Kelam 717 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 2 godziny temu, lamparcicho napisał(a): 1
Gret 106 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ktoś coś mówił o słabym internecie? U mnie od lat jestem zmuszony korzystać z "Neostrady" Internet domowy do 80 Mb/s
lamparcicho 300 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Od ponad miesiąca można w gamepass No i to się nazywa najwyższa jakość preloadu
wrobel_krk 249 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Od ponad miesiąca można w gamepass To już pobieram, 150gb to muszę cos usunąć na 1tb dysku:) Ale mam śmieci. Nic nie pobrało, oszukujesz:) Nie ubyło miejsca a niby preinstalowane Edytowane 12 Listopada przez wrobel_krk
PiPoLiNiO 272 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Spokojnie. W gamepass tylko ikona do pobrania 😂😂 Ale od 1.5 miesiąca, nie od dziś 😎 1
ODIN85 406 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 10 minut temu, Gret napisał(a): Ktoś coś mówił o słabym internecie? U mnie od lat jestem zmuszony korzystać z "Neostrady" Internet domowy do 80 Mb/s Przebijam 20mb 1
Necronom 77 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Za czasów eMule itp. kompa się na noc zostawiało, witamy ponownie 😏 1
caleb59 182 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/dlss-stalker-2-farming-simulator-25/ 1
Tomek_ITH 58 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Jak tak to będzie działać, to optymalizacja całkiem dobra. 1 1
Reddzik 336 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Hm, czyli na tych wykresach będzie kiepsko jak widzę, no nic trzeba zwracać preorder 1
Godlike 82 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ciekawe czy gra będzie się wywalać na kompilacji shaderow
Digger 115 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ale na rtx3070 też jakieś dlss będzie? Nie znam się nigdy tego nie używałem.
Kelam 717 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada @ReddzikOjoj. Patrząc na grafę i ogólny downgrade, to jeśli to się potwierdzą testy wyżej, to jest źle z optymalizacją.
PiPoLiNiO 272 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Czyli już nie ma grania bez Frame Generatora. 2 minuty temu, Kelam napisał(a): jeśli to się potwierdzą testy wyżej, Tu się nie ma co potwierdzać. To grafika ze strony Nvidia. Więc moze być jedynie gorzej. Edytowane 12 Listopada przez PiPoLiNiO 1
Necronom 77 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Druga gra na kupkę z powodu wymagań. Jak MGS remake będzie miał podobnie to może wymienię na nową kartę.
pieciak 17 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) 7 minut temu, Kelam napisał(a): @ReddzikOjoj. Patrząc na grafę i ogólny downgrade, to jeśli to się potwierdzą testy wyżej, to jest źle z optymalizacją. praktycznie 60fps w 2k natywnie, wszystko na ultra na karcie ze średniej półki to źle? uważam ze mega dobrze, po włączeniu dlss to juz w ogóle baja Edytowane 12 Listopada przez pieciak
Isharoth 174 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada UE5, więc raczej nie było szansy na niskie wymagania.
caleb59 182 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada No witam, witam - jak tam Wasze 1440p? Bo moje 1080p master race ma się doskonale i zagram jak jaśnie pan na max detalach i to bez DLSS zgodnie z tymi wykresami. I kto się śmieje ostatni? 8
Kelam 717 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada @pieciakChłopie, ty zobacz jak ta gra wygląda i jakie są wymagania. 70 kilka fps na 4090 w 1440p, to jest dno.
ODIN85 406 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Luzik. 4080 4k na Quality będzie te 80+ Edytowane 12 Listopada przez ODIN85
Necronom 77 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Zobaczymy po premierze jak te opcje graficzne będą działać. W oryginalnej trylogii z tego co pamiętam w ogóle nie działał AA a dobijał wydajność.
Reddzik 336 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada 6 minut temu, Kelam napisał(a): @ReddzikOjoj. Patrząc na grafę i ogólny downgrade, to jeśli to się potwierdzą testy wyżej, to jest źle z optymalizacją. Patrząc na rtx 4060ti jak sobie nie radzi a to coś ala moja grafa, więc będę mieć podobnie, pal licho 1440p to nawet w 1080p nie pociągnie. Trzeba będzie poczekać na DF, albo kogoś innego i ustawić suwaczki, jakiś DLSS balans z trybem E może da radę, nie mam karty z FG, więc muszę walczyć bez tego
Isharoth 174 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Wysokie wymagania jak w większości gierek na UE5 będą się brały głównie z racji użycia Lumen. Edytowane 12 Listopada przez Isharoth
Rekomendowane odpowiedzi