cichy45 607 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Czyli tylko 5090 ma sens kupna. Cała reszta to rebranding o półkę niżej a czasami nawet nie. 3
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Czyli 5070Ti o 7% szybsza od 4080? Nie przywiązuj się do tej tabelki. To tylko wróżby Tomeczka Gawrońskiego, które podsumował "chciałbym się mylić". 1
Element Wojny 4 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Radio Tirana napisał(a): Nie przywiązuj się do tej tabelki. To tylko wróżby Tomeczka Gawrońskiego, które podsumował "chciałbym się mylić". 3
Totek 784 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jeśli tabelka okaże się prawdą, to mamy Turinga v2
SebastianFM 344 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ogłaszam konkurs kto zgadnie, jakie DLSS będzie miał nowe features. 😁 Ja typuję, że Ray Reconstruction będzie w większym stopniu wykorzystywał nowe rdzenie Tensor, co wpłynie pozytywnie na wydajność.
ODIN85 3 509 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 15 minut temu, Gret napisał(a): 5080 to będzie mem jeszcze większy jak 4080 Dadzą cenę 4999zł i inaczej zaśpiewasz Edytowane 3 Stycznia przez ODIN85 1
Gret 558 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Dadzą cenę 4999 i inaczej zaśpiewasz jakby dali 3299zł to bym inaczej zaśpiewał
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Osoba blisko związana z markami taki jak MSI oraz Gigabyte. Która wcześniej udostępnia nam wygląd opakowania RTX 5080 od MSI. Podzieliła się przewidywaną wydajnością kart graficznych: Źródło: chiphell.com/article-41629-1.html
Element Wojny 4 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Niech wystawią 5070Ti za 3000zł i nie będę robił problemów o brak fajnych ficzerów. 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, P.Wiśnia napisał(a): Osoba blisko związana z markami taki jak MSI oraz Gigabyte. Która wcześniej udostępnia nam wygląd opakowania RTX 5080 od MSI. Podzieliła się przewidywaną wydajnością kart graficznych: Źródło: chiphell.com/article-41629-1.html Jutro dojdzie do 250%
Kadajo 7 428 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 19 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Osoba która udostępniła informacje na temat ceny oraz wygląd karty graficznej RTX 5080 od ASUSA. Właśnie udostępniła przewidywaną wydajność kart graficznych serii 50. Źródło: x.com/GawroskiT Właśnie udostępniła ? Przecież to jest info z 29 grudnia 2024... 1 1
RTX4090 358 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia TOP AMD = Najsłabsze NV Niestety jak to prawda, to AMD jest praktycznie 4 lata w plecy.
Element Wojny 4 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Fejki, ściema, lipa, oszustwo, znowu to samo!
Element Wojny 4 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @Element Wojny Ty do wtorku na zawał zejdziesz Nie no @Kadajomusi reagować na takie rzeczy, on w tym temacie to chyba siedzi na okrągło i od razu widzi który screenshot i fejk kiedy był umieszczony. Karmienie informacji sprzed 4-5 dni jest NIE-FAJNE.
Kadajo 7 428 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Nie no dla linka do konta typa, wchodzę a tam pełno tego i ten konkretny jest z 29 grudnia i to jeszcze na bazie innej plotki (techpowerup TPU w tabelce) a on pisze ze PRZED CHWILA... Reakcja stanowcza partii musi być 1
lukadd 2 918 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ale fejki łykacie Poparzcie na wykres monitoringu. Wczorajszy niby test 5060ti i dzisiejszy 5080 Dopóki stery nie wyjdą poza nvidię i ich zaufanych ludków nie będzie, żadnych sensownych leaków z benchów i gier. Chyba, że nvidia sama coś wypuści 1 1 1 5
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Nie no @Kadajomusi reagować na takie rzeczy, on w tym temacie to chyba siedzi na okrągło i od razu widzi który screenshot i fejk kiedy był umieszczony. Karmienie informacji sprzed 4-5 dni jest NIE-FAJNE. A kolega nie może się sam wykazać? Poszukać, znaleźć i wrzucić jakieś info. Jak do teraz to większość moich wiadomości potwierdzają większe portale. Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
Element Wojny 4 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, P.Wiśnia napisał(a): A kolega nie może się sam wykazać? Poszukać, znaleźć i wtedy wrzucić jakieś info. Ja tu od memów jestem. 2
Kadajo 7 428 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, lukadd napisał(a): Ale fejki łykacie Poparzcie na wykres monitoringu. Wczorajszy niby test 5060ti i dzisiejszy 5080 Dopóki stery nie wyjdą poza nvidię i ich zaufanych ludków nie będzie, żadnych sensownych leaków z benchów i gier. Chyba, że nvidia sama coś wypuści Bardzo ładnie to wyłapałeś, ja sprawdziłem tylko punkty CPU. Bardzo dobra robota. Wyróżnienie partii dla ciebie 2
Element Wojny 4 777 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Poparzcie na wykres monitoringu. Wczorajszy niby test 5060ti i dzisiejszy 5080 Profesor
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Bardzo ładnie to wyłapałeś, ja sprawdziłem tylko punkty CPU. Bardzo dobra robota. Wyróżnienie partii dla ciebie @Kadajo zachowałeś się na 99% osób tutaj Ja też tego nie wyłapałem, bo nie porównywałem.
Kadajo 7 428 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jak dałeś ten drugi to od razu mowie ciekawe czy to nie ten sam obrazek, tylko zmienione kilka rzeczy, ale na wykres nie zwróciłem uwagi... heh a taki on wielki
senac 43 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 11 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Osoba blisko związana z markami taki jak MSI oraz Gigabyte. Która wcześniej udostępnia nam wygląd opakowania RTX 5080 od MSI. Podzieliła się przewidywaną wydajnością kart graficznych: Źródło: chiphell.com/article-41629-1.html Czyli, że niby 5080 będzie prawie 60% wydajniejsza od 5070ti?
Rekomendowane odpowiedzi