RTX4090 358 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia bierzmy do kupy co wiadomo RTX 5090 (jedyna sensowna karta) Wielki chip, potwierdzone wiele razy > 21 tys CUDA, 512 Bit, 32 GB, pobór ~ 600W O wydajność nie ma co się martwić, wolniej od 4090 po OC nie będzie. MI to wystarczy
MarcoSimone 672 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Teraz, Smalec napisał(a): "Obudził się w Tobie poeta?" Byłby ze mnie poeata, tylko głowa nie ta 1
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) @MarcoSimone Myślałem że poleci dalej dialog z fraszką z W3 6 minut temu, RTX5090 napisał(a): RTX 5090 (jedyna sensowna karta) (...)wolniej od 4090 po OC nie będzie. MI to wystarczy Ejjj, co tu się odrtx5090ciowuje? To przed OC nie będzie? Edytowane 5 Stycznia przez Smalec 1
ryba 1 246 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 5 minut temu, RTX5090 napisał(a): bierzmy do kupy co wiadomo RTX 5090 (jedyna sensowna karta) Wielki chip, potwierdzone wiele razy > 21 tys CUDA, 512 Bit, 32 GB, pobór ~ 600W O wydajność nie ma co się martwić, wolniej od 4090 po OC nie będzie. MI to wystarczy A w jakim magicznym swiecie karta, ktora ma ponad 1/3 wiecej CUDA core, szybszy RAM moglaby byc tylko 5-10% wydajniejsza? To oc 4090 mozesz sobie miedzy posladki wsadzic w takich dywagacjach by mniej cieklo do jutra.
RTX4090 358 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Widzę że nie skumali aluzji do innej premiery jutrzejszego dnia.
sideband 1 780 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 19 minut temu, cichy45 napisał(a): dziwne fetysze, co ten brak przecieków robi z ludźmi Kadajo Style 4
Godlike 880 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Dla wszystkich niecierpliwych odliczanie do konfy Kurtasa https://onlinealarmkur.com/countdown/pl/#2025-01-07T03%3A30
Brolly 765 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Zaraz się okażę że seria RTX 5xxx najgorszą serią w historii nvidi, tym czasem kurteczka do graczy : Edytowane 5 Stycznia przez Brolly 1
lukadd 2 913 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Jak komuś się nudzi i nie może się doczekać konfy To macie na dobranockę. 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Hehe. Jest taki kozak w FX/CG - Kursad Karatas.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ja wysiadam. Wtorek od 8:00 mam osty pocisk w robocie. Świat się budzi łaskawie po świętach i nowym roku i jest wjazd na obroty 110%.
Brolly 765 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Dobra Pany. Pisać kto jutro ogląda na żywo i będzie tu ze mną ostro nakurwiać pościki Ja tylko zobaczę z ciekawości co amd pokaże potem idę spać. Rano 7 wchodzę w ten temat z ciśnieniomierzem
RTX4090 358 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Pisać kto jutro ogląda na żywo Ja oglądam najpierw o 20.00 żeby się pośmiać, a później ustawiam budzik na 3:29 i wpadam oglądać 1
Gret 557 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia ja na pewno nie czekam, te całe 2 screeny sobie obczaje rano 3
RTX4090 358 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Konfa potrwa pewnie do 4:30 więc jeszcze półtorej godziny snu będzie.
lukadd 2 913 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Szkoda czasu. Rano sobie zobaczę te kilka slajdów z słupkami z DLSS 4 i FG i na kolejnym slajdzie ceny
RTX4090 358 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Szkoda czasu. to tylko sen, wyśpisz się kiedy indziej.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 3 minuty temu, lukadd napisał(a): Szkoda czasu. Rano sobie zobaczę te kilka slajdów z słupkami z DLSS 4 i FG i na kolejnym slajdzie ceny Normalnie bym nie ogladal o tej godz bo to nieludzka pora ale z racji, ze wykorzystuje zalegly urlop to zarwe nocke
lukadd 2 913 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia To tylko prezentacja godzina gadania o AI i kilka slajdów dla graczy
Phoenix. 4 730 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 1 minutę temu, Doamdor napisał(a): Jak premiera, to tylko na żywo. W sumie odkad pamietam to wszystkie konfy na zywo ogladam czy to nvidia czy amd 2 minuty temu, lukadd napisał(a): To tylko prezentacja godzina gadania o AI i kilka slajdów dla graczy Wydajnosc jak wydajnosc ale w sumie to mnie glownie ceny interesuja bo postep to jest zawsze.
Reddzik 2 776 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ja bardziej czekam na AMD, niech dają tego 9070XT, nVidia z ciekawości jestem ciekaw jak ten temat będzie wyglądać z rana, i się poczyta, plus na necie co inny sądzą i tyle.
Smalec 1 551 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Kiedyś wstawałem przed 4 na treningi Kubicy, ale slajdy Jensena to nie to samo.
Rekomendowane odpowiedzi