Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, tgolik napisał(a):

Zakładałem, że moja karta może być warta 3,5 tys. ale chyba da się ją pchnąć sporo drożej.

Nie, nie, wszystko gra. Tyle jest warta. Zapraszam priv. 😏

Opublikowano
8 minut temu, Vulc napisał(a):

Nie, nie, wszystko gra. Tyle jest warta. Zapraszam priv. 😏

Nie spiesz się tak, będę (RTX 4090) sprzedawał po zakupie RTX 5090. Wtedy może być jeszcze taniej ;)

Opublikowano (edytowane)

Myślę,  że warto pomyśleć nad założeniem wątku  "PCMR szybkie porady lekarskie". ;)
Albo "PCMR zagrożenia chorobowe" lub "Nie tylko hazard groźny dla instytucji rodziny". :) 

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

AI na banerach, AI na ekranach, AI na ustach, AI na grafikach, to tylko początek konferencji AMD a mnie już skręca 😂 ten tech musi zmienić nazewnictwo, nawet na lodówkach to wyrasta

@ zły wątek, wybaczcie

Edytowane przez Marvf
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Myślę,  że warto pomyśleć nad założeniem wątku  "PCMR szybkie porady lekarskie". ;)
Albo "PCMR zagrożenia chorobowe" lub "Nie tylko hazard groźny dla instytucji rodziny". :) 

Oj, chyba to forum właśnie jest miejscem spotkań Anonimowych PCMstetRyków. Nam już żaden lekarz nie pomoże.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, RTX5090 napisał(a):

No to dziś ceny z kosmosu, brak konkurencji od AMD, DLSS 4.0 

Przecież AMD i tak obecnie planuję tylko ten ich średni segment. To nie będzie konkurencja dla nowych RTX.

No, może dla najniższej półki nvidii czyli 5060/5060Ti. Ale te karty też dopiero za jakiś czas zobaczymy.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Nie zdziwicie się, jeśli Nvidia też dziś nic wielkiego nie pokaże.

Co raz bardziej wskazuje na to, że jedynie 5080 zostanie całkowicie ujawnione wraz z ceną oraz datą premiery, a o reszcie wraz z potężnym 5090 tylko Kurtas wspomni, a potem pełno AI, AI, AI :E.

Edytowane przez Spl97