dawidoxx 97 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, maras2574 napisał(a): Czyli jednak ten GejPas nie taki zły, bo już leci i to całkiem nieźle Pytanie czy jak doleci, to nie poleci od nowa Premiery mfs2024 to juz chyba nic nie przebije 4
JeRRyF3D 269 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Kelam napisał(a): No powiedzmy sobie szczerze - sroga przeginka te wymagania vs jak ta gra wygląda. Ja jestem zagotowany. Ani nie wygląda wybitnie, ani nie działa dobrze... rozumiem, sentymenty, ale... no kurde! Edytowane 21 godzin temu przez JeRRyF3D 1 3
Spychcio 263 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Teraz, Kelam napisał(a): @SpychcioWidzę nagrzany jak dzik na szyszki jesteś . Nie ukrywam tego @Kelam , słuchawki naładowane na full, czipsy są, energolki na noc są 2
Phoenix. 240 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): FB się zagotowało. Post pod postem = Stalker Zagotuja to sie oceny na steam dzis
Kelam 690 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Teraz, dawidoxx napisał(a): Premiery mfs2024 to juz chyba nic nie przebije Trudno to będzie przebić długi czas .
MJRegul 56 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): O której premiera? masz jeszcze 35 minut 1
skypan 16 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Czyli co ? Kolejny tytuł do no preorder ?
ODIN85 370 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 6 minut temu, Kelam napisał(a): @SpychcioWidzę nagrzany jak dzik na szyszki jesteś . 1 4
Spychcio 263 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Kurde, spoko to wygląda:)) będę leciał na quality bo mam 65" TV to rozdzielczość jest dla mnie ważniejsza, zwłaszcza, ze w grze się dużo i powoli chodzi/zwiedza:)) 1
Kelam 690 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu A podkręcę, a co mi tam . 30 minut:
maras2574 75 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 10 minut temu, Kelam napisał(a): No powiedzmy sobie szczerze - sroga przeginka te wymagania vs jak ta gra wygląda. To chyba nie widziałeś/grałeś w TDU Solar Crown
userKAMIL 121 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Dobra panowie pobrało w 45 minut więc znikam i do później. Życzę wysokich transferów bo GP już siada. 1 1 1
reddy 27 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ja jebe, nie zczaiłem że patche wyszły i pobieram od nowa całość 1
Passt 29 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Zastanawiałem się ile będzie postów do godziny premiery w tym wątku. Przez jedną dobę przybyło ponad 500.
Spychcio 263 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, Kelam napisał(a): A podkręcę, a co mi tam . 30 minut: Kurde, nie rób mi tego bo już mam wysokie ciśnienie i hajp 1
Kakarotto 71 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, Spychcio napisał(a): słuchawki naładowane na full, czipsy są, energolki na noc są Stalker player starter pack:
MJRegul 56 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Najgorsze, że wygląda na to, że będę musiał grać na klocku. 60fps @ performance (no powiedzmy 50-60fps) albo moje 30fps w 1080p na PC
Kelam 690 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, maras2574 napisał(a): To chyba nie widziałeś/grałeś w TDU Solar Crown A kogo obchodzi jakieś nieudane TDU. Nawet w najlepszą część mi się w to nie chciało grać dłużej niż 2h.
userKAMIL 121 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) To sobie pograłem XD Edytowane 21 godzin temu przez userKAMIL
RTXnietylko4060tiUSER 68 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Pobieram, 155gb. Maja rozmach, skurczybyki Edytowane 21 godzin temu przez RTXnietylko4060tiUSER
zozolek 11 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 12 minut temu, Spychcio napisał(a): Nie ukrywam tego @Kelam , słuchawki naładowane na full, czipsy są, energolki na noc są Ale Wtedy potłuścisz myszkę.
DITMD 118 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Mówiłem że to będzie euro jank z najwyższej półki Edytowane 21 godzin temu przez DITMD
Rekomendowane odpowiedzi