny w PLN beda ustalone wyzej $4.1 -4.2 Bez tragedyii @ryba znasz Caleba ? Bo tutaj ludzie zastanawiają się od wczoraj kto to taki
srekal34 66 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, lukadd napisał(a): Spodziewam się trochę mniej. Ale i tak 12% to słabo 4080 nad 3080 miał ~50% w rastrze w 4k na średniej puli ppc. On pisal o 12% ponad 4090...
NoviAMG 432 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Szycha jakaś zapewne . Dobra idę spać, rano się okaże, że chyba lunatykowałem od 22 Edytowane 2 Stycznia przez NoviAMG
lukadd 2 913 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, srekal34 napisał(a): On pisal o 12% ponad 4090... Fakt . 4080 nad 3090 miał ~32% Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): Ryba zna wszystkich Caleb to jego ulubiony "kolega" 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Właśnie mnie mailowo kurtka zaprosił do oglądania CES... LESZCZE!
Spychcio 802 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia We wtorek wieczorem ten temat będzie już miał 300 stron 1 2
ryba 1 246 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 6 minut temu, lukadd napisał(a): $4.1 -4.2 Bez tragedyii @ryba znasz Caleba ? Bo tutaj ludzie zastanawiają się od wczoraj kto to taki juz jest 4.16 na budziku, czyli lekko prawie 4.25 bedzie na przeliczniku niestety, tak to dziala. Tutejszy Caleb, to nie Caleb z PPC. Jakby to byla jedna osoba, to zylka by mu pekla od tematu Ryzena Dla niego fora sa martwe, to po co mialby tutaj siedziec na podobnym nicku i udawac kogos innego?
lukadd 2 913 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Chyba w czwartek We wtorek to pęknie 400+
ryba 1 246 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 7 minut temu, lukadd napisał(a): Caleb to jego ulubiony "kolega" Znajoma twarz jak juz Ale po ostatnim spotkaniu w pubie na PGA, to nie mam ochoty o tym rozmawiac ze wzgledu na roznice w obyciu i kulturze osobistej, ktorej w tamtym momencie zabraklo calkowicie
PaVLo 920 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Jak mi nastukacie tutaj 400 stron, to po prostu zmusicie mnie do ...
lukadd 2 913 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Nie mów, że przegapisz 100+ stron takiego wypasionego contentu który się tu będzie pojawiał każdego dnia do prezentacji i później jeszcze dalej kolejne setki stron do premiery sklepowej i realnych testów 1
Spychcio 802 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Nie było mnie po południu chwilę, wróciłem, a tu ponad 3 strony więcej. Ale chociaż zaczynają się pojawiać jakieś przecieki 😎 Dawać robimy jakieś spotkanko forumkowe o 3.30 we wtorek. Melduje się😎😁
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia fajnie się kingdom2 wstrzelił z datą. Pewnie będzie podstawową gierką do testów.
Rekomendowane odpowiedzi