Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, tgolik napisał(a):

Kto nie skończył do dzisiaj DA: Veilguard, ten przegrał życie.

Teraz tutaj będziemy grali na posty.

Kto skończył pokrakę udającą DA, to tylko stracił czas:

angry-gamer.gif

Tymczasem dziś - nawet z bugami, średnią grafiką i kiepską optymalizacją, to ludzie przynajmniej wrócą do klimatu i nostalgii z dawnych lat, bo tego nie zabrakło jak wynika z recek i wiadomo, że to nadal stalker. A tego najbardziej zabrakło crapowi Veilguard - że to nie był nawet Dragon Age.

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Dla zainteresowanych, EU5 stuttering jest obecny i mega ale to mega irytuje, mam 100 klatek a gra co chwile sie przycina to jest jakas kpina. 

A miało być lepiej w nowszych wersjach 🤭

Opublikowano
Teraz, Spychcio napisał(a):

Na XSX wszystko śmiga, gram w tybie jakość, świetnie to wygląda, HDR jest (a TV mam65" i 1000nitów), no i na XSX nie ma tych kompilacji shaderów, klikasz i grasz:E

No i potwierdzam, oj jest klimat:faja:

Serio ? bo ja własne dopiero rozpakowałem pudełkowe wydanie i czeka mnie pobieranie 150gb do jutra ;/ wiec jutro wieczorem pogram. 

A powiedz mi czy da rade powiększyć napisy ? oraz UI ?  bo to ważne dla mnie. Mam 65 calowy TV. 

Opublikowano (edytowane)

1440p, low, dlss performance, frame gen włączony - screen

EDIT: 1440p, medium, dlss performance - 70-90fps, odczuwalny lag w sterowaniu ale jeszcze do zaakceptowania

myślałem, że będę miał 30fps w 1080p a tu taka niespodzianka

image.thumb.png.9538e86d6ccb62bd32334de81dfa9b87.png

Edytowane przez MJRegul
  • Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, CavieZ napisał(a):

Serio ? bo ja własne dopiero rozpakowałem pudełkowe wydanie i czeka mnie pobieranie 150gb do jutra ;/ wiec jutro wieczorem pogram. 

A powiedz mi czy da rade powiększyć napisy ? oraz UI ?  bo to ważne dla mnie. Mam 65 calowy TV. 

Zmiana rozmiarów napisów są a UI nie widzę, więc raczej nie, ale u mnie wszystko jest widoczne na normalnych ustawieniach, więc się nie martw.

Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

MS to ma chyba ze śmietnika serwery. Wczoraj wpadka z MFS, dziś z GP podczas ścigania. Jak z prawie 400Mb/s spadło mi do 6 Mb/s :E 

jak to mówią po co inwestować w serwery na jeden dzień? :E

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

MS to ma chyba ze śmietnika serwery. Wczoraj wpadka z MFS, dziś z GP podczas ścigania. Jak z prawie 400Mb/s spadło mi do 6 Mb/s :E 

Na Steamie póki co transfer mur beton, żadnych spadków.