Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzina za mną i dajcie spokój muszę to rozchodzić! Klimat jest tak gęsty od samego początku, że nie mam słów! Te mechaniki tu bandaż, tam wódka na promieniowanie, jedzenie bo inaczej mniejsze zdolności balistyczne broni. Wogle broń! Jak to chodzi to aż ciary mam tak każdy pocisk czuć! 

4K DLSSQ (Na DLAA są spadki do 40) wszystko na Ultra i 100FPS+ idę zamówić jakieś żarcie, pod prysznic i może jakiegoś browara ogarnę na noc bo czuję, że do rana posiedzę. Żonie już powiedziałem, że do niedzieli to ma mnie traktować jak bym na wakacje wyjechał. XD

Jest pięknie panowie!

• Like 9
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Godzina za mną i dajcie spokój muszę to rozchodzić! Klimat jest tak gęsty od samego początku, że nie mam słów! Te mechaniki tu bandaż, tam wódka na promieniowanie, jedzenie bo inaczej mniejsze zdolności balistyczne broni. Wogle broń! Jak to chodzi to aż ciary mam tak każdy pocisk czuć! 

4K DLSSQ (Na DLAA są spadki do 40) wszystko na Ultra i 100FPS+ idę zamówić jakieś żarcie, pod prysznic i może jakiegoś browara ogarnę na noc bo czuję, że do rana posiedzę. Żonie już powiedziałem, że do niedzieli to ma mnie traktować jak bym na wakacje wyjechał. XD

Jest pięknie panowie!

mi jedynie przeszkadza ze wszystko wyglada jak dying light 2 xD prócz otoczenia

Opublikowano
5 minut temu, Ali napisał(a):

FULL HD
kolory z dupy bo HDR
wszystko max + DLSS + FG 

chodzi to w miare fajnie, wyglada OK - ale czy ja wiem czy jest az tak fajnie jak to ludzie sie zachwycaja?
gamma z modami wygladala niewiele gorzej ;d
image.png.e99ab66886b96f4aa40d9e054922688d.png

W FullHD to dzisiaj raczej już nic nie wygląda za fajnie 😉

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Jest pięknie panowie!

Oho kolejny tylko karta za 13k ...

• Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, Ali napisał(a):

image.png.e99ab66886b96f4aa40d9e054922688d.png

Strasznei grzeje ci tego Ryzena, u mnie ze 20 stopni mniej :o

10 minut temu, Jaycob napisał(a):

Z jakim VA gracie?

Chwilę przebierałem, ale wybrałem jedyny słuszny, który da klimat grze - Ukraiński

• Like 1
Opublikowano

Tylko uważajcie z ilością specyfiku na promieniowanie:E:

stalker-stalcraft.gif

Opublikowano
4 minuty temu, azgan napisał(a):

W FullHD to dzisiaj raczej już nic nie wygląda za fajnie 😉

na papierze? w glowie? czy w rzeczywistosci? ;)

3 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Strasznei grzeje ci tego Ryzena, u mnie ze 20 stopni mniej :o

przy shaderach dobijalo do 96 :D
+200Mhz - 25CU

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

Gostek testuje na żywo na 4080S. Początek w 4k epic detale.

Na początku miał ~40fps, teraz jak wlazł do jakiegoś bunkra to już ~30 :E i mniej a to dopiero początek gry.

To dziala i wyglada tragicznie, na konsoli na padzie te 30fps bedzie czuc plynniejsze niz na myszce.