Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Mam tak samo nigdzie się nie spieszę.

A ja tak, tylko żeby to ukończyć i elo. Abo mam do końca lutego, więc teoretycznie nie musiałbym się spieszyć. Może kiedyś wrócę jak naprawią na tip top, ale to już tylko po to, żeby połazić po Zonie 

Opublikowano
4 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Dramat !

1 godzinę temu, Valeri napisał(a):

Jestem zadowolony z tych patchy pomijając fakt, że musiałem przeinstalować grę bo nie miałem miejsca na dysku na aktualizacje :boink:

Shadery ładują się w mniej niż minutkę oraz nie mam już mikro przycieć.

Byś mi dysku nie sprzedawał to miałbyś miejsce :rotfl2:

• Upvote 1
Opublikowano

Doszedłem do Prypeci, tak patrzę ze to chyba największy obszar w grze i praktycznie wszędzie można zajrzeć, dopiero się czuje eksploracje pełną gębą, tego mi brakowało we wcześniejszym etapie gry, no ja jestem tą lokalizacją zauroczony, ciekawy jestem jak wy uważacie... ?

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, pieciak napisał(a):

Doszedłem do Prypeci, tak patrzę ze to chyba największy obszar w grze i praktycznie wszędzie można zajrzeć, dopiero się czuje eksploracje pełną gębą, tego mi brakowało we wcześniejszym etapie gry, no ja jestem tą lokalizacją zauroczony, ciekawy jestem jak wy uważacie... ?

Właśnie najbardziej mi zależało żeby dojść do Prypeci, inaczej już dawno gra by poleciała z dysku ;) 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pieciak napisał(a):

W Prypeci jest przeje.... chociaż można tam znaleźć chyba najlepszy sprzęt, za pierwszym jak tam wbilem to pomyślałem sobie w centrum pod ostrzalem "przecież ja żywy stąd nie wyjde :E "

Ale Prypeć jest boska

Edytowane przez Frog67
Opublikowano

Hmm, od wczoraj, przy okazji aktualizacji, opuściłem czerwony las po ukończeniu misji, i zaczął mi się dziwny problem. Nie ważne gdzie jestem na mapie, bez przerwy ładuje mi się pasek napromieniowania, mimo że nie jestem w radioaktywnych miejscach. Nie mogę się tego za cholere pozbyć, nie wiem czy noszę jakiś przedmiot który to powoduje, czy to jakiś bug... leków mi brakuje bo co chwila trzeba zbijać. Miał ktoś coś podobnego?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomek1623 napisał(a):

Hmm, od wczoraj, przy okazji aktualizacji, opuściłem czerwony las po ukończeniu misji, i zaczął mi się dziwny problem. Nie ważne gdzie jestem na mapie, bez przerwy ładuje mi się pasek napromieniowania, mimo że nie jestem w radioaktywnych miejscach. Nie mogę się tego za cholere pozbyć, nie wiem czy noszę jakiś przedmiot który to powoduje, czy to jakiś bug... leków mi brakuje bo co chwila trzeba zbijać. Miał ktoś coś podobnego?

ja miałem 2 dni temu to samo, spróbuj tego: LINK 

mi niestety nie pomogło i musiałem wczytywać grę przed czerwonym lasem i robić misję raz jeszcze...

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, pieciak napisał(a):

ja miałem 2 dni temu to samo, spróbuj tego: LINK 

mi niestety nie pomogło i musiałem wczytywać grę przed czerwonym lasem i robić misję raz jeszcze...

Gram na series X, modami nie naprawię. Grać kolejny raz... nie wiem czy mam cierpliwość.

Spróbuję artefakty wywalić, ale wydaje mi się że miałem ten sam zestaw już wcześniej.

Edit

Chyba faktycznie artefakty.. To są jakieś jaja, podmieniły mi się wszystkie które miałem na jakieś losowe które to powodowały, moje... przepadły.

Edytowane przez Tomek1623
Opublikowano
7 godzin temu, Frog67 napisał(a):

Mam wrażenie że trochę zbyt przegieli z nerfem żyćka mutantów, bo teraz mięsacze mogę kosić PTM-em

Zagraj sobie na najtrudniejszym wtedy nie będziesz kosił :)