Reddzik 3 899 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Co będzie wraz z 2.0 to się dowiemy. Może dam radę skończyć grę, bo nigdy jej nie skończyłem. Zagram nawet bez dlc jak się nie zdecyduję zakupić. Bo chyba Mortal Shell 2 będzie lepszym zakupem niż dlc do Stalkera 2.
Spychcio 911 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia Dojechał mój zestaw, byle do dodatku i urlopu, będzie grane 7
Spychcio 911 Opublikowano Wtorek o 09:00 Opublikowano Wtorek o 09:00 Słuchawki Sony Inzone H9 II Można je podłączyć do PC, konsol lub smartfona. U mnie śmigają z PS5 PRO. Polecam, świetnie grają.
j4z 1 873 Opublikowano Wtorek o 09:04 Opublikowano Wtorek o 09:04 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): świetnie grają Tzn jak?
Spychcio 911 Opublikowano Wtorek o 10:14 Opublikowano Wtorek o 10:14 Specem od audio nie jestem, ale poprzednio miałem Pulse Elite i te w porównaniu do tamtych to przepaść. Testowałem aktualnie w Arc Raiders i wystrzały z broni, wybuchy, nawet te niosące się z daleka zrobiły na mnie takie wrażenie, że szczęka mi opadła Bardzo wyraźny dźwięk kroków, biegu, dialogów i świetny, realny, potężny bass kiedy trzeba. Dlatego już wiem, że granie w Stalkera to będzie "uczta".
PepePanDziobak 136 Opublikowano Środa o 19:17 Opublikowano Środa o 19:17 W dniu 11.08.2026 o 12:14, Spychcio napisał(a): Specem od audio nie jestem, ale poprzednio miałem Pulse Elite i te w porównaniu do tamtych to przepaść. Testowałem aktualnie w Arc Raiders i wystrzały z broni, wybuchy, nawet te niosące się z daleka zrobiły na mnie takie wrażenie, że szczęka mi opadła Bardzo wyraźny dźwięk kroków, biegu, dialogów i świetny, realny, potężny bass kiedy trzeba. Dlatego już wiem, że granie w Stalkera to będzie "uczta". szkoda że nie na kablu
maras2574 1 223 Opublikowano Czwartek o 13:48 Opublikowano Czwartek o 13:48 W dniu 26.06.2026 o 08:44, ODIN85 napisał(a): Nie pamiętam już ale miałem buga co fabułę blokował i musiałem dużo się cofać. Cofać nie, trzeba było kody wpisywać żeby znaczniki misji się pokazywały, jakoś tak. Ja skończyłem krótko po Tobie
Spychcio 911 Opublikowano Piątek o 09:26 Opublikowano Piątek o 09:26 Za 6 dni dodatek i wersja 2.0 a tu zero info... albo ja nic nie widzę
Reddzik 3 899 Opublikowano Piątek o 09:40 Opublikowano Piątek o 09:40 Niestety nie ma informacji, sam nie wiem co będzie. Na pewno nie mam dostępu do dodatku, zależy od ceny ale nawet bez dodatku bym chciał to przejść, bo niestety rozgrzebał i zostawiłem na lepsze czasy. Teraz i tak zagram od nowa. 20 sierpnia Mortal Shell 2, Stalker 2 będzie obserwowany i sprawdzany przeze mnie. Pewnie po kilku dniach dowiemy się jaki jest jego stan.
ODIN85 4 926 Opublikowano Piątek o 11:08 Opublikowano Piątek o 11:08 1 godzinę temu, Spychcio napisał(a): Za 6 dni dodatek i wersja 2.0 a tu zero info... albo ja nic nie widzę Będzie w Game Passie?
Reddzik 3 899 Opublikowano Piątek o 11:10 Opublikowano Piątek o 11:10 W Game passie gra była i wyleciała. Zapewne już nie, ale dodatku nie będzie, bo w GP są same podstawki. Ja czekam na recenzję patcha, to jest w ogóle priorytet bym pomyślałem o powrocie, a co dopiero dodatku. 1
Spychcio 911 Opublikowano Piątek o 13:05 Opublikowano Piątek o 13:05 Oby było już "w miarę" dobrze bo i tak sporo czekam na ogranie tej gry a są to absolutnie moje klimaty. 1
PaVLo 1 290 Opublikowano Piątek o 13:19 Opublikowano Piątek o 13:19 3 godziny temu, Spychcio napisał(a): Za 6 dni dodatek i wersja 2.0 a tu zero info... albo ja nic nie widzę Info z dzisiaj https://www.stalker2.com/news/back-to-the-zone-2-0-update Oraz na oficjalnej stronie FB https://www.facebook.com/officialstalker 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano Piątek o 13:22 Opublikowano Piątek o 13:22 Ktos wie czy to juz ten nowszy UE czy jeszcze nie?? 1
galakty 5 169 Opublikowano Piątek o 14:37 Opublikowano Piątek o 14:37 Mam nadzieję że ogarnęli na tyle, że warto zagrać. Uwielbiam postapo i Stalkera, ale czekam aż będzie dobrze...
PaVLo 1 290 Opublikowano Piątek o 15:25 Opublikowano Piątek o 15:25 (edytowane) Coś mnie niepokoi w nowych materiałach . Czyżby zmienili pory roku w jakich rozgrywa się gra? Była jakaś ponura popromienna "jesień średniowiecza", a teraz mamy skowronkową wiosnę Po lewej zmiany, po prawej "kiedyś to było" Mapka godziny premiery, czyli wychodzi na to, ze obsuwy nie będzie ... 18.00 odblokowanie Edytowane Piątek o 15:32 przez PaVLo
Spychcio 911 Opublikowano Piątek o 15:32 Opublikowano Piątek o 15:32 Czytałem info na ich stronie i widziałem ten nowy filmik o wersji 2.0 Zmiana oświetlenia, całej roślinności (co świetnie pokazuje trailer), poziom trudności można ustawiać jak w TLOU2, ustawiasz każdy aspekt osobno Ustawię pewnie dużą ilość mutantów Sporo fajnych zmian Cena dodatku 30€ Będzie grane
PaVLo 1 290 Opublikowano Piątek o 15:37 Opublikowano Piątek o 15:37 Jestem ciekaw jaki przelicznik Gaben u nas zastosuje i czy te 29,99E to będzie te 130zł ... dość drogo jak za dodatek, oby była warty zakupu, no chyba, że będzie za free dla posiadaczy premierowej Limitowanej wersji
Reddzik 3 899 Opublikowano Piątek o 15:46 Opublikowano Piątek o 15:46 30 euro to sporo. Najwyżej ogram bez dodatku. Ja mam podstawkę, to niestety czeka mnie kupno dodatku albo upgrade do ultimate 1
Spychcio 911 Opublikowano Piątek o 15:47 Opublikowano Piątek o 15:47 3 minuty temu, PaVLo napisał(a): Jestem ciekaw jaki przelicznik Gaben u nas zastosuje i czy te 29,99E to będzie te 130zł ... dość drogo jak za dodatek, oby była warty zakupu, no chyba, że będzie za free dla posiadaczy premierowej Limitowanej wersji Dość drogo jak za dodatek? To co powiesz np. o Fifie... jest jak bieda dodatek, wychodzi co roku i ma mniejsze zmiany niż to DLC a kosztuje 350-700zł a ludzie i tak kupują w milionach Wystarczy zamiast nazwy DLC dać nowy numerek i twierdzić, że to totalnie nowa gra
PaVLo 1 290 Opublikowano Piątek o 16:46 Opublikowano Piątek o 16:46 I tak kupię, bo w końcu dochodzi możliwość eksploracji Elektrowni, oraz pobliskiej miejscówki Limańsk 1
wrobel_krk 991 Opublikowano Piątek o 17:00 Opublikowano Piątek o 17:00 @PaVLoAdadzą jakieś lepsze tektury? Bo było to tragiczne z bliższa, jakies plakaty czy dokumenty, ja dla klimatu postapo sprawdzałem w gejpassie, ale słabo było
PaVLo 1 290 Opublikowano Piątek o 17:21 Opublikowano Piątek o 17:21 (edytowane) Tej informacji nie znalazłem, ale łata 2.0 to sporo zmian, więc może i temu też się przyjrzeli i poprawili //edycja (przetłumaczone automatem) Poprawiliśmy także oświetlenie wewnętrzne, aby było bardziej realistyczne, zarówno wewnątrz budynków, jak i w podziemnych lokalizacjach. Co więcej, przerobiliśmy krajobraz i liście, aby wyglądały bardziej naturalnie, i naprawiliśmy setki problemów z lewitującymi przedmiotami — wraz z innymi różnymi błędami, które sprawiały wrażenie, jakby anomalie pojawiały się w niewłaściwych miejscach. Edytowane Piątek o 17:26 przez PaVLo
Bardak 57 Opublikowano Piątek o 17:40 Opublikowano Piątek o 17:40 Ciekawe czy poprawią wydajność na konsolach bo PS5 Pro to porażka.
Rekomendowane odpowiedzi