RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Przez olx trochę lipa, bo przesyłką olx nie zrobisz więc albo kupujący ryzykuje płatnością przed otrzymaniem kodu albo sprzedający przedwczesną wysyłką kodu. No chyba, że jest na to jakiś lepszy patent. Myślałem, że na forum będzie wysyp tych kodzików bo ludzie sprzęt kupują, a jedyne co się pojawiło to zapytania czy ktoś chce sprzedać. W sumie fajny tytuł (znaczy seria), to pewnie każdy chce ograć. A Crimson Desert dają teraz do RXów z tego co widziałem. -
Przez narmiak · Opublikowano
Maskownica od płyty głównej zawsze trochę odpycha płyte przez te małe blaszki (między innymi tą, którą wygiołeś teraz). To normalne że "na luźno" jest przesunięcie o kilka mm i trzeba płytę docisnąć do tylnej części obudowy. Wkłądasz tak, aby prawie dziurki sięzgrały, dopychasz jedną ręką i drugą mocujesz jedną czy dwie śrubki a potem reszta sama się ustawi jak trzeba. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Widzę że muszę opuścić temat, bo będę tylko narzekał. Przejrzałem wszystkie walki Leona, gdzie oddawał strzały i niektóre scenki do 5 godziny, czyli połowy nagrania z całej gry. Nauczyli się złym lekcji po RE6..., ale zostawię wam do odkrycia co to jest, aby kompletnie nie zepsuć wam postrzegania... Fragmenty Grace pomijałem, bo spoilery z jej rozgrywki kompletnie zepsują grę. "Niestety" jest ich bardzo dużo w pierwszej połowie, ale może będzie odwrotnie w drugiej... RE4R wydaje się zdecydowanie lepiej prowadzić rozgrywkę... Nie wyobrażam sobie ponownie przechodzić RE9, skoro połowa to mocno oskryptowane starcia lub "nudne" grupki w ciasnych pomieszczeniach. Na dodatek chyba nie ma dodatkowych trybów? Nie mogę nic znaleźć na ten temat... Przyznam że graficznie jest świetna, ale zamysł ma chyba gorszy od RE6, rozcieńczony fragmentami Grace, jakby brak wolnych, nieprzemyślanych elementów był największą wadą RE6, a nie nadmiar niepotrzebnych fragmentów oraz kiepskie okolice starć do tak bogatego systemu walki, który świetnie spisywał się w trybie mercenary. Na dodatek brakuje ciągłości rozgrywki z RE2R..., nie mówiąc o oryginałach. Najlepsze, że nie ma szans zauważyć tych wad w trakcie 2 godzin, więc zwroty będą niemożliwe... Immersyjnym klikaczom i pożeraczom fanserwisu uniwersum może spodoba się, ale nie po to kupuję RE. Mogę obstawiać dobrą sprzedaż na początku, ale długoterminowa będzie słaba, za to może skoczy sprzedaż RE5 i RE6. Dla niedzielniaków może to być znakomita gra, która raz przejdą i zapomną. To tyle z mojej szklanej kuli obserwacji. Zmykam ze swoim narzekaniem na jakiś czas i zobaczymy, czy było słuszne. Oby fragmenty Grace nadgoniły, bo już nie mam żadnych oczekiwań względem Leona, chyba że mercenary dodadza. -
Przez Tooth · Opublikowano
Hmm 🤔 Jestem ciekaw po czym poznajesz że jest używana ? Nigdy jej nie otwierałem/folia plomby oraz dodatkowe akcesoria pozostają na swoim miejscu. -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Ja kupiłem na loaded, w sumie z 10 tytułów już tam weszło i zero problemów. Nawet kluczyk przesłali z godzinke temu, byłem pewny za raczej po północy to ogarną.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź