Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Isharoth napisał(a):

Właśnie odebrałem paczkę. Bardzo fajne to pudełko w standardowej limitce. Cena jak za zwykłą grę na premierę (a nawet taniej), a dużo różnych pierdół w środku. No i steelbook. ;) 

Normalnie ta wersja limited jest wyceniona na ponad 300 zeta, ale wydawca w PL jakimś sposobem ogarną i ta wersja pojawiła się w cenie standardowej wersji.

Opublikowano
4 minuty temu, Spychcio napisał(a):

Stan techniczny połatają z czasem, ale wszystko co najważniejsze czy, gameplay, klimat, storytelling jest i to mnke mega cieszy bo to byłoby już nie do naprawienia.

Kiedyś to by się nikt nie odważył czegoś takiego wypuścić na premierę, bo by to była katastrofa finansowa.

No ale jak się trzepie już dużo kasy z pre-orderów, a więc kupowania kota w worku, to potem tak jest jak jest.

Będa teraz rok to łatać, ale co z tego jak to jest gniot optymalizacyjny? Grafika wygląda beznadziejnie, a wymagania kosmioczne i z tym za wiele nic nie zrobią. Przecież przy tej oprawie graficznej, to powinno być co najmniej 3x więcej klatek.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Takie pytanie co do testu wydajności z purePC. Czy gra ma generator klatek od AMD? Skoro są wyniki dla Radeonów i serii 3000 to wydaje się, że powinien być.  Niestety Seba o tym nie wspomniał. 

Opublikowano
2 minuty temu, DyndaS napisał(a):

Kiedyś to by się nikt nie odważył czegoś takiego wypuścić na premierę, bo by to była katastrofa finansowa.

No jak to kiedyś by się nie odważył. A pierwszy Stalker to chyba w jeszcze gorszym stanie był :E GTA IV na pc jako gra świetna, ale technicznie padaka totalna była :E

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, MJRegul napisał(a):

30fps na low w 1080p na RTX 2060, no to hmh, mam ciepło w majtach :P ale trudno, czekam na serię 5000

A ja w styczniu skuszę się na R7 5700X3D, teraz za drogo. :E

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Kelam napisał(a):

Panowie ja sobie wcześniej dziś oblukałem nieco i czy ja jestem ślepy, czy oni zrobili jeszcze większy downgrade grafiki na tym materiale z nv w stosunku jak było pokazane kilka tygodni temu?

Graficznie IMO nie jest porywająco zupełnie, a jak wziąć pod uwagę wymagania, to jest wręcz słabo.
Nie oceniam klimatu / grywalności, tylko to, co widzę.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, DyndaS napisał(a):

No ale jak się trzepie już dużo kasy z pre-orderów, a więc kupowania kota w worku, to potem tak jest jak jest.

Będa teraz rok to łatać, ale co z tego jak to jest gniot optymalizacyjny? Grafika wygląda beznadziejnie, a wymagania kosmioczne i z tym za wiele nic nie zrobią. Przecież przy tej oprawie graficznej, to powinno być co najmniej 3x więcej klatek.

No, ale im wybaczam... jest nawet nowy dokument o tym jak powstawała gra, masakra:placz2: Sporo osób z ekipy wyjechało na wojnę. Sporo nowych, cud, że i tak to wyszło.

• Like 1