Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, x-kom napisał(a):

Niestety na ten moment brak informacji.

W przypadku Zotac, to mamy fizycznie w magazynie, więc wysyłka nastąpi jeszcze dzisiaj

Po 4 min.Solida już nie ma, myślę że ceny macie za niskie :cool:, nawet tutaj ludzie proszą o kilka stówek więcej, liczę na Was

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano (edytowane)
Teraz, SylwesterI. napisał(a):

Solida już nie ma, myślę że ceny macie za niskie :cool:, nawet tutaj ludziebprosza o kilka stówek więcej, liczę na Was

Karty będą dostępne na stronie w okolicach 14:00 ;) 

Tak jak obiecaliśmy, chcemy Wam dawać informacje wcześniej

Edytowane przez x-kom
Opublikowano

Szkoda, że nie obiecali, że nie będą w skalpelskich cenach kart wystawiać :(

Opublikowano
4 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Po 4 min.Solida już nie ma, myślę że ceny macie za niskie :cool:, nawet tutaj ludzie proszą o kilka stówek więcej, liczę na Was

Koleś podziekował za to ze sklep oscalpowal go na 400$, zaplacic 1499$ a powinien 1099$. Podstawiony wariat czy nie, mało istotne. To wkracza na poziom dotychczas niespotykany, bo czegos takiego to jeszcze nie bylo. Jak pare lat temu mogl sobie kupic za 100$ wiecej karte o 15% wydajniejsza z wiekszym ramem...

Opublikowano

Nie no nie chce mi się wierzyć by ludzie upadli tak nisko by teraz odświeżać stronę xkoma by ten ich mógł łaskawie ograbić z 7000zł za 5080 zotaca...

Opublikowano

a dlaczego za wysokie? Moim zdaniem adekwatne do popytu.

Co za różnica 5, 6, 10, 15 i tak wszystko powyżej 3 to już przesada. 

Albo coś jest top i płacisz słono i nie marudzisz - wtedy wiesz za co płacisz (za jakość, osiągi, prestiż) albo 

kupujesz średniaka i płacisz już tylko za to LOGO.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Zachy @PiPoLiNiO na RTX 5090 Astral OC w proshop czeka w kolejce na ten moment 88 osób lol 

Panie to tylko 1 sklep w PL, i same Astrale. Dotychczas 1 dostawa dla Microcenter dla całej ameryki wszystkich 5090 (astrale vanguardy, gamingi trio i pality i inne wynalazki) byly w ilosci sztuk 230 (łącznie wszystkich kart 5090)  dla całego USA. Czyli mowimy tu o 88 osobach czekajacych na konkretna sztuke Astral...to juz predzej chyba kupisz 6090

Edytowane przez maxmaster027
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@x-kom To może my też się dowiemy ile osób kupiło 5090 Astral? Mam nadzieję, że nie poniosło Was aż tak i sprzedaliście 5-10 sztuk i 19 nie wystrzelicie z kolejną zniżką bo kart nie ma.

Przypomnę tylko, że niby ustaliliście dostawę z producentem, nie dystrybutorem :)

Biorąc pod uwagę że ja 15:06 już byłem po całej akcji a 15:09 dostałem potwierdzenie na maila to jeśli Wam przyszło 15:19 to trochę tam może być naklikane :/

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
11 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@x-kom To może my też się dowiemy ile osób kupiło 5090 Astral? Mam nadzieję, że nie poniosło Was aż tak i sprzedaliście 5-10 sztuk i 19 nie wystrzelicie z kolejną zniżką bo kart nie ma.

Przypomnę tylko, że niby ustaliliście dostawę z producentem, nie dystrybutorem :)

Jak już informowaliśmy wcześniej, nie możemy zdradzić dokładnej liczby, lecz było ich kilkanaście.

Nie sprzedaliśmy więcej niż zadeklarowana liczba, którą potwierdzał producent w tym przypadku ASUS.

Producent jest odpowiedzialny za dystrybucje kart, do dystrybucji. 
Na dzień dzisiejszy mamy potwierdzone od producenta, że data nie uległa zmianie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Fenrir_14 napisał(a):

Biorąc pod uwagę że ja 15:06 już byłem po całej akcji a 15:09 dostałem potwierdzenie na maila to jedli Wam przyszło 15:19 to trochę tam może być naklikane :/

No przecież Xkom nie sprzedałby więcej niż ma obiecane :Up_to_s:

• Haha 5
Opublikowano
29 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Zachy @PiPoLiNiO na RTX 5090 Astral OC w proshop czeka w kolejce na ten moment 88 osób lol 

grubo...

27 minut temu, Kadajo napisał(a):

W takim tempie to te ostatnie osoby zobaczą karte za pol roku :E

nie strasz, nie strasz.... ;)

7 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Biorąc pod uwagę że ja 15:06 już byłem po całej akcji a 15:09 dostałem potwierdzenie na maila to jeśli Wam przyszło 15:19 to trochę tam może być naklikane :/

Ja nie mialem problemow z dzialaniem x-komu strony.

Klikalem dosc szybko po tym jak sie pojawily.

i tak samo szybko zniknely z oferty.

takze na x-kom moze z 2minuty wisaly maks.

• Haha 1