userKAMIL 137 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 59 minut temu, lamparcicho napisał(a): Powoli chyba czas rozpędzać... Myślę, że śmiało! Ależ to będzie końcówka roku! Edytowane 7 Listopada przez userKAMIL 1 1
Reddzik 295 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Jedynie boję się, że to będzie kiepsko działać, ale te przeszło 140zł nie tak źle za gierkę, poczekam na kluczyk z cdkeys. Oby to było lepsze niż DG2 1
Kakarotto 75 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Wyczuwam zapach cebuli, więcej się dołączę. XGP wystarczy kupić i gierkę można mieć już od ok. 30 lub ok. 50 zł. Powiedzmy, że 30 zł mógłbym wydać nawet na dramat techniczny na premierę.
DżonyBi 244 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ja 7 msc kupilem przez VPN ostatnio za niecale 100 pln.
Tomek1623 67 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada No i super że bez obsuwy, 2 tygodnie i jazda. Fajnie by było sobie boxa sprawić.
Stjepan 278 Opublikowano 7 Listopada Autor Opublikowano 7 Listopada 9 minut temu, Tomek1623 napisał(a): No i super że bez obsuwy, 2 tygodnie i jazda. Fajnie by było sobie boxa sprawić. Ja sobie sprawiłem stealbooka, jak to nie mieć Stalkera fizycznie, trzeba, do kolekcji.
razeks 34 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ja też mam zamówiona pudełkowa wersję edycji limitowanej. Chyba przez ostatnie 5 lat żadnej gry w pudełku nie miałem więc wreszcie bedzie
lamparcicho 271 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Niby dali nowy materiał dzisiaj, data premiery na końcu została podana ale sami powiedzcie - będzie śmiesznie jak w ostatniej chwili jednak przełożą, prawda? 7
Crew 900 88 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 3 godziny temu, brainq napisał(a): Na Cdkeys dopiero 20 klucz do odebrania ale kupiłem za 146zł. JUż tam stoi po 240 zł
reddy 29 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Nie mogą już przełożyć, wolne wpadło na cały premierowy tydzień 1 3
Crew 900 88 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Gra robiona typowo pod konsole bo FOV jest tak dramatyczny, że po paru minutach gry oczy będą boleć.
Kelam 717 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 3 godziny temu, lamparcicho napisał(a): Niby dali nowy materiał dzisiaj, data premiery na końcu została podana ale sami powiedzcie - będzie śmiesznie jak w ostatniej chwili jednak przełożą, prawda? A może . 2
userKAMIL 137 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Jak ktoś chce klucz to na Plati za 32€ nie wiem czy gdzieś taniej. Edytowane 7 Listopada przez userKAMIL
lamparcicho 271 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Dzięki ale jak dla mnie to za tanio 4
lukadd 245 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada I to nawet nie są klucze tylko ruskie gifty do których odebrania trzeba jechać na ruskim lub Ukraińskim koncie steam Lepiej dopłacić i mieć normalną wersję
Spychcio 276 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 5 godzin temu, reddy napisał(a): Nie mogą już przełożyć, wolne wpadło na cały premierowy tydzień Ja tak samo tylko 2 tygodnie wolnego. 1
Necronom 66 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada 10 godzin temu, Stjepan napisał(a): Ja 20 odbieram z Empiku wersje Ultimate na PC. To samo. Kolekcjonerka na półkę, a ogram w passie
Spychcio 276 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Ja miałem zaklepaną kolekcjonerkę z ultimy i anulowali zamówienie No, ale nic straconego, ogram w GamePassie 1
Dejff0 1 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) mam game passa ale chciałem kupić kolekcjonerkę jednak się powstrzymałem może coś się ze sprzętu wymieni XD Edytowane 8 Listopada przez Dejff0
Isharoth 166 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Nowy filmik. Chyba jeszcze nikt nie wrzucał. Widać trochę ten downgrade graficzny. Ale mi to nie przeszkadza. Gameplay i klimat ważniejsze. 3
lamparcicho 271 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Owszem, na tej stronie jeszcze go nie było 2 2
noah 9 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Dobrze się składa , akurat będę na tygodniowym urlopie po zabiegu i słuchawki na uszy i jazda w zone
Spychcio 276 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada No to teraz byle do 20 listopada a od 15nastego mam urlop do końca miesiąca, będzie grane 2
Rekomendowane odpowiedzi