Vulc 2 191 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia No to już wiemy od dawna, że monopol służy tylko monopoliście. A po takiej konfie AMD, to Nvidia może pitolić o AI przez pełne 2h.
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo Chyba ze 100 Twoich postów rano będzie totalnie zestarzałych. Może już odpuść spamu nawracania Chciałbyś. Sam już wiesz co będzie.
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ta konferencja pokazuje, jakimi stulejarzami jesteśmy i jak mało wiemy. Taka napinka i... AMD zrobiło - olle... zero słowa o GPU. Niczego nie można być już pewnym, ani nic nie wygląda już tak, jak niegdyś wyglądało.
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Jak oni tam siedzą za kulisami razem wszyscy pija szarpany. podcierają sobie dupę dolarami i mają bekę z nas wszystkich. Szczególnie tych, co tutaj czekają na Nvidie jak na zbawiciela i jakakolwiek nie usłyszą cenę to będą kupować
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia No to potwierdzone będzie desktop i mobile ---> miałem rację
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Niesamowite i sam to wszytko wykombinowałeś? 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) O co kaman? Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Jak oni tam siedzą za kulisami razem wszyscy pija szarpany i podcierają sobie dupę dolarami i mają bekę z nas wszystkich. Może to wyglądać, jak polityka. Krzyczą, szarpią, rzucają kartkami i wychodzą ze studia na debatach. A za 20 min. w kuluarach hotelowych after party i drineczki & dziobki.
cichy45 607 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ciekawy dzień. Intel R.I.P., AMD R.I.P. Nvidia cała na biało
lukadd 2 913 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Kurteczka seryjnie może zapodać jedynie ogólne info i tyle. Ale na tych prezentacjach i tak jest tylko ogólne info jak zwykle. Podadzą MSRP, pokażą wykresy z DLSS i FG opracowane przez marketingowców, popierdzielą o cudownym AI i nara. Realne i niezależne testy dopiero za jakiś czas przy premierze kart 1
Voodoo2 959 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Niesamowite i sam to wszytko wykombinowałeś? Zmień mu nick na "RTX miałem rację" 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia To co chemy to cene i fps w cyberpunku w 4k. Reszta bedzie wiadoma
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Realne i niezależne testy dopiero za jakiś czas przy premierze kart Sam wiesz ze marketing Nvidii wystaczy aby pobiegli juz do sklepow w kolejki. To jak z Apple.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Nie nie, forum nie wysiadło, to nam mózgi wysiadają! 3
Doamdor 1 794 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Ale na tych prezentacjach i tak jest tylko ogólne info jak zwykle. Podadzą MSRP, pokażą wykresy z DLSS i FG opracowane przez marketingowców, popierdzielą o cudownym AI i nara. Realne i niezależne testy dopiero za jakiś czas przy premierze kart To już dużo informacji czego można oczekiwać po nowych RTX 5xxx. 1
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Kto ogląda na żywo to czas iść do spanka
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ja chcę tylko cenę, datę i czy będzie wersja FE. 1
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Roman_PCMR napisał(a): To co chemy to cene i fps w cyberpunku w 4k. Reszta bedzie wiadoma Ja liczę na Cyberpunk 2 concept jak z Wiedźminem 4 Ile tam można się podniecać tym pierwszym CP który ma już prawie 5 lat
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Teraz, Spychcio napisał(a): Kto ogląda na żywo to czas iść do spanka To Ty idź spać, a my z @Kadajo zrobimy tu jeszcze trochę syfu i dodatkowe 20 stron przed 3:30. Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Spychcio napisał(a): Kto ogląda na żywo to czas iść do spanka Eeee tam ja idę grac, a potem sobie odpale o 3
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Ja chcę tylko cenę, datę i czy będzie wersja FE. Bankowo cena będzie... fee.
maxmaster027 888 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Czemu nie bylo prezentacji 9070 >>>>????
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, JeRRyF3D napisał(a): Bankowo cena będzie... fee. In Kurteczka We Trust! $799 za 5070Ti ! Teraz, maxmaster027 napisał(a): Czemu nie bylo prezentacji 9070 >>>>???? Anulowali.
wQrwiony 45 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Voodoo2 napisał(a): Zmień mu nick na "RTX miałem rację" Ja bym dał "Nieślubny syn Huanga" 1 1
Rekomendowane odpowiedzi