Sprawa tej wojny to jest jak dla mnie tragiczny dylemat czy pomagać słabszemu wobec nieuzasadnionego ataku silnego imperialisty czy ratować własny tyłek i planetę przed III wojną światową. rosja zacieśnia współpracę z Chinami, Koreą Płn, Iranem, Turcją i Węgrami i powoli krystalizuje się przyszła (oby Daj Boże nigdy do tego nie doszło) wojna. Te kraje co wymieniłem z jednej strony, a z 2 strony: Polska, UK, Niemcy i pozostałe kraje UE, Japonia, Koera Płd i wielki znak zapytania czy USA jak w 39 by olały (jak będzie Trump lub jego następca polityczny może tak niestety być). Nie mówię, że taka wojna to kwestia 2 czy 3 lat ale jeśli tego teraz się nie uspokoi to idzie w taką stronę. Przy czym narody krajów UE jak i Amerykanie nie chcą dalej w to brnąć więc prędzej czy później wybiorą sobie partie, które będą dążyć do zakończenia tej wojny.
https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5060-laptop-gpu-3dmark-leak-shows-33-increase-over-rtx-4060
Coś już jest wydajność na wat 1.33x do przodu w lapkach.
Zrobi zrobi, ja już zwątpiłem w rozliczenie grubszych ryb PISiorów. Nawet jak prokuratura wyśle akt oskarżenia to sądy będą się z tym bujać wiele lat bo też będą się bali że po powrocie PIS zrobią z nimi porządek. A jak już przyjdzie skazanie za te minimum 6-9 lat to już po koalicji IMHO nie będzie śladu a w pałacu może już być pisior który te wyroki im wszystkim daruje.
Rekomendowane odpowiedzi