Godlike 880 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Pewnie też będą rozdawać kody do tej gierki razem z kartami albo do murzynka.
lukadd 2 914 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dawać robimy jakieś spotkanko forumkowe o 3.30 we wtorek. Na prezentacji będą walić fake klatkami i DLSS4. Wolę spać Nie ma znacznego skoku na procesie więc, na luzie jak wstanę to na śniadanie popcorn opierdzielę
Spychcio 802 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): fajnie się kingdom2 wstrzelił z datą. Pewnie będzie podstawową gierką do testów. Nowy WokeSassyn pewnie też
Radio Tirana 1 052 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Godlike napisał(a): do murzynka Do murzynka przez 3 miesiące kody rozdawał Intel. Aczkolwiek kodem do KDC2 dołączanym do RTX 5000 bym nie pogardził.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Na prezentacji będą walić fake klatkami i DLSS4. Wolę spać Nie ma znacznego skoku na procesie więc, na luzie jak wstanę to na śniadanie popcorn opierdzielę I słusznie. Przy prezentacji DLSS4 będzie taki delay, że akurat jak wstaniesz - będzie ok. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia W KDC2 to zapewne procki beda ledwo zipiec, a nie gpu tak jak to bylo w jedynce
sideband 1 780 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Ani jedno ani drugie Może uda się wycisnąć 30fps w 1080p teraz Zamiast wciskać kit prerenderowanym demkiem
Send1N 4 190 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Kur jednak ten czat na głównej niczego nie zmienił, koszmar ten sam jak na pclabie co dwa lata jakiś dziwny wyścig o liczbę postów 1
lukadd 2 914 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): W KDC2 to zapewne procki beda ledwo zipiec, a nie gpu tak jak to bylo w jedynce Ale to będą te określone miejsca procesorowe. Relatywnie mała część gry. Ustawienia ultra z tego co podawali będą trochę na wyrost, też np. SVOGI kapkę dogrzeje GPU, ale ogólnie raczej nie zapowiada się nic co by przy rozsądnym podejściu do ustawień miało kosić wymaganiami. Tak samo nie zapowiada się jakaś oprawa wyrywająca z butów. 5 minut temu, sideband napisał(a): Może uda się wycisnąć 30fps w 1080p teraz Racera trzymają na premierę 7090
Spychcio 802 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 3 minuty temu, Send1N napisał(a): Kur jednak ten czat na głównej niczego nie zmienił, koszmar ten sam jak na pclabie co dwa lata jakiś dziwny wyścig o liczbę postów Gdybym chciał czatować to nie rejestrowałbym się tutaj. Uwielbiam klasyczne pisanie postów z ekipą
Send1N 4 190 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Przecież tutaj jeden nie czyta odpowiedzi drugiego tylko pisze sam ze sobą, druga osoba nie jest wstanie odchodząc od kompa na 10 minut znaleźć poprzedniego posta w którym było ewentualnie coś wartego przeczytania tobie się wydaje że z kimś piszesz Edytowane 2 Stycznia przez Send1N 2
lukadd 2 914 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Bo tutaj, aby się odnaleźć to trzeba być szybkim jak RTX 5090 2
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 9 minut temu, Send1N napisał(a): Przecież tutaj jeden nie czyta odpowiedzi drugiego tylko pisze sam ze sobą, druga osoba nie jest wstanie odchodząc od kompa na 10 minut znaleźć poprzedniego posta w którym było ewentualnie coś wartego przeczytania tobie się wydaje że z kimś piszesz 3
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Po to kupiłem monitor OLED żeby godzinami na forum siedzieć 2
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Mam wrażenie że są momenty że czasami bardziej, ale zrobię chwilę przerwy i można kolejne kilka godzin siedzieć.
NoviAMG 432 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Oled galy wypala, ale jak go dobrze ustawisz to jest w pyte
Spychcio 802 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia To jutro liczę na przecieki wydajności 5080 i 5090
lukadd 2 914 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Szybciej posty wyświetla 😁😁 I mniej smuży podczas przewijania dziesiątek nowych postów. A tak ogólnie ja czy gram czy siedzę na forum to cały czas na oledzie od ~2.5 lat C2 42" katuję.
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 5 minut temu, NoviAMG napisał(a): Oled galy wypala, ale jak go dobrze ustawisz to jest w pyte Mam jasność na 10% dzisiaj lekko kontrast podbiłem, co najlepiej przestawić żeby się oczy mniej męczyły?
lukadd 2 914 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Wrzuć Bravo 6. I jak najniższa jasność jaką akceptujesz dla neta/forów. 1
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) To tak mam teraz ustawione. W dzień w grach jak jest jaśniej podbijam jasność do 25%. Edytowane 2 Stycznia przez ShaDow_Pro
ODIN85 3 503 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 9 minut temu, Spychcio napisał(a): To jutro liczę na przecieki wydajności 5080 i 5090 Dziś już
lukadd 2 914 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Ja w grach siedzę ~100cd, czasami 80nit czasami 120 zależy jak jasno w pomieszczeniu i od humoru. Na forach/necie potrafię i na maxa zejść z jasnością u mnie ~30cd wychodzi. Ale na LCD też schodziłem nie lubię jak wali bez potrzeby po gałach 1 1
Rekomendowane odpowiedzi